وحشت از فروپاشی علت اصلی هشدارهای مکرر ژنرالهای اسرائیلی درباره جنگ آتی
به اعتقاد یک رسانه صهیونیستی ژنرالهای عالیرتبه رژیم اسرائیل بر این باورند در جنگ آتی خطر فروپاشی اسرائیل را به شدت تهدید خواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانههای عربی با بازنشر مقالهای از روزنامه یسرائیل هیوم نوشتند: افسران عالیرتبه نیروی زمینی و یگانهای زرهی ارتش اسرائیل، تاکید دارند با افزایش تشنج بین حزب الله و اسرائیل امکان وقوع جنگی چند روزه یا درگیری در شمال (فلسطین اشغالی) وجود دارد و این احتمال امروز بیش از روزهای گذشته است، از اینرو باید اعتراف کرد آمادگی نیروی زمینی برای این جنگ باید هر اسرائیلی را نگران کند.
خبرنگار امور نظامی این رسانه اسرائیلی به نقل از منابع آگاه خبر داد: اختلاف نظر در رابطه با میزان آمادگی نیروی زمینی برای جنگ امری تازهای محسوب نمیشود، بلکه از زمان جنگ دوم لبنان (جنگ 33 روزه) در سال 2006 و به استثنای چند عملیات محدود در غزه، نیروی زمینی ارتش اسرائیل به ندرت قابلیت انجام ماموریتهای محوله را داشته و همواره در حال پس رفت، قرار داشته است.
در ادامه این گزارش تاکید شده است امروز شک و تردیدها در رابطه با میزان توانمندی نیروی زمینی در پایان دادن به جنگ از داخل فرماندهی ستاد کل و نیز ساختار ارشد سیاسی هم نشات می گیرد، زیرا این درک در میان آنها به وجود آمده است که جامعه اسرائیل قادر به تاب آوری در مقابل خسارات و تلفات شدید و گسترده در جنگ آتی نبوده و (احتمال فروپاشی آن وجود خواهد داشت).
این رسانه عبری زبان به نقل از منابع عالیرتبه نظامی خبر داد، یگانهای عملیاتی امروز از احساس سرخوردگی رنج میبرند و بر این باورند که فرماندهان نظامی و رهبران عالیرتبه سیاسی به آنها اعتماد نکرده و تمام تلاش خود را به کار بستهاند تا از آنها در روز جنگ استفاده نشود.
در ادامه هم آمده است: این مسئله به وضوح در جنگ نگهبان دیوار (سیف القدس) کاملا هویدا شده بود، عملیاتی که سال گذشته انجام و در آن تصمیم گرفته شد به هیچ عنوان از نیروی زمینی استفاده نشود.
در بخش دیگری از نوشتار این رسانه عبری زبان آمده است: مشکل دیگر یگانهای زرهی هستند، مشکل در این یگانها از کاهش انگیزه در میان جوانان اسرائیلی جهت خدمت در آن آغاز میشود، امری که باعث شده است افزودن نیروی انسانی کارآزموده به این یگان دشوار شود، به نحوی که ارتش را بر آن داشت تا تصمیم به کاهش یک گروهان از هر لشگر گرفته و گروهان حذف شده را به عنوان گروهان احتیاط محسوب کند.
این در حالی است که قبلا هم در سالهای گذشته هم حداقل یک گروهان از هر لشکر زرهی هم کاسته شده بود.
انتهای پیام/*