ششمین روز هفته دولت در خراسان جنوبی/ از رونمایی محصولات جدید دانش بنیان تا افتتاح سالن ورزشی بانوان شهر آیسک و مدرسه ۱۲ کلاسه ‌

ششمین روز هفته دولت در خراسان جنوبی/ از رونمایی محصولات جدید دانش بنیان تا افتتاح سالن ورزشی بانوان شهر آیسک و مدرسه 12 کلاسه ‌

در ششمین روز از هفته دولت در استان خراسان جنوبی با حضور استاندار طرح‌های مختلف عمرانی، ورزشی و خدماتی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، همزمان با ششمین روز هفته دولت و با حضور استاندار خراسان جنوبی، از محصولات جدید دانش بنیان در پارک علم و فناوری استان رونمایی شد.

جواد قناعت ضمن حضور در محل پارک علم و فناوری با فعالیت گروهی از شرکت های دانش بنیان فعال در استان  از نزدیک آشنا شد.

در این برنامه از 5 محصول جدید تولیدی در شرکت های دانش بنیان استان رونمایی شد.کپسول سیاهدانه با ویژگی کاهش عوارض جانبی و کم کردن هزینه های درمان برخی بیماری ها از جمله دیابت، سامانه جامع اسکادا یا سیستم کنترل سطح بالا و جمع آوری داده ها و دستگاه اتومات غیرغشایی و پودر تولید محلول ویژه ضدعفونی هوا، میوه، سبزی، دست و سطح از جمله این محصولات بود.

در این برنامه از طرح توسعه مدلسازی اطلاعات ساختمان و طراحی و ساخت پرینتر سه بعدی و خدمات مزرعه سه بعدی نیز رونمایی شد.

طرح توسعه مدلسازی اطلاعات ساختمان با ویژگی کاهش زمان و هزینه ساخت، به صورت اتوماتیک هزینه تمام شده ساختمان را قبل از ساخت با کمترین خطا ارائه می کند و پرینتر سه بعدی امکان ساخت قطعات مورد نیاز صنعت را با سرعت بالا فراهم می نماید.

بهره‌برداری از سالن ورزشی بانوان شهر آیسک

استاندار خراسان جنوبی صبح امروز در آیین بهره‌برداری از سالن ورزشی بانوان شهر آیسک، اظهار داشت: هفته دولت فرصت مناسبی است که وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و ادارات یک اطلاع‌رسانی خوب و مناسبی از اقدامات دولت داشته باشند تا مردم ما در جریان کم و کیف برنامه‌ها  و خدمات قرار گیرند.

جواد قناعت با بیان اینکه فضای کنونی کشور فضای مناسبی برای کار و خدمت‌رسانی است، اضافه کرد: تعامل خوب و سازنده‌ای بین قوای سه گانه ایجاد شده و کشور به یک کارگاه سازندگی تبدیل شده است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی هم باید از این فرصت بیشترین استفاده را ببرد، اظهار داشت: در طول یک سال گذشته شاهد فعالیت‌ها، حرکت‌ها و جنب و جوش‌های فراوان در کشور هستیم و در همه جا مسئولان در حالی سازندگی و کار و تلاش هستند.

قناعت با تاکید براینکه کشور و قوه مجریه از حالت سکون و رکود خارج شده  و در حال حرکت است اضافه کرد: این حرکت را در تمام وزارت‌خانه‌ها و استان‌های کشور شاهد هستیم این یعنی امید و نشاط و یعنی کشور پویا و بالنده است و انقلاب اسلامی در حال حرکت و طی مسیر است.

وی با اشاره به اینکه این حرکت و پویایی در شرایطی رقم خورده که همچنان تحریم‌ها و دشمنی‌های دشمنان وجود دارد، اضافه کرد: تأمین واکسن کرونا بدون تکیه به غرب از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم بود که به بهترین شکل صورت گرفت، در حالی که در گذشته همین را هم به برجام گره می‌زدند.

استاندار خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم ریل تمایل به آمریکا، غرب و اروپا، تنبلی و سکون، انتقال پول‌ها به آن طرف عوض شده و ریل خدمت و نوکری به مردم، نگاه به داخل و کار برای مردم جایگزین شده است.

قناعت با بیان اینکه دشمنان برای اینکه اقدامات دولت را زیر سوال ببرند، مشکلات کشور را بزرگ جلوه می‌دهند عنوان کرد: برنامه‌ریزی و حرکت ما به سمت نقطه ایده آل است اما وقتی می‌خواهیم گزارش ‌دهیم نباید براساس نقطه ایده‌آل گزارش دهیم و معمولاً وضع فعلی را به وضع قبلی مقایسه می‌کنند.

وی ادامه داد: روند اجرای برخی طرح‌ها در استان یک دهه طول کشیده که موضوعی ناراحت کننده است، اما به همت دولت سیزدهم همین کارهای راکد به سرانجام رسیده و مردم از مزایای آن برخوردار می‌شوند.

به گفته وی؛ ما مدعی نیستم که در طول چهار سال خدمت دولت سیزدهم، تمام مشکلات حل شود اما بخشی از مشکلات جدی کشور حل خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه دولت سیزدهم نه تنها خزانه خالی را تحویل گرفت بلکه مقروض هم بود، متذکر شد: دولت سیزدهم باید ماهانه بیش از 10 هزار میلیارد تومان پول اوراق پرداخت کند؛ در چنین این شرایطی کشور تحویل گرفته شده و این تفاسیر به معنی فراز از موضوع و عدم پاسخگویی نیست اما باید بدانیم که وضعیت چگونه‌ است و چه چیزی را ما تحویل گرفتیم.

قناعت با اشاره به اقدامات شاخص دولت سیزدهم در یک سال اخیر هم گفت: بعد از 9 سال سیر نزولی ارزش پول ملی کشور متوقف شد و این قدم‌های اول است و در آینده قدم‌های بزرگتری را شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به جنگ‌ و تحولات اخیر در کشورهای اروپایی گفت: همه این جنگ‌ها و درگیری‌ها به نفع جمهوری اسلامی ایران است و برخی موارد توسط مقام معظم رهبری  از قبل پیش‌بینی شده بود.

استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: در گذشته به خراسان جنوبی نسبت به سایر استان‌ها کمتر توجه شده که باید از ظرفیت بزرگان استان در مرکز استفاده کنیم و عقب ماندگی‌های گذشته را در این دوره جبران کنیم.

قناعت همدلی و همگرایی بین مسئولان را زمینه‌ای برای موفقیت بیشتر دانست و گفت: خوشبختانه این فضا در خراسان جنوبی برای پیگیری مسایل حاکم است تا کارهای خوب، نو و جهشی صورت بگیرد و شاهد رونق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در منطقه باشیم.

 افتتاح پروژه زمین چمن مصنوعی در روستای آسفیچ بخش میاندشت  

با حضور اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، فرجامی فرد فرماندار شهرستان درمیان، خسروی مدیرکل ورزش و جوانان استان، سروری مدیرعامل آب منطقه‌ای استان، معاون عمرانی فرماندار، بخشدار میاندشت و جمعی از مسئولین شهرستان پروژه زمین چمن مصنوعی در روستای آسفیچ بخش میاندشت شهرستان درمیان افتتاح شد.

 افتتاح پروژه زمین چمن مصنوعی با اعتبار کلی یک میلیارد تومان، 700 میلیون تومان از محل اعتبارات اداره کل ورزش و جوانان و همچنین مبلغ 300 میلیون تومان از محل اعتبارات بنیاد علوی و دهیاری برای بهره مندی تعداد 114 خانوار و تعداد 370 نفر از جمعیت روستا انجام شد.

 ضرورت واگذاری زمین برای مجتمع صنایع‌دستی روستای ملی خور 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی در سفر به روستای خور گفت: روستای هدف گردشگری خور یکی از معدود روستاهای دارای ارزش تاریخی، گردشگری و صنایع‌دستی در خراسان جنوبی است.

وی با اشاره به ثبت روستای خور به‌عنوان روستای سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی و بهره‌مندی از دشت زیبای عقیق افزود: این ظرفیت‌ها فرصت مناسبی برای اشتغال جوانان در این منطقه فراهم کرده است.

طالبی با یادآوری قرارگیری روستای خور در کنار جاده ترانزیتی بیرجند_کرمان بیان کرد: باید از این جاده در جهت استفاده مناسب از ظرفیت هنرمندانه مردم این روستا با احداث مجتمع صنایع‌دستی بهره برد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندارخراسان جنوبی با تأکید بر اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید همکاری لازم را برای واگذاری زمین به این روستا در کنار جاده داشته باشد، گفت: در صورت بروز هر مشکلی جلسه‌ای در این خصوص برگزار تا این طرح عملیاتی شود.

 آغاز طرح اجرای سنگ‌فرش بافت تاریخی شهر خوسف

کلنگ اجرای سنگ‌فرش بخش میان‌ده بافت تاریخی شهر خوسف با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیران کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و راه و شهرسازی، فرماندار، امام‌جمعه شهرستان و تعدادی از مسئولان به زمین زده شد.

هادی شاه‌وردی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی در آیین عملیات اجرایی سنگ‌فرش بافت تاریخی خوسف، گفت: هزینه اجرای این طرح از محل اعتبارات بازآفرینی راه و شهرسازی 9 میلیارد ریال، میراث‌فرهنگی 4 میلیارد ریال، شرکت توزیع برق 3 میلیارد ریال و شهرداری خوسف 3 میلیارد ریال است.

شاه‌وردی افزود: این اعتبارات برای حذف آسفالت و آماده‌سازی معابر، اجرای 600 متر کابل زیرزمینی برق، 1500 مترمربع سنگ‌فرش و جداره‌سازی در این بافت در مدت سه ماه هزینه خواهد شد.

وی بابیان اینکه این آغاز یک پروژه عظیم در بافت تاریخی است، ابراز امیدواری کرد: با تزریق اعتبارات از محل‌های مختلف ازجمله ستاد بازآفرینی شهری بتوان این بافت تاریخی را مرمت و احیا کرد و به جایگاه اصلی آن رساند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی با اشاره به ثبت منظر فرهنگی تاریخی خوسف شامل بافت تاریخی محله‌های خوسف، جومیان، باغان، سر پرچ و باغهای اطراف آن در فهرست میراث کشور گفت: بافت تاریخی شهر خوسف می‌تواند یکی از گزینه‌های اصلی ثبت جهانی باشد که تحقق این موضوع نیاز به مساعدت نهادها، ادارات و همراهی مردم در بافت تاریخی دارد.

شاه‌وردی تأکید کرد: مرمت و احیای بافت تاریخی می‌تواند سبب شکوفایی اقتصادی، اشتغال‌زایی و آشنایی گردشگران بافرهنگ غنی این منطقه شود.

90 طرح صنایع دستی در شهرستان بیرجند افتتاح شد

رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بیرجند نیز از افتتاح یک کارگاه صنایع دستی (البسه سنتی) به نمایندگی از 90 طرح صنایع‌دستی خبر داد.

محمدعلی جنتی‌فر  صبح امروز در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های صنایع دستی شهرستان بیرجند اظهار داشت: کارگاه صنایع‌دستی دوخت البسه سنتی در حوزه صنایع‌دستی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی، فرماندار شهرستان بیرجند، معاون صنایع دستی استان، رئیس صندوق کارآفرینی و امید شهرستان بیرجند و با همراهی جمعی از مسئولین افتتاح شد.

رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بیرجند افزود: همزمان با هفته دولت کارگاه البسه سنتی به عنوان طرح پیشران صنایع‌دستی به نمایندگی از 32 طرح پشتیبان و 58 طرح مستقل درشهرستان بیرجند افتتاح شد.

جنتی‌فر گفت: این پروژه‌ها با سرمایه‌ای بیش از 76 هزار و 300 میلیارد ریال با همکاری اداره میراث‌فرهنگی ،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بیرجند و صندوق کارآفرینی امید شهرستان و دیگر بانک‌های عامل و بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.

وی ضمن تاکید به نقش این پروژه‌ها در اشتغال‌زایی اظهار کرد: با افتتاح این پروژه‌ها برای بیش از 218 نفر نیروی کار شغل ایجاد می‌شود.

مدرسه 12 کلاسه  در بیرجند احداث می‌شود

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از بیرجند، طی مراسمی با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی، ریاست سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی، مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان و جمعی از مسئولان، تفاهم نامه احداث یک باب مدرسه 12کلاسه در شهرستان بیرجند بین منطقه ویژه اقتصادی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی منعقد شد. 

ریاست سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان خراسان جنوبی در این مراسم با بیان اینکه احسان و نیکوکاری سبب ایجاد دوستی و صمیمیت بین افراد جامعه می‌شود، گفت: از جمله کارهای ارزشمند و خداپسندانه‌ای که نصیب انسان‌ها می‌شود، مدرسه‌سازی است و مدرسه سازی یک باقیات الصالحات و خیر ماندگار است. 

صفدری‌زاده ادامه داد: خیرین مدرسه ساز پیش قدم در توسعه و رشد علم و دانش کشور هستند و خیرین مدرسه ساز نقش مهم و تأثیرگذاری در جهت رفع مشکلات آموزشی دارند، بی شک اگر کمک‌های بدون طمع آنان نبود مشکلات زیادی داشتیم.

وی با تأکید بر اینکه در چند سال اخیر به همت خیرین و کمک مسئولان گام‌های خوبی در امر مدرسه سازی در خراسان‌جنوبی برداشته شده است، افزود: کمبود فضای آموزشی در استان و خصوصاً روستاهای مرزی بسیار مشاهده می‌شود، گاهی در بعضی نقاط استان، دانش آموزان در سرما و گرما، 9 ماه تحصیلی را در کانکس درس می‌خوانند و با حداقل امکانات آموزشی دست و پنجه نرم می‌کنند.

ریاست سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در دیدار با معاون هماهنگی اقتصادی استاندار پیشنهاد دادیم تا شرکتی در قالب شرکت‌های سرمایه گذاری در استان شکل گیرد گفت: بعد از شکل گیری این شرکت‌های سرمایه گذاری، استاندار می‌تواند به اعتبار شرکت‌های سرمایه گذاری طرح‌ها را اجرا کند.

صفدری زاده اظهار داشت: مجموعه تاپسر تاکنون هشت مدرسه در سطح استان‌های مختلف کشور احداث کرده و در خراسان جنوبی هم منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی مدرسه‌ای 12 کلاسه را احداث خواهد کرد.

احداث 457کلاس درس با مشارکت خیرین در سراسر استان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز  مدارس خراسان جنوبی نیز در جلسه انعقاد این تفاهم نامه گفت: بازوی توانمند مدرسه سازی در خراسان جنوبی بدون شک خیرین هستند. 

وی با بیان اینکه از 479 کلاس در دست احداث در استان457 کلاس درس با مشارکت خیرین ساخته خواهد شد، افزود: این درصد مشارکت خیرین در مدرسه سازی نشان از توجه این بزرگواران به رفع محرومیت‌های آموزشی است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی تعداد تفاهم نامه‌های منعقد شده فی مابین خیرین مدرسه ساز و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان را در 24 امین جشنواره خیرین مدرسه ساز بالغ بر 70 مورد اعلام کرد و گفت: این تفاهم نامه‌ها تعهدی بالغ بر 72 میلیارد تومان ایجاد کرده که شایسته قدردانی است.

محمد چاوشان با اشاره به تفاهم نامه منطقه ویژه اقتصادی با این اداره کل برای احداث یک باب مدرسه 12کلاسه، عنوان کرد: زیربنایی که برای احداث این مدرسه تعریف شده بالغ بر یک هزار و 360 مترمربع است.

وی از سرمایه گذاری 7 میلیارد و 500 میلیون تومانی منطقه ویژه اقتصادی در این پروژه مدرسه سازی خبر داد و افزود: مقرر شده 50 درصد از هزینه احداث این مدرسه توسط منطقه ویژه اقتصادی و 50 درصد هم توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی تأمین شود.

وی با قدردانی از ریاست سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی اظهار داشت: معاونت عمرانی استانداری خراسان جنوبی نیز در پیشبرد اهداف آموزشی و جذب مشارکت خیرین برای مدرسه سازی خصوصا خیرین حقوقی همکاری تنگاتنگی با سازمان نوسازی داشته که شایسته قدردانی است. 

انتهای پیام/252/ن

01
0225
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon