امام جمعه شهرکرد: جبران خسارات مردم سیل‌زده باید تسریع شود

امام جمعه شهرکرد: جبران خسارات مردم سیل‌زده باید تسریع شود

امام جمعه شهرکرد گفت: باید مردم به‌زودی ببینند که دولت با پرداخت خسارات آن‌ها پای کار بوده که این مسئله نیازمند مطالبه جدی است و باید مردم به بخشی از خسارات خود دست پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدعلی نکونام شامگاه شنبه در ستاد مدیریت بحران استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: در حوادثی همچون سیل باید وارد برنامه شد و به گونه‌ای این حوادث را عبرت دانست که در آینده این ضایعات تکرار نشوند، مردم باید شاهد تدبیر، مدیریت و اشراف مسئولان بر امور باشند لذا باید با اقتدار در عرصه‌های مختلف کارها را پیش برد.

 امام جمعه شهرکرد مطرح کرد: می‌توان در حوادث مقتدر بود و حوادث اخیر نشان داد ضعف‌هایی در این زمینه وجود دارد که باید تصمیم درستی در این رابطه گرفته شود. مدیریت بحران کشور دارای ضعف است که قطعا این ضعف در نیروی انسانی نیست چرا که همه پای کار هستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: همه نیروها از ابتدای حادثه در مناطق سیل‌زده حضور داشتند اما در نهایت مردم بسیار ناراضی بودند چرا که امکانات بسیار کمی در استان وجود دارد و در خصوص تجهیزات ضعیف است.

وی با تاکید بر تسریع در جبران خسارات مردم، اظهار داشت: باید مردم به‌زودی ببینند که دولت با پرداخت خسارات آن‌ها پای کار بوده که این مسئله نیازمند مطالبه جدی است و باید مردم به بخشی از خسارات خود دست پیدا کنند.

نکونام در پایان با تاکید بر مقاوم‌سازی مناطق در معرض حوادث، خاطرنشان کرد: در واقع باید مناطق در معرض حوادث مقاوم‌سازی شوند و پل‌ها، آبراه‌ها، مسیل‌ها باید اصلاح شود. استان در زمینه آبخیزداری آمادگی دارد و باید آقایان کمک کنند، امید است پیش‌بینی‌ها و پیشگیری‌های لازم در آینده صورت گیرد تا شاهد چنین خساراتی نباشیم.

آسیب به کشاورزی استان در صورت عدم لایروبی قنوات 

احمد راستینه، رئیس مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری نیز اظهار داشت: آسیب سیل مردم را رنجور و عدم جبران خسارات آن را دوچندان می‌کند، استان چهارمحال و بختیاری دارای شرایط خاص توپوگرافی است و با کوچکترین بارش به دلیل شیب تند این استان، معمولا شاهد آسیب هستیم.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان منابع پایه ندارند و جزو استان‌هایی با شهرداری‌ها و دهیاری‌های فقیر هستیم لذا باید برای منابع اینها فکر کرد. ماشین‌آلات مسئله دیگری است که باید راه حل جدی داشت.

رئیس مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری گفت: استان چهارمحال و بختیاری می‌تواند در بحث توسعه آبخیزداری به عنوان استان نمونه کشور شناخته شود، با تقویت آبخیزداری در این استان می‌توان آبخوان‌ها را تقویت کرد و موجب اشتغال شد.

وی تصریح کرد: مسیل داخل روستا‌ها بسیار پر خطر است که باید این مسئله یک بار برای همیشه برطرف شود اما چون دهیاری‌ها امکانات ندارند هر ساله این مسیر با کمک بنیاد مسکن درست می‌شود و در نهایت با یک سیل تخریب می‌شود که باید فکری به حال این وضعیت کرد‌.

نماینده مردم بن، سامان و شهرکرد در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: اگر برای لایروبی قنوات اقدام فوری و عاجل نشود کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری آسیب می‌بیند، در جاده‌های دسترسی نیز مشکل وجود دارد و ماشین‌آلات راهداری باید برای این استان خاص‌تر باشد.

راستینه در پایان خاطرنشان کرد: باید خسارت‌ها فورا جبران شوند تا مردم ناامید نشوند، متاسفانه نهاده دامی مردم آسیب‌دیده و در سیل از بین رفته است که اگر جبران نشود دچار خسارات جدی‌تری خواهیم شد.

انتهای پیام/7540/ح

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon