افزایش فوتی های سیل فیروزکوه به ۱۵ نفر/ عملیات برای تعیین‌تکلیف مفقودی‌ها ادامه دارد

افزایش فوتی های سیل فیروزکوه به 15 نفر/ عملیات برای تعیین‌تکلیف مفقودی‌ها ادامه دارد

استاندار تهران از افزایش فوتی های سیل فیروزکوه به ۱۵ نفر خبر داد و گفت: عملیات برای تعیین تکلیف مفقودی ها ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از فیروزکوه، محسن منصوری با اشاره آخرین وضعیت مناطق سیل زده در استان تهران اظهار داشت: تعداد فوتی های سیل شهرستان فیروزکوه به 15 نفر افزایش یافت.

وی افزود: به منظور انجام عملیات لجستیک و خدمات رسانی بهتر به مناطق سیل‌زده مقرر شد هر کدام از شهرستان های استان تهران معین یک منطقه سیل زده شوند. عملیات برای تعیین تکلیف وضعیت مفقودی ها ادامه دارد. 

سیلاب به 80درصد روستای مزداران آسیب زد

محمد حیدری‌منش فرماندار فیروزکوه در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در فیروزکوه، با اشاره به وقوع سیلاب و اقدامات صورت‌گرفته در جهت کاهش آسیب‌ها اظهار داشت: چهار روستا در دهستان حبله‌رود از وقوع سیلاب آسیب دیدند و در این میان روستای مزداران آسیب 80درصدی را شاهد است و بسیاری از خانه‌ها آسیب دیدند.

وی افزود: تا این لحظه 13 نفر از هموطنان در سیلاب فیروزکوه جان باختند و تعداد مفقودی‌ها به 2 نفر رسیده است اما به‌دلیل احتمال حضور گردشگران در منطقه هنگام وقوع سیلاب احتمال افزایش مفقودی‌ها وجود دارد لذا نیروهای جهادی از ساعات اولیه این حادثه در حال کاوش و پیگیری هستند.

فرماندار فیروزکوه در ادامه گفت: بنا بر دستورالعمل ستاد بحران شهرستان نیروهای امدادی و خدماتی از تمامی فرمانداری‌های استان تهران جهت خدمات‌رسانی در این شهرستان حاضر شدند و با تلاش‌های شبانه‌روزی بخش زیادی از صدمات جبران شده است و پخت غذای گرم نیز در مناطق آسیب‌دیده انجام می‌شود.

حیدری‌منش با بیان اینکه آب و گاز 70 درصد مناطق آسیب‌دیده در فیروزکوه وصل شده است، تصریح کرد: ‌‌در روستای مزداران و آتشان به‌دلیل شدت تخریب‌ها، آب و گاز همچنان قطع است.

وی با بیان اینکه با تلاش نیروهای خدمات‌رسان برق در چند نقطه از مزداران ‌وصل شده است، تصریح کرد: گاز در روستاهای آتشان و مزداران به‌دلیل شرایط خطرناک قطع شده است.

فرماندار فیروزکوه در پایان خاطرنشان کرد: ساکنان روستای مزداران به‌دلیل تخریب زیاد با وقوع اولین سیلاب به ایستگاه راه‌آهن منتقل شدند و برخی که امکان اسکان در منازل آشنایان را داشتند از محل خارج و سایر افراد که تعدادشان کم بود در خانه‌های امن همان محل استقرار داده شدند.

بازگشایی تمامی راه‌های مواصلاتی در دماوند

رضا طاهرخانی فرماندار دماوند نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مقابله با خطر سیلاب در این شهرستان اظهار داشت: در حال ساماندهی امور هستیم و در این راستا علاوه بر عوامل امدادی و خدماتی داخل شهرستان از 800 پاسدار سپاه سیدالشهدا (ع) نیز کمک گرفتیم.

وی افزود: در بخش رودهن سیلاب با ورود به شهر موجب آبگرفتگی در سطح شهر شده و برخی منازل نیز دچار آسیب شده لذا عوامل امدادی، جهادی و خدماتی با حضور در محل و استفاده از تجهیزات در حال کمک‌رسانی به مردم هستند.

فرماندار دماوند در ادامه گفت: در برخی مناطق با قطعی آب و گاز مواجه هستیم که ادارات مربوطه جهت برقراری این خدمات در حال تلاش هستند.

 طاهرخانی تصریح کرد: در مسیر رودخانه که شن و گل و لای سیلاب آن را مسدود کرده در تلاش برای بالایروبی و پاکسازی مسیر هستیم زیرا که با وجود احتمال بارش درصورت عدم پاکسازی مشکلات بیشتر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه تمام ظرفیت عوامل امدادی و خدماتی در حال کمک‌رسانی هستند ادامه داد: در مرحله چهارم مدیریت بحران قرار درایم که شامل آرام‌سازی محیط، آرامش مردم و ارائه خدمات به مردم است و در تلاش برای بازگشت به زندگی عادی هستیم.

فرماندار دماوند در ادامه گفت: تمامی راه‌های مواصلاتی در شهرستان دماوند بازگشایی شده و هیچ گونه مشکل ارتباطی وجود ندارد.

طاهرخانی افزود: کل شهرستان دماوند در این حادثه آسیب دیده لذا برای جبران خسارات مردم باید صبورانه به پیگیری امور بپردازند و در این راستا تمام ظرفیت‌های دستگاه های شهرستان و عوامل امدادی و خدماتی برای ترمیم خسارات وارد عمل شده اند.

فرماندار دماوند در پایان خاطرنشان کرد: از هموطنان تقاضا داریم با توجه به وضعیت فعلی شهرستان و احتمال وجود خطرات از سفر به این مناطق خودداری کنند.

انتهای پیام/+

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon