حضور ۱۰ هزار تروریست در مرزهای عراق و سوریه / هشدار درباره خطر بازگشت خانواده‌های داعشی از اردوگاه الهول

حضور 10 هزار تروریست در مرزهای عراق و سوریه / هشدار درباره خطر بازگشت خانواده‌های داعشی از اردوگاه الهول

درحالی که سازمان ملل از وجود ۱۰ هزار تروریست در مرزهای عراق و سوریه خبر می‌دهد هشدارهایی درباره خطرات بازگشت خانواده‌های داعشی از اردوگاه الهول سوریه به عراق مطرح شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بعد از اینکه وزارت امور مهاجران و آوارگان عراق اعلام کرد که تا پایان سال جاری 500 خانوار عراقی ساکن اردوگاه الهول سوریه به عراق بازگردانده می‌شوند، «عدنان الکنانی» کارشناس امنیتی این کشور با اشاره به اینکه این خانواده‌ها وابسته به عناصر گروه تروریستی-تکفیری داعش بوده‌اند گفت،  بازگشت آنها به عراق می‌تواند خطرآفرین باشد و نسل جدید داعشی‌ها را پرورش دهد که خطر آن به مراتب بدتر از نسل قبلی این تروریست‌هاست.

وی در گفتگو با وبسایت المعلومه اعلام کرد که اردوگاه الهول توسط آمریکا ساخته شده و درواقع دانشگاهی برای تدریس تفکر داعش است. واشنگتن شبه نظامیان «قسد» را که وابسته به آمریکا هستند بر این اردوگاه مسلط کرده و آنها به نفع داعش و خانواده‌های عناصر این گروه تکفیری کار می‌کنند. در اردوگاه الهول بیش از 63 هزار زن و مرد و جوان است که با داعشی‌ها ارتباط داشتند و این زنان همسر عناصر داعش بوده‌اند و در اقدامات جنایتکارانه این گروه تکفیری مشارکت کرده‌اند.

این کارشناس عراقی تصریح کرد، همسران و دختران و پسران عناصر داعش در اردوگاه الهول همانند بمبی ساعتی هستند که می‌توانند در خاک عراق منفجر شوند.

 

از طرف دیگر «ولادیمیر ورونکوف» رئیس ستاد مبارزه با تروریسم سازمان ملل متحد در نشست خبری با رئیس شورای امنیت اعلام کرد که گروه تروریستی داعش از وضعیت شکننده برخی کشورهای منطقه برای سازماندهی تحرکات تروریستی خود سوءاستفاده می‌کند.

وی تاکید کرد، در این میان مرزهای عراق و سوریه به شدت آسیب‌پذیر هستند و حدود 10 هزار تروریست داعشی در این منطقه فعالیت می‌کنند. این درحالی است که عناصر داعش کمپینی جهانی برای گرفتن انتقام سرکردگان ارشد خود به راه انداخته‌اند.

وی با استقبال از بازگشت عناصر داعش به کشورهای خودشان ابراز نگرانی کرد که تاکنون پیشرفت‌های محدودی در روند بازگرداندن این عناصر و خانواده‌های آنها به کشورهایشان حاصل شده است.

رئیس ستاد مبارزه با تروریسم در سازمان ملل مجددا از کشورهای عضو خواست به تلاش جهت  تسهیل بازگشت ایمن و داوطلبانه همه افرادی که هنوز در کمپ‌ها و سایر پناهگاه‌ها گیر کرده اند، ادامه دهند و از تبدیل مجدد آنها به تروریست در نتیجه شرایطی که در آن اردوگاه‌ها زندگی می‌کنند، جلوگیری نمایند.

اردوگاه «الهول» در حومه جنوبی شهر الحسکه در شمال سوریه و نزدیکی مرزهای این کشور با عراق واقع شده است و پناهگاه امنی برای فراریان و بازداشت شدگان از گروه تروریستی تکفیری داعش به ویژه زنان و کودکان محسوب می‌شود.

این اردوگاه شامل 130 خانه است که حدود 200 خانواده را در خود جای داده و همچنین شامل زندانهای وابسته به نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) نیز  می‌شود.  حدود 74 هزار نفر از جمله 31 هزار سوری، 32 هزار عراقی و 11 هزار اروپایی که تعداد زیادی از آنها  زن و کودک هستند در این اردوگاه سکونت دارند. دو سوم این کودکان زیر 18 سال و بیش از نیمی از آنها زیر 12 سال هستند.

منابع امنیتی هشدار می‌دهند که اغلب کودکان ساکن در اردوگاه الهول زیر سن قانونی هستند و با تحریکات هسته‌های داعش آماده می‌شوند تا در آینده به عضویت این گروه تروریستی در بیایند.

در این شرایط کارشناسان معتقدند که اردوگاه الهول به عنوان مکانی جدا  از همه جهان تلقی می‌شود و در قالب یک «بمب ساعتی» عمل می‌کند.

از سوی دیگر گزارش‌های جسته و گریخته‌ای که در رسانه‌های منطقه‌ای و غربی هم بازتاب می یابد، حکایت از تقلای شدید داعش برای جذب نیرو و سازماندهی مجدد دارد. این گروه تروریستی و تکفیری عمده فعالیت‌هایش را از اردوگاه‌های پناهندگان شروع کرده است و الهول بیش از سایر اردوگاه‌ها در کانون توجه قرار دارد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon