تهیه سند آمایش استانی ذیل سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی مد نظر قرار گیرد


تهیه سند آمایش استانی ذیل سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی مد نظر قرار گیرد

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: بخش قابل توجهی از رشته‌ها کارآمدی خود را از دست داده‌اند پس بعد از اینکه سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته شد باید هر استانی سند آمایش را به طور کامل درنظر بگیرد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک با اشاره به ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی استان اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی استان 23 هزار دانشجو، 696 نفر هیئت علمی و 990 نفر کارمند دارد و نسبت هیئت علمی به دانشجو یک به 36 و نسبت هیئت علمی به کارمند یک به 28 است.

وی افزود: این موضوع که حجم نیروی انسانی بالا باشد نقطه ضعف نیست به طوری که بهترین رکن مدیریت منابع انسانی است که اگر در ساختار درست قرار بگیرد موفقیت حاصل می‌شود و همه ضعف‌ها به فرآیندها برمی‌گردد.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی کشور ادامه داد: اکنون بخش قابل توجهی از رشته‌ها کارآمدی خود را از دست داده‌اند پس بعد از اینکه سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته شد باید هر استانی سند آمایش را به طور کامل درنظر بگیرد که برای استان مرکزی به طور کامل نوشته شده است.

خسروپناه تصریح کرد: سند آمایش ناظر به سند تحول و تعالی دانشگاه و نیازهای استان است که استان مرکزی یک استان صنعتی و دارای ظرفیت عظیم در شرکت ماشین‌سازی اراک بوده و درواقع در خاورمیانه بی‌نظیر است به همین سبب باید نسبت دانشگاه با صنعت، کشاورزی و آسیب‌های اجتماعی و غیره مورد توجه باشد.

وی عنوان کرد: اگر رشته‌ها بر اساس سند آمایش بازبینی نشوند 23 هزار دانشجو به 20 هزار و کمتر از آن تقلیل پیدا می‌کند بنابراین مهم‌ترین عامل درآمدزایی دانشگاه دانشجو است و باید دانشجو جذب شود.

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: آمار دانش‌آموزان متوسطه اول روبه افزایش است بنابراین در آینده در جذب دانشجو دچار تهدید نیستیم به شرطی که رشته‌ها دانش‌محور، کارآمد و مهارت‌محور باشد.

خسروپناه ادامه داد: در حوزه آموزش اولویت آن اصلاح رشته‌ها، جایگزینی رشته‌ها و راه‌اندازی دانشکده‌های موضوعی و مهارت‌محور باشد که جز با همکاری اعضای هیئت علمی امکان‌پذیر نیست بنابراین اعضای هیئت علمی و مدیرگروه‌ها باید مشارکت کنند‌.

وی با اشاره به اینکه در بخش پژوهش، معاونت پژوهشی باید فراتر از وظایف اقدام کند، گفت: نظام موضوعات پژوهشیار باید ناظر به نیازهای استان باشد به عبارتی اگر نیازهای استان در پژوهشیار شناسایی نشود به سمت درآمدزایی نمی‌رویم بنابراین باید نگاه جدید به آموزش و پژوهش داشته باشیم و حرکت جدیدی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/713/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon