تشریح دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان‌ در پژوهشگاه رویان/ از درمان بیماران فلج مغزی و سرطانی تا تولید تانک‌های نیتروژنی!

تشریح دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان‌ در پژوهشگاه رویان/ از درمان بیماران فلج مغزی و سرطانی تا تولید تانک‌های نیتروژنی!

رئیس پژوهش‌گاه رویان گفت: پژوهشگاه رویان در حال حاضر میزبان ۱۰ شرکت دانش‌بنیان فعال است که در تولید سلول‌های بنیادی،‌ درمان بیماران فلج مغزی، درمان سرطان، تولید تانک‌های نیتروژنیِ نگهداری خون بند ناف و ... به دستاوردهای بزرگی دست پیدا کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان در یک گفت‌وگوی رادیویی در رابطه با میزان همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان با پژوهشگاه رویان اظهار کرد: پژوهشگاه رویان در حال حاضر میزبان 10 شرکت دانش‌بنیان فعال بوده که این شرکت‌ها حاصل تجربیات و دانش خود مجموعه است.

وی افزود: یکی از شرکت‌های فعال پژوهشگاه رویان، شرکت دانش‌بنیان بن‌یاخته‌های رویان است که در زمینه فرآوری محصولات خون بند ناف، جفت و محصولات مرتبط با این حوزه فعالیت دارد و در حال حاضر حامی بسیاری از شرکت‌های نوپای دیگر است. شرکت سل‌تک‌فارمد که با کمک ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در تولید سلول‌های بنیادی که در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر بوده است موفق شده است تاکنون مجوزهای اولیه 5 سلول را از وزارت بهداشت دریافت کند و در کارآزمایی بالینی کارهای بسیار خوبی را انجام دادند.

رئیس پژوهشگاه رویان گفت: در همکاری مشترکی که بین شرکت‌های سل‌تک‌فارمد و بن‌یاخته‌های رویان شکل گرفته است نزدیک به 100 بیمار فلج مغزی را که به خاطر کمبود اکسیژن مشکل پیدا کردند با کمک سلول‌های بنیادی خون بند ناف در قالب کارآزمایی بالینی کارهای بسیار موثری انجام شده است و نتایج بسیار خوبی دریافت کرده‌اند که نشان می‌دهد این می‌تواند به عنوان یک درمان در آینده مورد استفاده قرار بگیرد.

وی در رابطه با دیگر حمایت‌های این پژوهشگاه از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: در حال حاضر شرکت‌های مختلفی در پژوهشگاه رویان شکل گرفته که در زمینه پروتئین‌های نوترکیب و در عرصه‌های استفاده از سلول‌های بنیادی در سرطان فعالیت می‌کنند که این شرکت‌ها بسیار نوپا هستند و بخشی از این شرکت‌ها متعلق به پژوهشگاه رویان است.

شاهوردی خاطرنشان کرد: شرکت بن‌یاخته‌های رویان در زمینه بومی‌سازی تانک‌های نیتروژنی فعالیتی انجام داده است که برای نگهداری خون بند ناف به کار می‌رود تا بتواند تا در دمای منفی 196 درجه نیتروژن را حفظ کند و این سلول‌ها در داخل آن باشد؛ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دیگر با حمایت شرکت بن‌یاخته‌های رویان دو نمونه از تانک‌های نیتروژنی را برای نگهداری سلول‌های خون بند ناف تولید کرده است که اکنون در حال گذراندن مراحل تأییدیه است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon