برنامهریزی سپاه برای رفع مشکل آب روستاهای استان سمنان تا پایان سال ۱۴۰۲
جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی سپاه استان سمنان گفت: حرکتهای خودجوش و مردمی برای محرومیتزدایی در مناطق کم برخوردار این استان با جدیت دنبال میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، مهدی کاشفی پیش از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: در سالهای اخیر شاهد رشد گسترده و چشمگیر فعالیت گروههای جهادی در عرصههای محرومیتزدایی و خدمترسانی در مناطق روستایی و شهری بودهایم که مهمترین نقطه قوت این گروهها، مردمی بودن و خودجوش بودن آنهاست.
وی با بیان اینکه رشد کمی و کیفی گروههای جهادی و همچنین کاهش محرومیت مادی و ظاهری روستاهای کشور از جمله عواملی است که رسالت بزرگی را بر دوش جهادگران نهاده و آنها را به سمت مأموریتهای جدید سوق داده است افزود: امروزه گروههای جهادی علاوه بر حضور فعال و مستمر در مناطق محروم و انجام فعالیتهای گذشته، به طراحی و اجرای مأموریتهای جدید روی آورده و سعی در ایفای نقش مؤثری جهت حل مشکلات این مناطق را دارند.
کاشفی تصریح کرد: در حال حاضر هسته توانمندسازی حرکتهای جهادی با برگزاری جلسات اندیشهورز با حضور مسئولان، پیشکسوتان و صاحبنظران، در 2 سطح ویژه مسئولان گروههای جهادی و مسئولان سازندگی استانها، بستر لازم جهت انتقال تجربیات و ارائه راهکارهای کاربردی را فراهم کرده است.
جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی سپاه استان سمنان اظهار داشت: از جمله اهداف حرکتهای جهادی ایجاد حرکتی خودجوش و مردمی بهمنظور محرومیتزدایی از مناطق کم برخوردار است.
کاشفی عنوان کرد: در این راستا به تصویر کشیدن فعالیتهای صورت گرفته توسط گروههای جهادی در همراه کردن اقشار مختلف نقش بسزایی خواهد داشت.
جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی سپاه استان با اشاره به پروژه بزرگ آبرسانی به 52 روستای محروم استان که دچار مشکل کم آبی هستند در سال جاری تصریح کرد: هدف ما رفع کامل مشکل آب روستاهای استان با همکاری دستگاه های خدمت رسان تا پایان سال 1402 بوده که در این راستا از همه توان و ظرفیت استفاده خواهیم کرد.
کاشفی با اشاره به فعالیت 545 صندوق قرض الحسنه اشتغال زا تحت این قرارگاه در استان تصریح کرد: 72 تعاونی با هدف اشتغال زایی ذیل این صندوق ها در استان سمنان ایجاد شده است.
انتهای پیام/363