پاریسی‌ها برای مقابله با موج گرمای بی‌سابقه درخت می‌کارند


پاریسی‌ها برای مقابله با موج گرمای بی‌سابقه درخت می‌کارند

مسئولین شهر پاریس قصد دارند تا برای مقابله با موج شدید گرما و مبارزه با تغییرات اقلیمی تا پایان سال ۲۰۲۶، ۱۷۰ هزار اصله درخت بکارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ پاریس قصد دارد تا سال 2026، 17 هزار درخت جدید بکارد تا به خنک ماندن شهر و مبارزه با تغییرات آب و هوایی کمک کند. پاریس خود را به عنوان یکی از پر درخت‌ترین پایتخت‌های اروپا توصیف می‌کند اما موج گرمای اخیر نشان داده است که چگونه کمبود درختان و پوشش گیاهی می‌تواند برخی از نقاط پایتخت فرانسه را بسیار گرم‌تر از سایر نقاط کند.

فعالان محیط زیست در پاریس در این ماه دمای 56 درجه سانتی‌گراد را ثبت کردند که از سطح یکی از خیابان‌های بی‌درخت اطراف خانه اپرای کاخ گارنیه ساطع می‌شد. این دما دو برابر دمای 28 درجه سانتی‌گراد بود که در سایه بلوار درخت‌کاری شده در همان حوالی مشاهده شد.

درختان اثر خنک‌کنندگی دارند، باعث ایجاد سایه و رطوبت می‌شوند و اشعه‌های خورشید را منحرف می‌کنند. این موضوع به خنثی کردن اثر سازه‌های شهری و مصالحی مانند جاده‌ها، ساختمان‌ها، آسفالت و بتن کمک می‌کند که گرما را ذخیره و سپس به محیط باز می‌گرداند. درختان همچنین با جذب دی‌اکسید کربن که از انوع گازهای گازهای گرم‌کننده زمین است، محیط را خنک می‌کنند. به گفته کارشناسان، یک درخت در طول عمر خود می‌تواند تا 22 تن CO2 را ذخیره کند.

درختان علاوه بر جذب CO2 و خنک کردن هوا، به بهبود کیفیت هوا و مدیریت آب باران کمک می‌کنند. آن‌ها همچنین برای تنوع زیستی حیاتی هستند و به حمایت از انواع گیاهان و حیات وحش در محیط شهری کمک می‌کنند و با ایجاد یک مانع طبیعی در برابر آلودگی بصری و صوتی، درختان به بهبود سلامت ساکنان و کاهش استرس کمک می‌کنند.

شهرهای دیگر از جمله سئول، سنگاپور، لندن و کوریتیبا در برزیل که روی طرح‌های سبز شهری کار می‌کنند شامل نیز چنین برنامه‌ای را پیاده می‌کنند. سنگاپور متعهد شده است تا پایان این دهه سبزتر و پایدارتر شود و مجموعه‌ای از اقدامات را در برنامه سبز سنگاپور 2030 تعیین کرده است. این برنامه شامل کاشت یک میلیون درخت بیشتر و توسعه بیش از 130 هکتار پارک جدید و زمین ورزشی است.

شهر سئول با تقریباً 26 میلیون ساکن در حال ایجاد "جنگل‌های مسیر باد" در امتداد رودخانه‌ها و جاده‌ها است تا هوای خنک را از کوه‌های خود به مرکز شهر هدایت کند. سئول امیدوار است با این کار دمای اواسط تابستان را در مرکز شهر پایتخت 3 تا 7 درجه سانتی‌گراد کاهش دهد.

کوریتیبا اغلب به عنوان یکی از سرسبزترین شهرهای برزیل توصیف می شود که بیش از 1000 فضای سبز شامل 14 جنگل و 16 پارک دارد. این شهر از دهه 1970 در حال توسعه ابتکارات پایدار بوده است و تنها بین سال‌های 2013 تا 2016 تقریباً 140000 درخت در مناطق عمومی کاشته است.

در لندن نیز در حال کار بر روی یک طرح سبز شهری برای افزایش پوشش سبز در محیط ساخته شده است. برنامه‌ها شامل اطمینان از سبز شدن بیش از نیمی از لندن تا سال 2050 و افزایش پوشش درختان در این شهر است. ایالات متحده نیز خود را برای حفظ، بازسازی و رشد بیش از 955 میلیون درخت تا سال 2030 آماده کرده است. در آفریقا نیز از طرح دیوار سبز بزرگ حمایت می‌شود که هدف آن سبز کردن مجدد 100 میلیون هکتار از زمین‌های تخریب شده است.

به نقل از weforum، مجمع جهانی اقتصاد می‌گوید جنگل‌ها برای سلامت کره زمین حیاتی هستند و تخریب و از بین رفتن آن‌ها سیستم‌های طبیعی را در مقیاسی که در تاریخ بشر دیده نشده است، بی‌ثبات می‌کند. برای کمک به بازیابی تنوع زیستی و مبارزه با تغییرات آب و هوایی، انجمن ابتکار 1t.org را برای رشد، بازسازی و حفاظت از یک تریلیون درخت در سراسر جهان را راه‌اندازی کرده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon