کلاهبرداری و پولشویی از طریق سپردهگذاری "رمز ارز" و دریافت سود
معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا به تشریح کلاهبرداری و پولشویی افراد سودجو با شگرد سپردهگذاری رمز ارز و دریافت سود روزانه پرداخت و در این خصوص به شهروندان هشدار داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سرهنگ رامین پاشایی اظهار کرد: اخیرا پروندههای کلاهبرداری و پولشویی از طریق سایت دیوار با ترفند تبدیل وجه سرقتی به رمز ارز رواج زیادی پیدا کرده است.
وی ادامه داد: بدین طریق کلاهبرداران با ترفند درآمد هفتگی در منزل با آموزش رمز ارز و به بهانه داشتن درآمد 2 میلیون تومانی، دام خود را در اپلیکیشن دیوار و سایر شبکههای اجتماعی پهن کرده و افراد ناآشنا با برقراری ارتباط با این افراد نهایتا به شبکه اجتماعی تلگرام هدایت می شوند.
معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا افزود: کلاهبرداران در ادامه شگرد فریبکارانه خود به افراد پیشنهاد میکنند با نصب برخی صرافی دیجیتال مرتبط با رمز ارزها و ... به افتتاح یک حساب بانکی اقدام کنند و در نهایت عکس کارت بانکی و شماره تماس خودشان را از طریق تلگرام برای وی ارسال کنند.
وی همچنین عنوان کرد: افراد کلاهبردار با سرقت موجودی حساب بانکی افراد غیر، وجه را مستقیما به حساب قربانی واریز و بعد آن به فرد واسط قربانی اعلام میکنند تا بابت ارسال وجه مذکور اقدام به شارژ کیف پول دیجیتال خود کرده و با آن رمز ارز خریداری کند و سپس به آدرس کیف پولی که به وی اعلام میکنند، انتقال دهند.
معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا تصریح کرد: از آنجایی که آدرسهای کیف پول مقصد در رمز ارزها قابل شناسایی نیست عملا کلاهبرداران اقدام به پولشویی کرده و تمام مسئولیت عواقب تعقیب قانونی از قبیل مسدودی حساب و ... بر ضمه فرد قربانی که حساب خودش را در اختیار کلاهبرداران قرار داده، است و در این شگرد کلاهبرداران از خودشان اثری باقی نمیگذارند.
پاشاییخاطرنشان کرد: هموطنان گرامی و به خصوص کاربران فضای مجازی همواره باید هوشیاری لازم را در برخورد با تله افراد کلاهبردار و شیاد داشته باشند و به هیچ عنوان شماره حساب بانکی و یا کیف پول الکترونیکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.
وی گفت: شهروندان میتوانند در صورت مواجه با هرگونه موارد مشکوک موضوع را از طریق شماره 096380 مرکز فوریتهای سایبری و سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش ثبت گزارشات مردمی گزارش کنند.
انتهای پیام/