ایثار کشاورزان برای مردم شهرکرد/ ۱۵ حلقه چاه برای آب شرب در اختیار دولت قرار گرفت

ایثار کشاورزان برای مردم شهرکرد/ 15 حلقه چاه برای آب شرب در اختیار دولت قرار گرفت

استفاده از آب چاه‌های کشاورزی شهرکرد در مدت قطعی آب شرب شهرکرد، مسئله‌ای است که ایثار کشاورزان را به خوبی به نمایش گذاشت، کشاورزانی که خود نیاز به آب داشتند حاضر شدند زیان گسترده‌ای کنند اما مردم از آب شرب بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مدتی بود که به دلیل گل آلود شدن چشمه کوهرنگ آب شرب مردم شهرکرد قطع شد و مردم روزهای سختی را در مرکز پرآب‌ترین استان کشور می‌گذراندند اما  در میان این کارزار و تنش آبی، کشاورزان سخاوتمندانه در کنار مردم دوباره حضور گرم خود را نشان دادند.

‌کشاورزانی که تمام سرمایه‌شان زمین آن‌هاست و در طول سال زحمت کشت و آبیاری را می‌کشند تا در نهایت برداشت خوبی داشته باشند، با به وجود آمدن مشکلات آب شرب برای مردم شهرکرد، از سرمایه و زمین خود چشم‌پوشی کردند.

کشاورزانی که در فصل تابستان کشت آن‌ها نیاز به آبیاری دارد، در اقدامی بی‌نظیر مردم را اولویت قرار دادند و هرگز فکر زیان نکردند، کشاورزانی که چاه‌های خود را برای آب شرب مردم شهرکرد در اختیار دولت قرار دادند بدون آنکه لحظه‌ای تردید کنند.

مردم استان چهارمحال و بختیاری با وجود تنش آبی در این روزها، شاهد حضور خالصانه کشاورزان در صحنه بودند و دیدند که ستون‌های امنیت غذایی کشور این روزها چطور ستون همدلی و پیوند هستند، باتوجه به ایثار کشاورزان استان چهارمحال و بختیاری باید روایت آن‌ها را شنید.

کشاورزان 15چاه برای آب شرب در اختیار دولت قرار دادند

مرتضی درخشان، رئیس صنف کشاورزان استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: با گل آلود شدن چشمه کوهرنگ و قطعی آب در شهرکرد، کشاورزان 15 چاه برای آب شرب در اختیار دولت قرار دادند که تمامی آن‌ها از روز اول وارد مدار شدند.

وی با اشاره به زیان و خسارت وارد آمده به کشاورزان، افزود: کشاورزان کشت بهاره و صیفی‌جات داشتند که با در اختیار قراردادن چاه‌های خود برای تامین آب شرب مردم، زیان و خساراتی دیدند اما هیچ کشاورزی درخواست جبران خسارت نکرد.

رئیس صنف کشاورزان استان چهارمحال و بختیاری گفت: هیئت مدیره و سهامداران کشاورزان طرح عمان با انتقال آب به شهرکرد موافقت کردند و مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره کشاورزان طرح فدک قوچان نیز این طرح را در اختیار شهرکرد قرار دادند تا بتوان حدود 100 تا 200 لیتر آب در این شرایط اضطراری وارد مدار کرد.

وی بااشاره به پای کار بودن صنف کشاورزان استان، خاطرنشان کرد: باید توجه داشت هرگز کشاورزان، مردم و دولت را تنها نگذاشتند و همیشه در مواقع بحران در صحنه بودند، سال گذشته نیز بحران آب به وجود آمد و چاه‌های کشاورزی وارد مدار شدند که اگر این همکاری نبود قطعا دولت نمی‌توانست آب شرب مردم را تامین کند.

باید با مدیرانی که در مسئله طرح آبرسانی بن-بروجن ترک فعل کردند برخورد جدی شود

رئیس صنف کشاورزان استان چهارمحال و بختیاری باتشکر از مسئولان و گروه‌های جهادی، تصریح کرد: در این چند روز مسئولان به جد پای کار بودند و شبانه روز تلاش شد، از مردم نیز بخاطر صبر و حوصله‌شان در این زمان سخت تشکر می‌شود و از آن‌ها درخواست صرفه جویی در مصرف آب را داریم.

درخشان در پایان خاطرنشان کرد: شاید برای همیشه چشمه کوهرنگ را از دست دهیم، لذا باید فکر تامین آب شرب پایدار بود، باید با مدیرانی که در تحویل زمین آبگیر طرح بن-بروجن ترک فعل کردند، برخورد جدی شود چرا که تنها راهکار آب پایدار، این پروژه است و اگر به بهره‌برداری می‌رسید، مشکلات این چنینی نداشتیم.

انتهای پیام/7540/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon