تکمیل پروژه‌های بخش بهداشت و درمان از سوی نمایندگان و مدیران اجرایی درحال پیگیری است


تکمیل پروژه‌های بخش بهداشت و درمان از سوی نمایندگان و مدیران اجرایی درحال پیگیری است

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: تکمیل پروژه‌های بخش بهداشت و درمان از سوی نمایندگان و مدیران اجرایی درحال پیگیری است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، محمدحسن آصفری ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به وضعیت استخدامی پرستاران اظهار داشت: پرستاران، پزشکان و کادر بهداشت و درمان ایثارگرانه در دورانی که کشور درگیر شیوع بیماری کرونا بود همانند امدادگران زمان جنگ در فتح‌المبین‌ها و بیت‌المقدس‌ها خدمت می‌کردند و اکنون نیز این مجاهدت آنها ادامه دارد.

وی افزود: وزیر بهداشت و درمان نسبت به تعیین وضعیت استخدامی و جذب نیروهای پرستار که در دوران کرونا خدمت کردند و پای کار بودند، اقدام کنند و برای تبدیل وضعیت نیروهای تبصره 3 و 4 و خدماتی‌ها مجلس آماده است تا در صورت ارائه لایحه مصوب کند و مشکل آنها برطرف و امنیت شغلی برای آنها فراهم شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی اراک جزو مدیران پای کار بود و درواقع فرصت عظیم برای وزارت بهداشت است.

آصفری تصریح کرد: بخشی از اقدامات در حوزه سلامت به سبب پیگیری‌های نمایندگان مردم در استان است به طوری که یک اقدام اکو بیمارستان خنداب با اعتبار یک میلیارد و 600 میلیون تومان از سازمان انرژی هسته‌ای بود.

وی عنوان کرد: بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) در دورانی با مشکل سیمان مواجه شد که تلاش کردیم تا با همکاری وزیر روند کار پروژه بیمارستان متوقف نشود بنابراین تا زمانی که همراهی و هماهنگی بین نیروها و مدیریت استان نباشد یک مدیر به تنهایی نمی‌تواند موفق باشد. 

وزارت بهداشت در بحث تحقیق در حوزه آلاینده‌ها استان را حمایت کند

" بهنام نظری" معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی هم با اشاره به رشادت و از خودگذشتگی کادر درمان اظهار داشت: علی‌رغم کمبود تجهیزات و امکانات استان مرکزی در حوزه بهداشت و درمان اما رشادت و از خود گذشتگی کادر درمان و همراهی مسئولان استانی در دوران کرونا را شاهد بودیم.

وی افزود: در طول این دو سال گذشته متوجه شدیم اگر سلامت از جامعه رخت ببندد چه اتقافی میفتد به طوری که همه حوزه‌ها از جمله اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و غیره را درگیر می‌کند بنابراین باید قدر نعمت سلامت را دانست که شاید 30 درصد دانشگاه علوم پزشکی موثر باشد اما باید با کمک و همکاری همه بتوان ادراک سلامت را به جامعه برگرداند تا بتوان در حوزه‌های مختلف کار کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: اگر در یک جامعه امنیت وجود نداشته باشد احساس ناامنی از خود ناامنی بدتر است بنابراین امنیت و سلامت دو مبحث بسیار با اهمیت در جامعه است که باید مورد توجه قرار گیرند.

نظری تصریح کرد: امیدواریم که وزارت بهداشت در بحث تحقیق در حوزه آلاینده‌ها استان را حمایت کند ظرفیت منابع انسانی استان در حوزه تحقیقات و پژوهش ظرفیت بسیار خوبی است اگر بتوان آن را فعال کرد دغدغه‌های حوزه سلامت و محیط زیست رفع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اقداماتی بسیار مهم که در دولت سیزدهم بر آن تاکید شده بود تالیف با مردم بودن از برای مردم بودن است و با مردم بودن کاری بود که پرستاران و پزشکان برای بیماران انجام می‌دادند.

به طور حتم از نیروهای دلسوز انقلاب در علوم پزشکی اراک استفاده می‌شود

"علیرضا امانی" سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این مراسم با اشاره به اینکه یکی از شاخص‌های اصلی توسعه بحث سلامت، بهداشت و درمان است، اظهار داشت: هرچند که در سال‌های اخیر بیماری کرونا این شاخص را تحت تاثیر قرار داده ولی حداقل بسیاری از مسائل را برای مردم عادی روشن کرد زیرا کسی فکر نمی‌کرد با شیوع بیماری کرونا پرستار جان خود را در این راه فدا می‌کند که نشان دادند اگر اتفاقی بیفتد در کنار مردم قرار می‌گیرند.

وی افزود: براساس بیانیه گام دوم انقلاب سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها و سرلوحه قرار دادن شعار سال برنامه ششم توسعه و برنامه جامع سلامت، بهره‌وری سلامت و آموزش را براساس ظرفیت‌های دانشگاه برنامه‌ریزی کرده و حرکت می‌کنیم اما این حرکت با گذشته فرق دارد بنابراین سعی می‌کنیم که خلاها را پر و نقاط ضعف را تقویت کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: به طور حتم از نیروهای دلسوز انقلاب در دانشگاه استفاده می‌شود اما انتخاب افراد باید براساس شایستگی و عملکردهای آنها باشد و طبق تاکید وزیر بهداشت نیروهای جدید باید انقلابی و حرکت انقلابی داشته باشند و در میدان قرار گیرند و مسائل را بررسی کنند.

امانی با اشاره به اینکه بحث سیاسی و جناحی کردن موضوع بهداشت، درمان و سلامت مردم آثار ناخوشایند بر جای دارد، گفت: حیطه دانشگاه و بهداشت و درمان محل انتقام‌جویی گروه‌های سیاسی نیست و بنده اجازه نمی‌دهم سلامت مردم بازیچه موضوعات حزبی و گروهی شود.

وی بیان کرد: استان مرکزی علی‌رغم اینکه در مجاورت پایتخت است و صنایع بزرگی در اختیار دارد دچار عقب افتادگی‌هایی در بسیاری از حوزه‌ها است بنابراین در زمینه بهداشت و درمان لیاقت مردم استان مرکزی نیست که این همه مراکز استیجاری وجود داشته باشد و باید تلاش کرد با کمک مسئولان استان ظرفیت‌ها را به کار برد و از آنها استفاده کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: با توجه به نوع رفتار و خدمات ریاست پیشین دانشگاه رسالت سنگینی بر عهده ما قرار دارد و باید با کمک نیروهای انقلابی و جهادی از همه ظرفیت‌های استان از جمله خیران، سمن‌های حوزه سلامت و اعضای هیئت علمی استفاده کرد و اقداماتی در قالب یک برنامه جامع انجام شود تا متخصصان و اعضای هیئت علمی ماندگار شوند.

امانی خاطرنشان کرد: به طور قطع از ظرفیت‌های دانشجویی استفاده می‌شود و سعی براین است رضایتمندی سطح آموزش کیفی و فرهنگی افزایش یابد و از دلسوزان این استان تقاضای همکاری و کمک دارم.

سال گذشته 100 دانشجوی خارجی در اراک جذب شد

"سید محمد جمالیان" رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این مراسم با اشاره به تخصصی بودن بحث بهداشت و درمان اظهار داشت: در زمینه بهداشت و درمان باید از نظرات تخصصی استفاده شود همچنین پیشنهادات مجموعه دانشگاه و اعضای هیئت علمی را پذیرفت و باید در  تصمیمات منافع مردم در نظر گرفته شود.

وی افزود: سال گذشته همزمان 10 پایگاه سلامت در اراک کلنگ زنی شد که تاکنون چهار مرکز افتتاح و باقی آن نیز تا پایان سال افتتاح می‌شود، زمین توسط شهرداری و شورای شهر تامین و با کمک خیران ساخته و توسط دانشگاه تجهیز شدند.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: سال گذشته حدود 750 نیرو جذب شد و هزار و 400 نیرو از طریق قانون ایثارگران تبدیل وضعیت شد و به عبارتی پرسنل 6 هزار نفری دانشگاه به 8 هزار نفر رسانده شد.

جمالیان بیان کرد: با کمک بنیاد شهید و ایثارگران در اراک کلینیک دندانپزشکی تخصصی  با 110 یونیت راه اندازی شد و  در زمان معارفه کارانه 14 ماه عقب بود و امروز این میزان به چهار ماه کاهش یافت همچنین بدهی دارویی دانشگاه هم پرداخت شده است.

وی ادامه داد: گروه‌های آموزشی تکمیل شد و فوق تخصص‌ها افزایش یافت هرچند که نگهداشت این فوق تخصص‌ها اهمیت بالایی دارد و تلاش براین بود سلامت از سیاست صیانت شود و در دانشگاه اجازه ندهیم سیاسی‌بازی انجام شود زیرا دانشگاه مبدا تحول کشور است و نباید سلامت مردم بازیچه سیاست شود.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: دانشگاه 30 درصد در سلامت مردم نقش دارد و اگر سایر مدیران استانی و ملی به وظایف خود جامه عمل نپوشانند به طور حتم ریاست دانشگاه موفق نمی‌شود.

جمالیان خاطرنشان کرد: پروژه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) با 42 هزار مترمربع یک پروژه ملی است و دانشگاه به تنهایی نمی‌تواند این پروژه ملی را پایان دهد، پیمانکار قبلی خلع ید شد و پیمانکار جدید در حال کار است اما مشکل دانشگاه فقط مالی نیست متاسفانه پیمانکار قبلی اقداماتی را انجام داده که اگر دانشگاه به سرعت تصمیم نگیرد دچار وقفه می‌شود بنابراین نیاز است شورای نظارتی و فنی ورود پیدا کنند و تصمیمات مناسبی اتخاذ شود.

وی عنوان کرد: اراک زیرساخت درمان مناسب ندارد محیط بیمارستان نامناسب است و اگر بهترین خدمات هم ارائه شود همچنان رضایت مردم جلب نمی‌شود باید همزمان با افتتاح بیمارستان ولیعصر(عج) کارهای جایگزین بیمارستان امیرکبیر هم انجام و در خصوص مکان مناسب آن تصمیم گیری شود همچنین باید برای جایگزین کردن بیمارستان اطفال از امروز تصمیم گیری شود. 

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: اراک و استان زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی مناسب ندارد، 35 مرکز جامع سلامت استیجاری در اراک وجود دارد در حالیکه این رقم اجاره را می‌توان در بخش ارائه خدمت و پیشگیری و درمان هزینه کرد.

جمالیان اضافه کرد: افزایش مرگ و میر در استان مرکزی به سبب بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی است زیرا آلودگی شهر اراک و ریزگردها سبب مرگ افراد می‌شود بنابراین نیاز است که وزارتخانه در بحث بودجه تحقیقاتی تاثیر آلاینده‌ها در سلامت مردم از دانشگاه علوم پزشکی اراک حمایت کند.

وی با اشاره به بین‌المللی‌سازی دانشگاه گفت: سال گذشته 100 دانشجوی خارجی در اراک جذب شده که باید این روند ادامه داشته باشد چراکه بین‌الملل‌سازی یکی از راه‎‌هایی است که به سمت ملی شدن دانشگاه را تسهیل می‌کند.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به توجه بر جوانی جمعیت گفت: استان مرکزی جزو استان‌های سالمند است ولی هنوز کلینیک سالمندی در استان وجود ندارد در این زمینه باید از ظرفیت سمن‌ها استفاده شود همچنین دولت باید در این زمینه کمک کند زیرا برای سالمندان در سال‌های آینده از اکنون باید برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/713/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران