همبستگی فعالان با شاهزاده بحرینیِ اسرائیل ستیز

همبستگی فعالان با شاهزاده بحرینیِ اسرائیل ستیز

کاربران توئیتر در بحرین و کشورهای عربی از مسئول سابق بحرینی که در پی دست ندادن با سفیر اسرائیل از سمت خود برکنار شد، قدردانی و با وی اعلام همبستگی کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، فعالان مجازی بحرینی و کشورهای عربی با «می بنت محمد آل خلیفه» مقام برکنار شده بحرینی اعلام همبستگی کردند.

به گزارش الخلیج اونلاین، می بنت محمد آل خلیفه که از 20 سال پیش رئیس اداره فرهنگ و آثار باستانی بحرین بود، به دلیل دست ندادن با سفیر رژیم صهیونیستی در یک مراسم به دستور پادشاه بحرین از مقام خود برکنار شد.

در همین راستا بحرینی‌ها با راه اندازی هشتگ «شکرا – می» از وی اعلام حمایت کردند و اقدام او را ستودند.

بسیاری از بحرینی‌ها و کشورهای عربی این اقدام مقام سابق بحرینی را در برابر سفیر رژیم صهیونیستی ستودند.

فعالان بحرینی ضمن قدردانی از می بنت محمد آل خلیفه، کلیپی را منتشر کردند که در آن کارمندان و بسیاری از افراد با گریه از او خداحافظی کردند.

«محمد العثمان» وکیل بحرینی می بنت محمد را «نماد فرهنگ عربی» توصیف کرد.

جنبش حماس نیز روز یکشنبه موضع «می بنت محمد آل خلیفه» مبنی بر خودداری از دست دادن با «ایتان نائیه» سفیر رژیم صهیونیستی را ستود. حماس این اقدام مقام مذکور بحرینی را بیانگر واقعیت موضع ملت اصیل بحرین در حمایت از حق فلسطینیان و مخالفت با ادغام رژیم اشغالگر در منطقه به عنوان دشمن مرکزی، دانست.

شاه بحرین در 21 ژوئیه جاری، با صدور حکمی پس از برکناری «می بنت محمد آل خلیفه» رئیس اداره فرهنگ و آثار باستانی این کشور، «خلیفه بن احمد بن عبدالله آل خلیفه» را به عنوان جایگزین وی، معرفی کرد.

این در حالی است که می بنت محمد آل خلیفه، بیش از 20 سال در این حوزه فعالیت داشته و همواره شخصیت بحث‌برانگیزی بود. گفته می‌شود که دلیل این برکناری با وجود آنکه، از اعضای خانواده ‌آل خلیفه است، این بود که در مراسمی که در منزل سفیر آمریکا در بحرین برگزار شده بود، از دست دادن با سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین خودداری کرده بود.

در 16 ژوئیه 2022، «استفان بوندی» سفیر آمریکا در بحرین، یک مراسم ختم به مناسبت فوت پدرش برگزار کرده و طی آن از برخی سفرا و مقامات مسئول از جمله «ایتان نائیه» سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین و می بنت محمد دعوت به عمل آورده بود.

در حین فیلمبرداری، یک نفر که مسئول معرفی مهمانان به رئیس اداره فرهنگ و آثار باستانی بود و وی با هر کدام از مهمانان پس از معرفی دست می‌داد، زمانی که نوبت به سفیر رژیم صهیونیستی در منامه رسید، به می بنت محمد گفته شد که وی سفیر اسرائیل است، امری که موجب شد رئیس اداره فرهنگ و آثار باستانی، دست خود را پس بکشد و از دست دادن با این سفیر خودداری کند و سپس از منزلی که به آن دعوت شده بود، خارج شود.

پیش از این نیز، می بنت محمد آل خلیفه، از یهودی‌سازی محله‌های قدیمی منامه که شامل باب البحرین و خیابان المتنبی تا کنیسه یهودیان واقع در خیابان صعصعة بن صوحان در بخش قدیمی منامه خودداری کرده بود و اداره تحت مدیریت او، از دادن مجوز به سرمایه‌گذاران یهودی آمریکایی برای ساخت یک محله یهودی‌نشین با نمادهای مختص به آن‌ها و ستاره داوود و استقبال از گردشگران از باب البحرین تا کنیسه یهودیان اجتناب ورزیده بود.

توافق عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی تحت عنوان «توافق ابراهیم»، دو سال پیش به صورت رسمی در حضور «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست‌ها آشکار و رسمی کردند. سفارت رژیم صهیونیستی نیز از هشتم بهمن 1400 در منامه افتتاح شده است.

این در حالی است که اندیشکده واشنگتن، هفته پیش با انتشار یک نظرسنجی از کاهش قابل توجه میزان طرفداران عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در کشورهای عربستان سعودی، بحرین و امارات خبر داد.

این نظرسنجی نشان داد که بیش از 80 درصد بحرینی‌ها مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند و همچنین 75 درصد ملت امارات هرگونه‌ عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را رد می‌کنند و این درحالی است که بیش از 75 درصد از ملت عربستان کاملاً مخالف ایجاد روابط دیپلماتیک با رژیم غاصب اسرائیل هستند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon