مسئول بسیج رسانه خراسان رضوی: صدای خبرنگار را نباید خفه کرد
مسئول بسیج رسانه استان خراسان رضوی گفت:صدای خبرنگار را برای بیان روایت نباید خفه کرد، بلکه روایت باید صریح و آشکار باشد و برای حل آن سریع عمل کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس،مهدی شاد امروز در نشست خبری ششمین جشنواره رسانهای ابوذر خراسان رضوی اظهارداشت: این جشنواره برای جلب رضایت افراد نیست بلکه این جشنواره بستری ایجاد میکند که یک حرکت با هدف بیان مسئله و حل مسئله انجام شود. شناسایی، کشف مسئله، پرداختن به مسئله و ارائه مدل برای حل آن مهمترین دغدغه ما است.
وی افزود: همه تلاشمان این است جشنواره ششم درگیر کلیشهها و تعارفها نباشد. این جشنواره همچنین تلاش کرده در مسائل استان و مشهد چند شاخص اساسی را محور کار خودش قرار دهد. مسئله هویت خراسان و مشهد برای ما اهمیت ویژهای دارد.
مسئول بسیج رسانه استان خراسان رضوی بیان کرد: در جشنواره رسانهای ابوذر آمدهایم کار جبههای و روایت ضعفها، چالشها، امیدها و رویشها را با هدف حل مشکلات انجام دهیم.
شاد با بیان این مطلب که مشهد تنها یک شهر راهبردی نیست بلکه میزبان جریان زیارت و فرهنگ رضوی است گفت: مشهد میزبان اصلی هویت دینی و شیعی و گفتمان اصلی ما است، در حوزه نارضایتیهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی از ابتدای سال 1401 مدام درگیر چالشها بودیم چرا که خطه خراسان و مشهد منطقه ای راهبردی و از اهمیت زیادی برخوردار است.
مسئول بسیج رسانه استان خراسان رضوی عنوان کرد: این شهر امروز به شهر پشتوانه سازی انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده تبدیل شده و در ششمین جشنواره ابوذر نیز توجه ویژهای به مسئله زن و خانواده خواهیم داشت.
وی افزود: فعالان رسانهای اصیل و با شناسنامه باید مشکلات را بیان کرده و آن مشکلات حل شود. شما خبرنگاران پرچمدار این جریان هستید و نباید اجازه دهید بیشناسنامهها جریان سازی کنند.
مسئول بسیج رسانه استان خراسان رضوی خطاب به مسئولان استان گفت: صدای خبرنگار را برای بیان روایت نباید خفه کرد، بلکه روایت باید صریح و آشکار باشد و برای حل آن سریع عمل کرد.
به گفته شاد، در ششمین جشنواره رسانهای ابوذر تغییراتی در فرم و اجرا و داوری نیز ایجاد شده و بخشهای جدید نیز به جشنواره اضافه شده که در آن توجه ویژهای نیز به رسانههای بومی شهرستانها داریم.
وی اظهارداشت:خانواده و مسئله جمعیت، الگوی سوم، زن با هویت و نقش آفرین، بازنمایی سیمای مشهد در فضای ملی و بین المللی، زبان فارسی، هویت وحدت، فرهنگ شهروندی و فردوسی غیرت و حماسه دینی از دیگر محورهای جشنواره است که در قالب خبر، گزارش، مصاحبه، عکس، مستند، موشن گرافی، یادداشت و سر مقاله در نظر گرفته شده است.
دبیر ششمین جشنواره رسانهای ابوذر هم گفت: برنامه سازی فضای مجازی و پرونده ویژه رسانه ای(خبرنگاری تحقیقی) بخش ویژه جشنواره است. هر فرد چهار اثر میتواند به این جشنواره ارسال کند.
فاطمه سهامی افزود: گزارش، مصاحبه، یادداشت، سرمقاله، عکس، مستند، اینفوگرافی، پوستر و موشن گرافی از جمله قالبهایی است که علاقه مندان میتوانند آثار خود را تا 15 آذر ماه امسال به آدرس aboozarfestival.com ارسال کنند.
انتهای پیام/282/ن