نماینده ولی فقیه در استان مرکزی: سلامت مردم با هیچ مسئلهای قابل معامله نیست
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با بیان اینکه سهل انگاری در حوزه بهداشت و درمان قابل پذیرش و اغماض نیست گفت: توزیع دارو باید عادلانه باشد چراکه سلامت مردم با هیچ مسئلهای قابل معامله نیست.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به بهبود شاخصهای بهداشت اظهار داشت: پیشرفت و بهبود شاخصهای بهداشت، سلامت، توسعه عدالت اجتماعی، ارتقا و تحکیم بنیان خانواده، افزایش نرخ باروری، سلامت اجتماعی، عزت و سربلندی ایران اسلامی را به همراه دارد که باید مورد توجه باشد و همه در این راستا حرکت کنیم.
وی افزود: استان مرکزی از روزهای نخست شیوع بیماری کرونا از نظر زمینههای آلودگی به کرونا پس از قم در رتبه دوم قرار داشت که از همان روزهای نخست و اوایل اسفند 98 بلافاصله با فرمانده سپاه و استاندار صحبت و جلسات متعدد در همان روز برگزار و تصمیمات بسیار قوی اتخاذ شد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی ادامه داد: شرایط استان آنطور که بحرانی پیشبینی میشد نه تنها بحرانی نشد بلکه تا حدود زیادی به سمت شرایط عادی و معمولی رفت و کمترین آسیب وارد شد.
درینجفآبادی تصریح کرد: بیمارستان آیتالله خوانساری قطب سرطان و بیماران مبتلا به سرطان بود که ناچار به جابجایی بیماران سرطانی شدیم و 100 درصد بیمارستان آیتالله خوانساری به کرونا و بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرد همچنین بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) در اختیار کرونا قرار گرفت.
وی عنوان کرد: بسیج عمومی در زمینه تولید و توزیع ماسک و بیمارستانها و درمانگاهها در راستای تامین نیازهای ضروری درمان اقدام کردند و بسیج مردمی برای احسان و نیکوکاری با توزیع حدود 100 هزار بسته در 5 مقطع برای کمک به خانوادههای نیازمند شکل گرفت بنابراین کارنامه بسیار ارزشمندی است.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا پرستاران، پزشکان، کادر بهداشت و درمان، بسیج، سپاه،ارتش، نیروی انتظامی، روحانیت و غیره با همت بلند، فداکاری، غیرت، جوانمردی، احسان و نیکوکاری، گامهای بلندی برداشتند که صداوسیما در راس آنها بود.
درینجفآبادی ادامه داد: همه کمک کردند تا از شرایط بحرانی به شرایط تقریباً عادی و بهتر از سایر استانها رسیدیم و به تهران نیز اعلام کردم که نماز جمعه را تعطیل نکنید بلکه دستورالعملها رعایت شود و باید هوشیارانه و حکیمانه اقدام کنیم به طوری نباید برخورد سلبی با مسائل داشته باشیم بلکه باید با برخورد ایجابی باتوجه به شرایط تدبیر کرد.
وی تصریح کرد: دولت، مجلس، قوه قضائیه، نیروهای مسلح، ملت و غیره در موضوع کرونا بسیار موفق عمل کردند که قابل تقدیر است و در روزهای نخست که واکسن به کشور داده نشد کار واکسیناسیون در کشور انجام شد و تاکنون حدود 153 میلیون دوز واکسن در کشور تزریق شده و شرایط تاحدودی عادی و قابل قبول است.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی عنوان کرد: شیوع بیماری کرونا امتحان بزرگی برای ملت ما بود و امیدواریم قدمهای بعدی را هم با موفقیت سپری کنیم البته باید تزریق واکسن یادآور فراموش نشود تا از این مرحله هم به خوبی عبور کنیم و نباید مسئله تمام شده تلقی شود.
درینجفآبادی با اشاره به اینکه احتمالا گرفتار آبله میمون نیستیم اما باید هوشیاری داشته باشیم، گفت: سفرههای نیکوکاری در ماه محرم به اوج رسید و برای اربعین حسینی نیز امیدواریم 5 میلیون زائر در این مانور قدرت و پیروزی شرکت کنند البته باید به مسائل بهداشت و سلامت توجه کنند.
وی عنوان کرد: در دوران قبل از انقلاب حدود 7 تا 8 هزار پزشک دیپلم 5 از کشورهای پاکستان، تایلند، بنگلادش و غیره داشتیم اما امروز پزشکان متخصص و فوقتخصص در کشور داریم که به حضور آنها افتخار میکنیم و باتوجه به اینکه زمینهها در کشور فراهم است و استان مرکزی ظرفیتهای خوبی دارد باید قلب پزشکی منطقه باشد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت، بهداشت، خانههای بهداشت، دارو، درمان، تغذیه سالم و غیره موفق است که به برکت انقلاب، امام(ره)، رهبری، خون شهدا و 40 سال فداکاری است.
دری نجفآبادی بیان کرد: استان مرکزی شرایط نسبی بسیار خوبی دارد که ریاست جدید دانشگاه علوم پزشکی اراک باید از همه ظرفیتها به خوبی استفاده کند و گامهای بلندی در این حوزه بردارد که اگر سیستم کاری سالم، مدیر، مدبر، فرهیخته و آیندهنگری را بکار گیرد موفق میشود.
وی بیان کرد: برای بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک زحمات بسیاری کشیده شده اما هنوز مشکل آن برطرف نشده و به طوری که مشکل آن با پول برطرف نمیشود بلکه بیش از پول به همت، غیرت و مدیریت نیاز دارد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی عنوان کرد: فاز دوم بیمارستان آیتالله خوانساری در مدت 18 ماه با 16 میلیارد تومان ساخته شد که یکی از بهترین بیمارستانها است و نشان داد که کار شدنی است و فقط نیازمند اعمال مدیریت درست است بنابراین بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) باید تا پایان سال به سرانجام برسد که در سفر ریاست جمهوری حدود 400 میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده اما باید توجه کرد که یک ریال هم نباید هدر رود.
دری نجفآبادی ادامه داد: فاز سوم بیمارستان آیتالله خوانساری با 5 اتاق عمل در حال ساخت است و باید کمک شود تا در اسرع وقت خاتمه یابد و در کنار آن باید برای بیمارستان ساوه، خمین و شازند نیز تدبیر شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه دارو و درمان باید تدبیر حکیمانه کرد، گفت: باید از ظرفیت استان در این حوزه استفاده کرد و توزیع دارو باید عادلانه باشد و نقاط ضعف باید برطرف شود زیرا سلامت مردم با هیچ مسئلهای قابل معامله نیست، در برنامه هفتم توسعه کشور نیز سیاستهای مرتبط با سلامت در حال تدوین است و امیدواریم که پیشنهادات وزارت بهداشت به تصویب برسد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه سلامت و بهداشت حق عمومی است و سهل انگاری در این حوزه از هیچ کس قابل پذیرش و اغماض نیست، خاطرنشان کرد: درباره راهاندازی دانشکده دندانپزشکی قدردان زحمات وزارت بهداشت هستیم اما به دانشکده داروسازی هم نیاز داریم و باید با قدرت پیگیر این موضوع باشیم و نمایندگان نیز باید پیگیر باشند زیرا استان مرکزی به لحاظ بهداشت و درمان ظرفیت بسیاری دارد و باید از آن بهرهمند شد.
انتهای پیام/713/ی