رویکرد آستان قدس رضوی در ورود شرکت‌ها به بازار سرمایه راهبردی و بلندمدت است

رویکرد آستان قدس رضوی در ورود شرکت‌ها به بازار سرمایه راهبردی و بلندمدت است

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: رویکرد آستان قدس رضوی در ورود شرکت‌ها به بازار سرمایه، فصلی و موسمی نیست بلکه یک رویکرد راهبردی و بلند مدت است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس ، به نقل از آستان قدس رضوی، مالک رحمتی در نشست هم‌اندیشی بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی با مدیران شرکت فرابورس ایران اظهار داشت: یکی از راه‌های مطمئن جهت ایجاد منابع پایدار مالی برای آستان قدس رضوی، شفافیت و مردمی‌سازی از طریق ورود شرکت‌های وابسته به آستان قدس رضوی، به بازار سرمایه است. 

وی تصریح کرد: ورود به بازار سرمایه برای مجموعه اقتصادی آستان قدس رضوی تنها یک هدف نیست، بلکه وسیله‌ای برای ایجاد بهره‌وری بیشتر شرکت‌ها از طریق کمک به افزایش تولید است و با توجه به اینکه شرکت‌های اقتصادی آستان قدس رضوی صد در صد تولیدی هستند، حضور این شرکت‌ها به بازار سرمایه کمک بیشتری کرده و از سوی دیگر در بخش کیفی هم به غنای بازار کمک شایانی خواهد کرد.

استراتژی بلندمدت با هدف افزایش شفافیت و بهره‌وری

رحمتی ادامه داد: ورود به بازار سرمایه با هدف ایجاد شفافیت بیشتر و بهره‌وری از این طریق، جزیی از آثار حضور در بازار سرمایه است، لذا این یک استراتژی با مبانی نظری قوی است که برای آن مطالعاتی انجام شده و نگاه ما به بازار سرمایه در مجموعه آستان قدس، نگرشی راهبردی و با استراتژی بلندمدت است.

وقف سهام، نگرشی تحولی به حوزه وقف

وی با اشاره به اجرای طرح وقف سهام توسط آستان قدس رضوی گفت: این طرح باقیات صالحاتی در حوزه وقف است و عوائد حاصل از این نوع واگذاری سهام می‌تواند آغاز نگرش تحوّلی به امر وقف باشد و در سالهای آینده، علاوه ‌بر افزایش میزان مشارکت مردم در موقوفات، شفافیت در بهره‌ورسازی موقوفات را به دنبال خواهد داشت.

8 گام اقتصادی آستان قدس رضوی در مسیر توسعه

رحمتی در ادامه با تأکید بر اینکه قرار نیست مجموعه‌های اقتصادی آستان قدس رضوی در هر صنعتی حضور داشته باشند، تصریح کرد: نگاه آستان قدس رضوی سوداگرانه و سودآورانه نیست؛ در واقع، ما برای به رونق تولید کشور، بهره‌وری بیشتر حوزه‌های اقتصادی در اختیار و توسعه و رشد اقتصاد دانش‌بنیان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌ایم. 

وی ادامه داد: در همین راستا، برای سال جاری نیز راهبردهای ویژه‌ای در حوزه‌های مختلف اقتصادی در نظر گرفته‌ایم و از این طریق، تحقق هشت کلان‌پروژه‌ را به‌طور جدی پیگیری می‌کنیم. 

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با اعلام فهرست این 8 کلان پروژه گفت: «توسعه اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس در حوزه‌های مختلف کشاورزی دانش‌بنیان و حمل و نقل ریلی و هوایی، ظرفیت تولیدی داخل منطقه»، «توسعه خطوط تولیدی برخی شرکت‌ها به ویژه در حوزه سلامت و داروسازی و کارخانه بذر و نهال»، تکمیل زنجیره گروه مالی بنیاد بهره‌وری به منظور مدیریت و تأمین مالی»، «توجه ویژه به امر دانش‌بنیان  و تعریف چند پروژه مشخص در هر یک از شرکت‌ها»، «چابک‌سازی و حذف موازی‌کاری‌ها از طریق اصلاح ساختار و تجمیع فعالیت‌های همگون»، «استفاده از ابزارهای نوین مالی با رویکرد مشارکت مردمی»، «تأمین منابع مالی پایدار از طریق راه‌اندازی پروژه‌های بزرگ همچون پتروشیمی PDH» و «توسعه سرمایه‌گذاری و مشارکت‌پذیری با مردم و ایجاد ارزش افزوده در اراضی موقوفه» هشت پروژه مد نظر در سال جاری است.

پای کار مردم باشیم

رحمتی عنوان کرد: در ایام حماسه عاشورای حضرت سیدالشهدا(ع) هستیم و دریافت آموزه‌هایی از این نهضت برای مدیران به‌ویژه مدیران اقتصادی که مستقیما با معیشت مردم در ارتباط هستند، ضروری است. 

وی افزود: تأکید بنده این است که به‌عنوان کارگزاران نظام جمهوری اسلامی و خادمان مردم، همه فعالیت‌های خود را همانند قیام عاشورا که قربه الی الله بوده، برای خداوند و در مسیر پروردگار تعریف کنیم. 

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: یکی از رازهای ماندگاری قیام عاشورا این است که همه عاشورا به خاطر دغدغه امام حسین(ع) برای مردم اتفاق افتاد، مردم را از این نهضت نمی‌توانیم جدا کنیم، تا زمانی که مردم باشند باز هم این نهضت زنده است، لذا مراتب معرفت ما زمانی صحیح است که دغدغه مردم را داشته باشیم. 

رحمتی تأکید کرد: همه ائمه خود را فرزند آن امامی می دانند که پای کار مردم بوده و با خلوص خود برای پای کار مردم بودن، از همه داشته‌‌ها و خانواده‌اش گذشت و حال که ما خادمان فرزند ایشان هستیم و این توفیق در زندگی ما جاریست، باید بیش از دیگران پای کار مردم باشیم.

انتهای پیام/282ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon