رصد روزانه وضعیت مرز خسروی/ عملیات اجرایی قرارگاه اربعین این مرز آغاز شد

رصد روزانه وضعیت مرز خسروی/ عملیات اجرایی قرارگاه اربعین این مرز آغاز شد

مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مرز به کشور عراق در حال آماده شدن برای پذیرایی از زائران اربعین است و زیرساخت‌های لازم نی به صورت مستمر و روزانه رصد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه ، مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مرز به کربلا امسال آماده پذیرایی از زائران اربعین شده و وضعیت زیرساخت‌ها از جمله آب، برق، راه و سوخت هر روز توسط مسئولان استانی و کشوری رصد می‌شود.

بازدید مکرر مسئولان کشوری و حتی مسئولان عراقی از مرز خسروی و امکانات قابل توجه در این مرز نشان می‌دهد مرز خسروی که از دیرباز میزان زائران عتبات عالیات بوده امسال می‌تواند مرز منتخب بخش قابل توجهی از زائران اربعین باشد و تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شده است.

رضا داودی رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان کرمانشاه از آغاز عملیات اجرایی احداث قرارگاه اربعین در مرز خسروی استان کرمانشاه با حضور معاون حقوقی، پشتیبانی و امور مجلس وزیر نیرو خبر داد و اظهار داشت: با تمهیدات اندیشیده شده و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم توسط وزارت نیرو در مرز خسروی، این پایانه عبوری اربعین آماده استقبال از زائرین اباعبدالله الحسین(ع) است.

وی با اشاره به نقش کلیدی احداث قرارگاه اربعین در خدمات‌رسانی هر چه بهتر به هموطنان افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به منظور ارائه خدمات بهتر و در شأن زائران اربعین حسینی یک قطعه زمین به مساحت 3.46 هکتار را در خسروی جهت احداث قرارگاه اربعین در اختیار وزارت نیرو قرار داد که روز گذشته شاهد آغار عملیات اجرایی آن بودیم.

داودی گفت: شرکت‌های صنعت آب و برق استان هم به صورت مستمر نشست‌هایی را به منظور آمادگی برای میزبانی از زائران اربعین در مرز خسروی برگزار می‌کنند و به طور قطع با همراهی سایر همکاران دستگاه‌های اجرایی استان تمامی امکانات رفاهی لازم جهت برگزاری هر چه باشکوه تر مراسم پیاده روی اربعین فراهم خواهد شد.

شرکت‌های حمل و نقل سرویس‌های فوق‌العاده برای مرز خسروی در نظر دارند  

داریوش باقرجوان مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز در بازدیدی از مرز خسروی اظهار داشت: از ابتدای امسال در راستای تسهیل سفر زائران به عتبات عالیات در ایام اربعین برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بنا به وظایف ذاتی این سازمان در کمیته حمل و نقل و سوخت انجام شده است.

وی افزود: در حوزه زیرساخت‌های محورهای مواصلاتی و ایمن‌سازی آن‌ها و نیز آمادگی مجتمع‌های خدمات رفاهی در بین مسیرهای تردد و تجهیز پایانه‌های مرزی کارهای خوبی انجام شده یا در دست انجام است.

باقرجوان از آماده‌سازی مسیرهای تردد زائران اربعین خبر داد و گفت: اقدامات نرم‌افزاری گسترده‌ای برای گسیل ناوگان حمل و نقل عمومی در کنار زائرانی که با وسایل شخصی خود تردد می‌کنند، انجام شده است.

مدیرکل دفتر حمل‌ و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: کرمانشاه از جمله استان‌هایی است که مرز آن برای تردد زائرین معرفی شده است و بر این اساس در حال آماده‌سازی مرز خسروی هستیم و سفر ما به کرمانشاه نیز در همین راستا است.

باقر جوان خاطرنشان کرد: از روزهای گذشته نقایص و مشکلات مرز خسروی بررسی شده است که با توجه به شرایط و اعتبارات تخصیص داده شده این نواقص برطرف و نقاط قوت هم تقویت می‌شود تا در اربعین 1401 این مرز در کنار سایر مرزها پویا و فعال باشد.

وی افزود: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درصدد است زائرین اربعین بتوانند به راحتی و با سهولت سفر کنند و با ایمنی کامل به منازل بازگردند.

مدیرکل دفتر حمل‌ و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: پارکینگ‌ها برای افرادی که با وسایل نقلیه شخصی سفر می‌کنند، مشخص است و برای ناوگان حمل و نقل هم تدارک پارکینگ لازم دیده شده است.

باقرجوان عنوان کرد: بنا به ذات پایانه مرزی خسروی جابه جایی زائران اربعین در دو مقطع شامل یک مقطع بین مرز خسروی و شهرستان کرمانشاه و مقطع دیگر از کرمانشاه به اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

وی گفت: شرکت‌های حمل و نقل مسافر هم موظف هستند، سرویس‌های فوق العاده‌ای را در روزهای اربعین از سراسر کشور به مقصد کرمانشاه و از کرمانشاه به مقصد خسروی و همچنین از مبدأ خسروی به داخل کشور و شهر کرمانشاه ارائه دهند‌.

باقرجوان افزود: اکنون شرایط به گونه‌ای است که از ناوگان ون، مینی‌بوس و سواری کرایه استفاده خواهیم کرد تا زائران با سرعت وارد کشور شوند.

مدیرکل دفتر حمل‌ و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: در راستای اقدامات مربوط به تجهیز زیرساخت‌ها و ایمن‌سازی تاکنون 1000 میلیارد تومان برای مرزهای اربعین در نظر گرفته شده که بخشی از آن هزینه شده است.

وی افزود: علاوه بر این، با توجه به تأکید معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری مبنی بر عدم وجود مشکل اعتباری با لحاظ قوانین و مقررات، اعتبارات مورد نیاز تخصیص خواهد یافت تا بهترین شرایط را در زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پایانه‌های مرزی کشور داشته باشیم و زائران به سلامت سفر خود را انجام دهند.

مدیرکل دفتر حمل‌ و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: در بازدید انجام شده توسط مدیرکل دفتر فنی و امور پیمان‌های سازمان مشخص شد در پایانه مرزی خسروی زیرساخت‌ها فراهم شده است‌.

باقرجوان افزود: اعتبارات مورد نیاز در حوزه داخلی و مناسب‌سازی پایانه‌ها، منظرآرایی پایانه‌ها، نصب پرچم و المان‌های مختلف و شرایط داخلی پایانه‌های مرزی و تعبیه سرویس‌های بهداشتی و هرآنچه درباره سیستم‌های صوتی و غیره مورد نیاز بود، مورد تصمیم گیری قرار گرفت و اعتبارات آن لحاظ شد.

وی افزود: امیدواریم در روزهای آینده استان کرمانشاه بتواند با سرعت کار خود را انجام دهد و مشکل خاصی در ایام اربعین نداشته باشیم.

استقرار 7 جایگاه سیار و موقت سوخت در قصرشیرین و مرز خسروی

فریدون یاسمی مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، از اتخاذ تمامی تدابیر جهت استقرار و تقویت جایگاه‌های سیار در قصرشیرین و مرز خسروی خبر داد و اظهار داشت: در حوزه سوخت وسایل نقلیه زائران اربعین هیچ گونه مشکل و کمبودی نخواهیم داشت.

وی عنوان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به منظور سوخت‌رسانی به زائران حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) چهار دستگاه جایگاه سوخت سیار و سه باب جایگاه موقت ثابت در مرز خسروی پیش‌بینی کرده و تمامی جایگاه‌ها در کمترین زمان ممکن بعد از استقرار آماده سوخت‌رسانی خواهد بود.

یاسمی گفت: استان کرمانشاه نخستین استانی است که تدابیر لازم و امکانات کامل را در راستای سوخت‌رسانی در ایام اربعین اندیشیده و به‌کار گرفته و در همین راستا نیز آخرین جایگاه سیار پرتابل بامداد روز یکشنبه 19 تیرماه امسال از دیگر استان‌های کشور دریافت و در انبار نفت قصرشیرین استقرار داده شد که براساس صلاحدید مسئولان ستاد اربعین به مکان‌های مورد نظر و نیاز به سوخت‌رسانی در موعد مقرر انتقال داده خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری از روند بازگشایی مرز خسروی گفت: همچون اربعین سال 1398 در شهرستان قصرشیرین و دیگر شهرستان‌های مسیر تردد زائران اربعین، در پارکینگ‌های خودرو، پایانه خسروی و دیگر مکان‌های مورد نیاز نسبت به استقرار جایگاه‌های سوخت بنزین و گازوئیل اقدام خواهیم کرد.

ایجاد 2 بیمارستان صحرایی در مرز خسروی

قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در نشستی اظهار داشت:️ بیمارستان قصرشیرین مرکز اصلی درمان، برای زائران امام حسین (ع) در ایام اربعین است و دانشگاه در تلاش است که این بیمارستان بیش از پیش تجهیز شود.

وی عنوان کرد: در ایام اربعین از ورودی استان تا خروجی استان و در مسیر زائران 105 آمبولانس، دو اتوبوس آمبولانس و دو بالگرد مستقر است.

محمدی گفت: وجود یک کلینیک در مرز و یک بالگرد در مرز خسروی و یک بالگرد در کرمانشاه سبب می شود که رسیدگی به زائران که هدف اصلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است تأمین شود.

وی افزود: برپایی سه بیمارستان صحرایی توسط بنیاد برکت، سپاه و ارتش پیش‌بینی شده که بیمارستان بنیاد برکت در مرز مهران و سپاه و ارتش در مرز خسروی جانمایی شده است.

انتهای پیام/832/ح

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon