سیل ۵۰ میلیارد ریال به شبکه برق کهگیلویه و بویراحمد خسارت زد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: بارانهای سیل آسای مردادماه امسال بیش از ۵۰ میلیارد ریال به شبکه برق این استان خسارت وارد کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، جمال معتمدی زاده ظهر امروز در حاشیه بازدید از آخرین وضعیت ایستگاه سَرپری اظهار داشت: اگرچه طوفان و بارندگی های سامانه بارشی معروف به مونسون، تاکنون افزون بر 50 میلیارد ریال به شبکه توزیع برق استان خسارت وارد کرده با این وجود شبکه توزیع برق در منطقه با پایداری همراه بوده است.
وی عنوان کرد،: آسیب دیدگی حدود 10 کیلومتر شبکه فشار متوسط و 20 کیلومتر شبکه فشار ضعیف، شکستگی و تخریب 10 عدد پایه و آسیب پذیرشدن حدود 50 پایه فشار متوسط و ضعیف به دلیل شُسته شدن اطراف پایه ها در اثر شدت سیلاب، وارد آمدن خسارت به پنج دستگاه تابلو ترانس، صدمه به هزار و 500 مترکابل خودنگهدار و معیوب شدن 15 دستگاه ترانسفورماتور از جمله خسارات وارد شده به شبکه توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد در جریان این طوفان است.
وی تاکید کرد: با وجود وارد آمدن خسارتهای سنگین به تاسیسات و تجهیزات برق در جریان طوفان و بارندگی های این سامانه بارشی، تلاش شبانه روزی نیروهای عملیاتی باعث شد در کوتاه ترین زمان ممکن با اصلاح شبکه یا مانور خطوط توزیع آسیب دیده با خطوط دیگر، شبکه برق احیاء و مُشترکان برق دار شوند.
معتمدی زاده با قدردانی از تلاش تمامی نیروها ، پیمانکاران و سیمبانان صنعت برق درخصوص پایداری شبکه در شرایط سخت ناشی از وقوع بحران اخیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهارداشت: همواره همکاران و گروههای عملیاتی به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش شبکه هستند تا در صورت بروز خسارت و آسیب احتمالی به خطوط توزیع برق، موارد را بررسی و در سریع ترین زمان ممکن اقدام به اصلاح و تامین برق مشترکان کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد به اقدامات اجرایی این شرکت در مواجهه با سامانه بارشی اخیر پرداخت و خاطرنشان کرد: مطابق هُشدارهای سازمان هواشناسی از روزهای قبل از شروع طوفان مونسون، تمامی عوامل اجرایی و عملیاتی این شرکت در حالت آمادهباش کامل قرار گرفت و اقدامات در سه بخش قبل، حین و بعد از وقوع بحران، برنامهریزی و اجرایی شد.
معتمدی زاده گفت: قبل از وقوع این پدیده، اقدامات پیشگیرانه موثری از جمله: جلسات هماهنگی ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در سطح شرکت تشکیل و همه سناریوهای مرتبط با مخاطرات ناشی از بارندگی و سیلاب احتمالی بررسی و اقداماتی برنامه ریزی و مصوب شد.
وی افزود: مقاوم سازی پایههای واقع در مسیل احتمالی سیلاب ها، ایمن سازی پستهای توزیع زمینی، بازدید از شبکه، هرس درختان درگیر شبکه، بررسی سناریوهای مانور فیدرهای فشار متوسط و سایر موارد نیز صورت گرفت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در زمان وقوع بارندگی و طوفان، گروه های عملیات و اتفاقات در محلهای تعیین شده در مرکز و نواحی مدیریت های تابعه این شرکت، مستقر و با اقدام سریع و به موقع نیروها، مشکلات در کوتاهترین زمان ممکن رفع و زمینه تامین برق مطمئن و پایدار فراهم شد.
معتمدی زاده افزود: در هر شیفت کاری 30 گروه شامل (گروه اتفاقات ،گروه کمکی بحران، جرثقیل و بالابر و گروه خط گرم) مشغول بوده و این گروه ها در هر شبانه نسبت به رفع سریع خاموشی و بحران اقدام کردند.
وی خاموشی های ناشی از شرایط نامساعد جوی را کمتر از 100 مورد عنوان و تصریح کرد: با وجود شرایط بد آب و هوایی (بارندگی شدید، باد و طوفان ، رعد و برق ، جاری شدن سیلاب ها )، اما خوشبختانه با تلاش جهادی و شبانه روزی همه کارکنان خدوم صنعت برق و تیمهای عملیاتی و امدادی شرکت مشکلات مناطق آسیب دیده در همان ساعات اولیه رفع و شبکه برق این مناطق پایدار شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از مهمترین خاموشی های صورت گرفته سامانه بارشی معروف به مونسون در این استان مربوط به معیوب شدن ترانس T3 ایستگاه فوق توزیع سَرپَری دهدشت بود که بخشی از شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه، شهرستان لنده، بخش های قلعه رئیسی، دیشموک، سوق و روستاهای حاشیه ای این مناطق را در خاموشی قرارداد.
معتمدی زاده با بیان اینکه مسوولیت تعمیر این ترانس برعهده برق منطقه ای خوزستان بود و تا همکاران ما از اهواز به دهدشت عزیمت کردند این خاموشی چندین ساعت بطول انجامید، یادآورشد: البته برق برخی از مشترکین را با جابجایی فیدرها در همان دقایق اولیه برقدار نمودیم و تمامی گروه های عملیاتی و اتفاقاتی شرکت توزیع نیروی برق استان در شهر دهدشت و حومه برای برق رسانی به مشترکین فعالیت شبانه روزی نمودند.
وی افزود: کار در شرایط سیلاب و تامین برق برای مشترکین بسیار سخت و طاقت فرسا است اما با تلاش و پشتکار صنعت گران برق در استان کهگیلویه و بویراحمد، اکنون هیچگونه مشکلی در تامین برق پایدار برای مشترکین خود در این استان نداریم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد از افزایش مصرف برق توسط برخی مشترکین اظهار نگرانی کرد و اظهارداشت: میزان مصرف برق بطور بی سابقه ای در این استان روبه افزایش بوده که می طلبد مشترکین در مدیریت مصرف برق خود نهایت همکاری را با مجموعه صنعت برق داشته باشند.
معتمدی زاده، تعداد مشترکین برق در این استان را 285 هزار مشترک ذکر و خاطرنشان کرد: از این تعداد 210 هزار مشترک را مشترکین خانگی تشکیل می دهند که ما تمام تلاش خود را بکار می بندیم در ساعات پیک بار، برق این مشترکین قطع نشود.
انتهای پیام/544