ابوترابیفرد: نهی از منکر باید براساس روشهای عقلی و قرآنی باشد/ نظارت دیوان محاسبات نقش موثر در اصلاح بودجه دارد
امام جمعه موقت تهران گفت: اگر برخی از عزیزان ما از نظر پوشش ظاهری، جا ماندهاند، این سوال مطرح است آیا ما در جا ماندن آنها نقش داشتهایم یا خیر؟ در حالی که برنامه آزادگان این بود که هیچ فردی نباید جا بماند و به همین دلیل در اسارت هیچکس جا نماند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام و المسلمین سید محمدحسن ابوترابیفرد امام جمعه موقت تهران در خطبههای نمازجمعه این هفته تهران، با اشاره به نامه امام حسین(ع) به برادرش محمد حنفیه با بیان اینکه برای امر به معروف باید آراسته به معروف بشویم و سپس معروف را گسترش دهیم، گفت: برای نهی از منکر نیاز است منکر را بشناسیم و برای نهی از منکر براساس روشهای عقلی و دینی و قرانی حرکت کنیم.
امام جمعه موقت تهران گفت: 31 تیر سال جاری گزارش تفریغ بودجه به مجلس شورای اسلامی ارائه شد که لازم می دانم از رئیس دیوان محاسبات، معاونان وی و دیگر همکاران آنان جهت تهیه زودهنگام این گزارش تقدیر و تشکر کنم.
وی تصریح کرد: وظیفه اصلی دیوان محاسبات، دیده بانی نسبت به مسائل مالی کشور است. اعمال دقیق این نظارت و گزارش به هنگام نقش موثری در اصلاح ساختار بودجه و افزایش انضباط مالی و تدوین بودجه کارآمدتر و اثربخش تر خواهد داشت.
ابوترابی فرد ادامه داد: شش ماه زودتر از تاریخ تعیین شده گزارش تفریغ بودجه همراه با پیوستهایی که آن پیوستها بسیار بااهمیت است، تقدیم مجلس شد. از نمایندگان مجلس و دولت میخواهم گزارشهای پیوست تفریغ بودجه را کاملاً مورد توجه قرار دهند.
وی افزود: گزارش تحلیلی بر موضوعات خاص در 19 سرفصل بودجه و گزارش تحلیلی آسیبهای ساختار نظام بودجه ریزی کشور ارائه شده است که باید مورد توجه قرار گیرد، یکی از این گزارشها در مورد میزان اوراق مالی صادر شده در سال 1400 است و اینکه چه مقدار استقراض از طریق صدور اوراق مالی صورت گرفته است.
ابوترابی فرد گفت: تحلیل این حوزه از مسائل کلیدی بودجه و توجه به رفع کاستیها قطعاً به ارتقا نظام بودجه ریزی کشور کمک میکند. هر چند ما در این حوزه خصوصاً در بودجه 1401 مسائل و مشکلات جدی داشتیم آن مقدار که لازم و امکان پذیر باشد، بنده در آینده و در این جایگاه به عرض ملت ایران خواهم رساند و در مجامع علمی و کارشناسی در دولت و مجلس قطعاً پیگیر رفع این مشکلات و کاستیها خواهیم بود.
وی با اشاره به 26 مرداد ماه به عنوان سالروز ورود اسرا و آزادگان به ایران اسلامی، خاطرنشان کرد: آن روز بسیار بزرگ و اقتدار آفرین بود چرا که فرزندان عزیز ایران اسلامی که بسیاری از آنها در میدان های نبرد تا آخرین گلوله از کشور و انقلاب دفاع کرده بودند و با بدنی مجروح به دست رژیم صدام افتاده بودند در طول یک دهه اسارت برگ زرینی را در تاریخ مقاومت و دفاع مقدس رقم زدند.
ابوترابیفرد افزود: این کار بزرگ عاشورا بود که چنین فرصتی را برای تحولی بزرگ خلق کرد و نیروهای مسلح اقتدار آفرین ایران مانند سردار سلیمانی ها و صیاد شیرازی ها از عاشورا درس گرفته بودند. اگر سیدالشهدا در مقابل دیکتاتوری بنی امیه ایستادگی نمیکردند آیا امام میتوانستند در برابر استکبار جهانی و حکومت دیکتاتوری شاه بایستد؟ بنابراین این ایستادگی امام حسین علیه السلام به ما درس مقاومت داد و آزادگان عزیز نیز اردوگاهها را به مدرسه عاشورا تبدیل کردند که معارف حسینی در آنجا تدریس می شد.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه دغدغه آزادگان ترویج انسانیت است، اظهار داشت: اگر برخی از عزیزان ما از نظر پوشش ظاهری، جا ماندهاند، این سوال مطرح است آیا ما در جا ماندن آنها نقش داشتهایم یا خیر؟ در حالی که برنامه آزادگان این بود که هیچ فردی نباید جا بماند و به همین دلیل در اسارت هیچکس جا نماند. بسیاری از اسرای عزیز ما رزمنده نبودند و صدامیان، مردم کوچه و بازار را اسیر کرده بودند اما آنها به رزمندگان مقاوم و خستگیناپذیر مبدل شدند که تنها دغدغه آنها پیروزی جبهه حق علیه باطل بود.
وی با تاکید بر اینکه آزادگان اسارتگاه را به عبادتگاه تبدیل کرده بودند، ادامه داد: آسایشگاههای تاریک، سرد و پرشکنجه، تبدیل به مسجد و عبادتگاه شده بود که در آن آزادگان با خدا زمزمه می کردند. برخی از آنها میگفتند ما در نیمه شب بلند میشدیم اما میدیدیدم، ابوترابیفرد (سید آزادگان) در جای خود نیست و بعد متوجه میشدیم، او به پای یکی از اسرای شکنجهشده بوسه میزند و در برابر او ابراز خشوع میکند، بنابراین ما نیز در جامعه اسلامی باید مانند آزادگان دست یکدیگر را بگیریم و حمایت کنیم.
انتهای پیام/