برگزاری یادواره شهدا و بزرگداشت شهید امان‌اللهی/ تندیس شهید الگوی ایثار در بیجار رونمایی شد+تصاویر


برگزاری یادواره شهدا و بزرگداشت شهید امان‌اللهی/ تندیس شهید الگوی ایثار در بیجار رونمایی شد+تصاویر

یادواره شهدا و بزرگداشت شهید امان‌اللهی از شهدای شاخص استان کردستان برگزار و از تندیس این شهید الگوی ایثار در بیجار رونمایی شد.

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از بیجار، یادواره جانباز آزاده شهید سردار محمود امان‌اللهی و شهدای شهرستان بیجار ظهر امروز با حضور نماینده ولی‌فقیه، استاندار، فرمانده سپاه بیت‌المقدس و جمعی دیگر از مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی استانی و شهرستان در سالن 2هزار نفری این شهر برگزار و از خانواده این شهید شاخص قدردانی شد.

سرهنگ حسین رجب‌پور، فرمانده سپاه شهرستان بیجار در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و خیرمقدم به همه مهمانان و خانواده‌های معظم شهدا اظهار کرد: شهید امان‌اللهی، شهیدِ جانباز، آزاده، شاخص و شهید ارتش و سپاه است و همه ما را این شهید گرانقدر را ادامه می‌دهیم.

شهید «محمود امان اللهی» 25 خردادماه سال 1339 در خانواده‌ای مذهبی در روستای «جعفرآباد » شهرستان «بیجار» واقع در استان «کردستان» چشم به جهان گشود؛ پس از سپری کردن دوران کودکی، تحصیلات ابتدایی را در کوران فقر و محرومیت، در دبستان "معرفت" روستا که شامل دو کلاس خاکی بود، آغاز کرد. اشتیاقش در کسب علم و دانش چنان بود که همواره دانش‌آموز ممتاز بود تا جایی که دو پایه تحصیلی را در یک سال به صورت جهشی گذراند.

وی در کنار تحصیل، پابه‌پای خانواده در امر کشاورزی و دامداری کوشا و ساعی بود. حتی بعد از اتمام کار کشاورزی، به همسایگان کشاورز خود و خانواده‌‌های مستضعف و بی‌بضاعت روستا کمک می‌کرد؛ سرانجام پس از اتمام تحصیلات مقدماتی به دلیل نبود امکانات آموزشی جهت آموختن پایه‌های بالاتر در سال 1349 زادگاه خویش را ترک کرد.

شهید «امان اللهی» در زمان تحصیل در دوره متوسطه نیز، جزو‌ شاگردان ممتاز و برجسته بود. پس از گذراندن پایه پنجم طبیعی در دبیرستان سعدی سابق شهر تکاب، برای اخذ دیپلم به شهر کرمانشاه عزیمت کرد، سرانجام در سال 1356 با قبولی در پایه ششم طبیعی در دبیرستان 25 شهریور سابق کرمانشاه موفق به اخذ دیپلم و یکم مهرماه وارد دانشگاه افسری ارتش در تهران شد و دوران شبانه‌روزی دانشگاه را با موفقیت طی کرد و سپس به سپاه معرفی و در عملیات‌های مختلف دوران جنگ حضور و حماسه‌های ماندگار خلق کرد.

شهید «امان اللهی» در سال‌های پس از جنگ همواره با آسیب‌های چشمی ناشی از دوران اسارت و جنگ مواجه بود. تا این که سرانجام به علت جراحات شدید مغزی، طی دو مرحله در بیمارستان توحید شهر سنندج، تحت درمان و مراقبت پزشکان قرار گرفتند؛ اما به دلیل عدم بهبودی و بنا به تشخیص پزشکان، وی را به صورت اورژانسی به وسیله هواپیمای ارتش در هفتم خردادماه 79 به بیمارستان خانواده ارتش در تهران منتقل، بستری و تحت درمان قرار گرفت اما متأسفانه علی‌رغم تلاش پزشکان و مراقبت‌های ویژه، بهبودی حاصل نشد و 15 خردادماه 79 به بیمارستان دکتر شریعتی تهران انتقال یافت که در نهایت این رزمنده خستگی‌ناپذیر در 17 خردادماه 79 ندای حق را لبیک گفت و به دیدار پدر و دیگر همرزمان شهیدش شتافت و بنا به وصیتش قلب و کلیه‌های آن بزرگمرد به 3 نفر از نیازمندان که سال‌ها از درد بیماری رنج می‌کشیدند، اهداء شد و پیکر مطهرش پس از اجرای مراسم تشییع در دانشگاه افسری امام علی (ع) برگزار و سپس در زادگاهش  بیجار و در میان سیل خروشان همرزمان، اقوام و مردم شهیدپرور تشییع و در کنار مزار پدر شهیدش به خاک سپرده شد. از این شهید سرافراز 2 فرزند پسر و 2 فرزند دختر به یادگار مانده است.

پس از این مراسم با حضور مسئولان ارشد استانی از تندیس شهید سردار امان‌اللهی در میدان امام علی(ع) شهرستان بیجار رونمایی شد که در ادامه تصاویر آن را از دریچه دوربین خبرنگار تسنیم مشاهده می‌کنید:

انتهای پیام/490/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon