مناقشات جدید بین پاریس و لندن در کانال مانش/ دعوا بر سر تخلیه فاضلاب‌های انگلیس


مناقشات جدید بین پاریس و لندن در کانال مانش/ دعوا بر سر تخلیه فاضلاب‌های انگلیس

یک هفته نامه آلمانی به مناقشات جدید بین فرانسه و انگلیس در کانال مانش پرداخت که لندن با ریختن فاضلاب‌های آلوده خود به این آب‌ها ایجاد کرده و سبب شده پارلمان فرانسه در این باره به کمیسیون اروپایی شکایت کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی به مناقشات جدید بی فرانسه و انگلیس در کانال مانش اشاره کرده و نوشت: روابط بریتانیا و فرانسه از نظر تاریخی تیره است و این مناسبات از زمانی که انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شد، به ندرت بهبود یافته است. هر دو کشور سال‌هاست که برای حقوق ماهیگیری در کانال مانش با هم مبارزه می‌کنند و لندن و پاریس اخیراً یکدیگر را مقصر هرج و مرج سفرهای تابستانی در پایانه‌های کشتی در این تنگه می‌دانند.

در ادامه این گزارش آمده است: اکنون مناقشات جدیدی در راه است که مستقیماً مربوط به آبی است که دو کشور را در باریک ترین نقطه کانال مانش تنها به اندازه 34 کیلومتر از هم جدا می کند. سه نماینده فرانسوی از حزب امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، در نامه ای به ویرجینیوس سینکویچیوس، کمیسر محیط زیست اتحادیه اروپا، کشور همسایه را به به خطر انداختن تنوع زیستی و فعالیت های ماهیگیری در آب های مشترک از طریق تخلیه ها و وارد کردن فاضلاب خود به این آب ها متهم کردند.

مشکل تخلیه فاضلاب اخیراً در انگلیس مورد توجه قرار گرفته است. به گزارش بی‌بی‌سی، ده‌ها ساحل در انگلیس و ولز در هفته گذشته به دلیل تخلیه فاضلاب تصفیه نشده بسته شده‌اند. ساکنان همچنین گزارش داده بودند که هنگام شنا در آب گاه بدبو و کثیف، فضولات کشف کرده اند.

بارش های شدید باران در جنوب بریتانیا اخیرا فاضلاب را به مرزهای ظرفیت خود رسانده بود. در بخش‌های بزرگی از انگلیس، فاضلاب خانگی، به عنوان مثال از شستشوی توالت، همراه با آب باران تخلیه می‌شود. به منظور تخلیه سیستم می توان در زمانی که ورودی فاضلاب زیاد باشد، آب را به رودخانه ها و دریاها ریخت.

در نامه ای به کمیسیون اروپا پیر کارلسکیند، ناتالی لوزاو و استفانی یون کورتین، نمایندگان پارلمان فرانسه خطاب به کمیسیون اروپا نوشتند که بریتانیا از الزامات زیست محیطی که جدا از برگزیت وجود دارد فرار می کند. آنها به عنوان مثال به توافقنامه تجارت و همکاری بین اتحادیه اروپا و بریتانیا اشاره کردند که پس از برگزیت مورد مذاکره قرار گرفت و به کنوانسیون سازمان ملل متحد در مورد حقوق دریا مربوط می شود.

نمایندگان پارلمان فرانسه در این نامه نوشتند که بریتانیا استانداردهای کیفیت آب خود را کاهش داده است. در این نامه آمده است: این غیرقابل قبول است و تلاش‌های کشورهای اتحادیه اروپا در 20 سال گذشته را زیر سوال می‌برد. این سیاستمداران تاکید کردند: ما از کمیسیون می‌خواهیم از همه ابزارهای سیاسی و قانونی در اختیار خود برای توقف این وضعیت استفاده کند.

انجمن های خدمات شهری در بریتانیا از این وضعیت آگاه هستند و از یک مشکل فوری صحبت می کنند که باید به آن رسیدگی شود. برای این منظور قرار است تا سال 2025 سه میلیارد پوند در این زمینه سرمایه گذاری شود. سخنگوی وزارت محیط زیست انگلیس اما ادعاهای نمایندگان فرانسوی را رد کرده و اعلام کرد که قوانین انگلیس در مورد حفاظت از آب حتی سخت تر از اتحادیه اروپا است.

انتهای پیام/

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon