رویکرد نهادهای مردمی و سمن‌های استان مرکزی به سمت تخصصی شدن تغییر می‌کند


رویکرد نهادهای مردمی و سمن‌های استان مرکزی به سمت تخصصی شدن تغییر می‌کند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه رویکرد نهادهای مردمی و سمن‌های استان مرکزی به سمت تخصصی شدن تغییر می‌کند از عملکرد قابل قبول سمن‌ها در حوادث و بلایای طبیعی در استان مرکزی خبر داد.

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، بهنام نظری ظهر امروز در آیین بزرگداشت تشکل‌ها و نهادهای مردمی استان مرکزی اظهار داشت: هر فرد نخبه یک رسالتی را در حوزه فعالیتی خود بر عهده دارد و سمن‌ها نیز به عنوان نخبگان حوزه خود رسالتی را بر عهده دارند، سمن‌ها در اولویت‌بندی تقاضای اجتماعی یک محور هستند و مشکلات را کشف می‌کنند.

وی افزود: سمن‌هایی که در حوزه‌های مختلف تشکیل می شود نشان دهنده تخصص این افراد در حوزه‌های مختلف است که این تخصص را تبدیل به یک گروه و نهاد کرده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: دولت سیزدهم رویکرد با مردم بودن را به برای مردم تغییر داده است بنابراین تاثیرگذاری که فعالیت سمن‌ها بر برنامه‌های دولت دارد مشخص است و این تعامل دوطرفه همیشه باید برقرار باشد و مسئولان نیز باید پای کار باشند.

نظری تصریح کرد: استان مرکزی جزو استان‌هایی است که مشارکت مردمی در حوزه سمن‌ها یک رقم مطلوبی دارد بنابراین رسالت اصلی در این حوزه آگاهی بخشی به مردم است اگر آگاهی و انسجام به مردم داده شود سبب شکل گیری و همدلی و انسجام می‌شود که این امر کاهش خشونت‌‎های اجتماعی را به همراه دارد که این آگاهی بخشی از عهده نخبگان بر می‌آید.

وی بیان کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که نهادهای مردمی و سمن‌ها به سمت تخصصی شدن گام بردارند تا در حوزه عمل چابک‌تر شوند همچنین کارکرد سمن‌ها در حوادث و بلایای طبیعی در سطح کشور مطلوب بوده و اقدامات ارزشمند از سوی آنها صورت گرفته است بنابراین در جمع آوری نذورات و کمک‌های مردمی سمن‌ها ظرفیت‌های خوبی هستند.

تشکل‌ها روز به روز خود را تقویت کنند

 "محمدرضا جعفری" مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز در این نشست با اشاره به اینکه متانت، فرهیختگی، مردم دوستی و تلاش در تشکل‌ها مشاهده می‌شود اظهار داشت: دستیابی و حفظ نظم اجتماعی پایدار و پویا راهی ندارد جز اینکه تشکل‌ها روز به روز خود را تقویت کنند.

571 سازمان مردم نهاد دارای مجوز فعالیت در استان وجود دارد

"باقری'' معاون امور تشکل‌های مردم نهاد دفتر اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست اظهار داشت: 571 سازمان مردم نهاد دارای مجوز فعالیت در استان وجود دارد که از این تعداد 134 موسسه غیرفعال هستند، 276 نفر به عنوان مدیرعامل مرد و 162 نفر معادل 37 درصد مدیرعامل خانم در این تشکل‌ها فعالیت دارند.

وی در خصوص حوزه فعالیت تشکل‌ها افزود: 38 درصد تشکل‌ها در امور اجتماعی، 23 درصد در امور خیریه، 8 درصد امور فرهنگی، 11 درصد امور سلامت، 4 درصد امور علمی و کارآفرینی، 6 درصد امور توانبخشی، 4 درصد حوزه محیط زیست، 2 درصد در امور گردشگری و یک درصد حقوق شهروندی فعالیت دارند.

معاون امور تشکل‌های مردم نهاد استان مرکزی عنوان کرد: 153 تشکل معادل 33 در محدوده استانی، 233 سمن معادل 69 درصد در محدوده شهرستانی و 6 درصد به صورت شعبه و نمایندگی و موسسات ملی فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: حدود 78 درصد تشکل‌ها موجود پیش از سال 97 و حدود 21 درصد از سال 97 تاکنون برای آنها مجوز صادر شده است و 29 تشکل نیز در دست اقدام است همچنین از ابتدای سال 1400 تاکنون حدود 15 پروانه فعالیت تشکل صادر شده است.

انتهای پیام/711/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon