طرح آلمان برای ساخت سیستم دفاع هوایی یکپارچه در اروپا


طرح آلمان برای ساخت سیستم دفاع هوایی یکپارچه در اروپا

صدر اعظم آلمان از تصمیمات برای ساخت یک سیستم دفاع یکپارچه اروپایی همراه با شرکای خود در این اتحادیه خبر داد و چنین سیستمی را دستاوردی امنیتی برای کل اروپا دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان اعلام کرد که می خواهد یک سیستم دفاع هوایی جدید را همراه با همسایگان اروپایی بسازد. این مقام آلمانی امروز دوشنبه در سخنرانی خود در دانشگاه چارلز در پراگ گفت: چنین سیستمی یک دستاورد امنیتی برای کل اروپا خواهد بود.

وی افزود: علاوه بر این این سیستم بسیار مقرون به صرفه تر و قدرتمندتر از زمانی خواهد بود که هرکس پدافند هوایی، گران قیمت و بسیار پیچیده خود را بسازد. وی در ابتدا هیچ جزئیاتی در این باره ارائه نکرد. این پروژه به عنوان پاسخی به جنگ تجاوزکارانه روسیه علیه اوکراین تلقی می شود که اکنون بیش از شش ماه به طول انجامیده است.

شولتز اعلام کرد که آلمان در سال های آینده سرمایه گذاری قابل توجهی در دفاع هوایی خواهد کرد. وی افزود: این باید از ابتدا به گونه‌ای طراحی شود که همسایگان اروپایی بتوانند در آن مشارکت کنند. وی به طور مشخص از هلند، لهستان، کشورهای بالتیک استونی، لتونی و لیتوانی، جمهوری چک، اسلواکی و شرکای خود در اسکاندیناوی نام برد.

به گفته شولتز، در اروپا در زمینه دفاع در برابر تهدیدات هوا و فضا کارهای زیادی برای انجام دادن و جبران وجود دارد. تمامی قابلیت های جدید نیز باید در چارچوب ناتو قابل استفاده باشد. وی افزود: پول برای سرمایه‌گذاری‌ها در این زمینه می‌تواند از ظرف 100 میلیارد یورویی که قبلاً اعلام شده بود، به دست آید. شولتز می‌خواهد ارتش آلمان را در سال‌های آینده با این بودجه میلیاردی مدرن‌سازی و تقویت کند.

شولتز به عنوان یکی دیگر از پیامدهای جنگ اوکراین همچنین خواستار یک اتحادیه اروپای از نظر اقتصادی مستقل تر شد. شولتز گفت: پاسخ های اروپایی به این نقطه عطف مورد نیاز است. برای انجام این کار، اروپا همچنین باید به عنوان مثال در تولید نیمه هادی ها خودمختارتر شود.

به طور خاص، شولز خواستار "استراتژی موسوم به ساخت اروپا 2030" شد. وی گفت، در مقایسه با سیلیکون ولی یا ارائه دهندگان چینی و ژاپنی، اروپا باید در اوج در این بازارها مبارزه کند. به گفته وی بسیاری از مواد خام مانند لیتیوم، کبالت یا نیکل در اروپا موجود است.

علاوه بر این، صدر اعظم آلمان در پراگ خواستار هماهنگی بهتر برای کمک های تسلیحاتی به اوکراین شد. شولز گفت: ما همراه با هلند، ابتکاری را با هدف تقسیم کار دائمی و قابل اعتماد بین همه شرکا در اوکراین آغاز کرده ایم.

وی افزود: به عنوان مثال، می توانم تصور کنم که آلمان مسئولیت ویژه ای در ساخت توپخانه و پدافند هوایی اوکراین بر عهده خواهد گرفت. ما باید به سرعت بر روی چنین سیستم پشتیبانی هماهنگ توافق کنیم.

صدر اعظم آلمان گفت: هدف ما نیروهای مسلح مدرن اوکراین است که بتوانند برای همیشه از کشور خود دفاع کنند. اما ما نمی‌توانیم فقط آنچه را که خودمان می توانیم از آن انصراف بدهیم به کی یف تحویل دهیم. برنامه‌ریزی و هماهنگی بیشتر مورد نیاز است.

به گفته شولتز یک کنفرانس بین‌المللی کارشناسان در 25 اکتبر در برلین برای بحث در مورد بازسازی اوکراین تشکیل می شود.

شولتز همچنین گفت که اصولاً موافق پذیرش اوکراین، مولداوی و کشورهای غربی بالکان در اتحادیه اروپا و صحبت درباره آینده گرجستان است. وی تاکید کرد که اما این به اصلاحاتی در اتحادیه اروپا مانند پایان دادن به حق وتو در سیاست خارجی و کوچک کردن نهادها نیاز دارد. صدراعظم آلمان هشدار داد که در غیر این صورت خطر شرایط کافکیایی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
گوشتیران
رایتل
triboon
طبیعت