معاون هنری حوزه: هنرمندان انقلاب هنوز شبکه منسجمی ندارند
علی فروزانفر معاون جدید هنری حوزه هنری، در اولین مصاحبه رسانهای خود بهصورت اجمالی به برنامههای خود در این معاونت اشاره کرده و به مهمترین آسیبها و چالشهای هنر انقلاب نیز اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، علی فروزانفر معاون جدید هنری حوزه هنری، در اولین مصاحبه رسانهای خود درباره سیاستهای این معاونت در دوره جدید توضیحاتی را بیان کرد.
فروزانفر درباره مهمترین آسیبی که به بدنه هنری انقلاب وارد شده است گفت: بهنظرم لکنت در شبکهسازی بدنه فعالین هنر مهمترین آسیب و چالش هنر انقلاب است. گروه بزرگی که باید شبکه منسجم داشته باشند و به دلیل فقدان این شبکه منسجم، در مواقعی خوب عمل نمیکند. البته حاکمیت و بهطور ویژه خود حوزه هنری در این خصوص باید نقش محوری داشته باشد. بهعقیده من حاکمیت این نقش را بهخوبی ایفا نکرده است. ما در حال حاضر شبکه هنرمندان متعهد کشور را نداریم.
وی در ادامه درباره برنامهها و سیاستهای خود و راهحل برون رفت از مشکلات بیان کرد: معاونت هنری همواره نقش هماهنگ کننده را میان مراکز هنری مرتبط ایفا کرده است. این نقش جز با تقویت خود مراکز اتفاق نخواهد افتاد. ما در بحثهای تولید، جریانسازی تربیت نیروها، فعالسازی شاخهها و بازوهای اجرایی حوزه هنری و همچنین در بخش توزیع قویتر عمل خواهیم کرد. در لایه دیگری باید به فعال کردن هستههای فرهنگی و هنری مستقلی که میتوانند در کنار بدنه هنری حوزه هنری شکل بگیرند کمک کنیم. برای این منظور بعضاً کارها توسط گروههای چابکی قرار است به هستههای بیرون از حوزه، برونسپاری شود. غیر از این تحکیم رابطه ستاد حوزه هنری با دفاتر استانی حوزه، تقویت اقتصاد هنر و گسترش چتر حمایتی حوزه هنری برای هنرمندان از دیگر اقدامات ما خواهد بود.
او در پاسخ به اینکه چقدر مدیران جدید حوزه در احیای آن و فضای قدیمی که مانند پاتوقی برای هنرمندان انقلاب بود، موفق عمل کرده پاسخ داد: بدون شک به احیا تامی که مد نظر هست نرسیدیم، اما در این مسیر حرکت کردیم. امروز حوزه سال 1397 را نمی توان با حوزه امروز مقایسه کرد. قطعاً بخشی از این مسیر شکل گرفته است که بهعنوان مثال شاهد اتفاقاتی در بخش سینمای حوزه هستیم. همینطور احیای جدی در لایه شبکه فرهنگی و هنری در مراکز استانی نیز رخ داده است. اما هنوز آن وضعیت مطلوبی که در نظر داشتیم به نتیجه خود نرسیده است.
معاون جدید هنری حوزه، در پایان درباره حمایت از هنرمندان مهجور و گمنام در کشور خاطرنشان ساخت: هدف ما این است که نسبت به بخش زیادی از دوستان هنر انقلاب اسلامی که در بازههای زمانی گوناگون متأسفانه فراموش شدهاند، یا مورد کم مهری قرار گرفتند، با کمک بدنه جوان هنرمند انقلاب که وارد لایه عملیاتی نشدهاند، یک ترمیم رخ دهد. وارد کردن این جوانان در این زمینه خودش مسأله مهمی است. ارتباط نسل به نسل هنرمندان مختلف جریان فرهنگی و هنری انقلاب جریان مهم و ویژهای است که باید نسبت به آن توجه خاص و ویژه داشته باشیم.
انتهای پیام/