۱۶ هزار زن فلسطینی در اسارتگاههای رژیم صهیونیستی
باشگاه اسرای فلسطین از اسارت ۱۶ هزار زن فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی در حد فاصل سالهای ۱۹۶۷ تا به امروز خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، باشگاه اسرای فلسطینی نسبت به وضعیت 31 زن اسیر فلسطینی از جمله 6 مجروح و 11 مادر که هم اکنون در بازداشتگاهها و زندانهای اسرائیل به سر میبرند هشدار داد.
براساس گزارشات منتشرشده بسیاری از اسیران زن فلسطینی زندانی در زندان دامون در وضعیتی نامناسب به سر میبرند. به کارگیری اشکال گوناگون خشونتهای جسمی و روانی همچون شلیک گلوله در زمان بازداشت، بازرسی بدنی همراه با توهین و تحقیر، نصب دوربین در سلولها، قطع عمدی برق و تعرض و ضرب وشتم همراه با تهدید زندانیان در خلال انتقال به محاکم قضایی و یا بیمارستانها، محرومیت از خواب، استفاده از دستگاه های دروغ سنج، محرومیت از حقوق اولیه همچون اقامه نماز جماعت، مطالعه و فعالیتهای ورزشی از جمله مهمترین روشهای شکنجه و آزار زنان فلسطینی توسط زندانبانهای صهیونیست به شمار میروند.
لازم به ذکر است 10 اسیر زن فلسطینی نیز در زمان پشت سر گذاشتن دوران اسارت خویش صاحب فرزند شدهاند که این افراد در قیاس با دیگر همتایان خود از مشکلات بیشتری رنج میبرند. محرومیت از حضور اعضای خانواده به ویژه همسران در هنگام تولد نوزادان و جداشدن مادران از فرزندان پس از انتقال مجدد به زندانها از جمله دیگر چالشهای زنان مبارز فلسطینی در اسارتگاههای رژیم اشغالگر قدس به حساب میآیند.
باشگاه اسرای فلسطین همچنین اعلان داشته که در میان 31 زن اسیر فلسطینی در زندانهای اسرائیل وضعیت «اسراء جعابیص» که به 11 سال حبس محکوم شده بسیار نگران کننده است. این اسیر زن فلسطینی به سبب انفجار کپسول گاز در خودرویش در نتیجه شلیک نظامیان صهیونیستی به خودروی او در سال 2015 علاوه بر 60 درصد سوختگی در بدنش، 8 انگشت دست خود را از دست داده است.
وضعیت وخیم جسمانی اسرا جعابیص در شرایطی است که علیرغم تاکید پزشکان نسبت به انجام جراحیهای زیبایی در ناحیه دستان،گوشها و صورت این اسیر زن فلسطینی و ضرورت بهرهمندی از پانسمان ها و ماسکهای مخصوص سوختگی، تامین این تجهیزات درمانی با مخالفت اداره زندانهای رژیم صهیونیستی همراه شده است.
گزارش باشگاه اسرای فلسطین از اسارت 16 هزار زن در طول سالهای 1967 تا به امروز خبر داده است. گفتنی است بیشترین میزان اسارت زنان فلسطین در جریان 2 انتفاضه اول و دوم فلسطینیان در سال های 1987 و 2000 به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/