ساعی: در قونیه نتیجه تکواندو از کشتی بهتر بود/ پشتوانه سیاسی ندارم؛ اگر مشکلی دارم اعلام کنند


ساعی: در قونیه نتیجه تکواندو از کشتی بهتر بود/ پشتوانه سیاسی ندارم؛ اگر مشکلی دارم اعلام کنند

رئیس فدراسیون تکواندو گفت: در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با ۸ ورزشکار در آقایان و ۷ ورزشکار در بانوان شرکت کردیم و نتیجه تیم ۱۵ نفره ما از کشتی بهتر بود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو کشورمان عصر امروز(چهارشنبه - 9 شهریورماه) در فدراسیون تکواندو برگزار شد.

هادی ساعی در این نشست خبری اظهار داشت: از بدو ورود کار بسیار سخت و فشرده‌ای داشتیم و در ابتدا حضورمان چهار رویداد جام فجر، باشگاه‌های آسیا، جام ریاست فدراسیون جهانی و اوپن فجر را داشتیم که قرار بود در کیش گزار شود، اما با بررسی‌هایی که انجام دادیم متوجه شدیم برگزاری این مسابقات در کیش به ضرر فدراسیون است. مسابقات را در تهران برگزار کردیم که از لحاظ مالی به نفع فدراسیون شد و باعث شد تیم‌های بیشتری شرکت و ورزشکاران داخلی نیز بیشتر ثبت‌نام کنند. مسابقات جهانی در 5، 6 روز برگزار می‌شود، اما این مسابقات در 11 روز برگزار شد و نماینده فدراسیون جهانی و رئیس اتحادیه تکواندو آسیا از برگزاری مسابقات رضایت داشتند.

وی با اشاره به احتمال تغییر زمان برگزاری مسابقات جام فجر گفت: در تلاش هستیم مسابقات جام فجر را در تابستان برگزار کنیم و مسابقات نوجوانان این رقابت‌ها را نیز برگزار کنیم و این مستلزم تعطیلی مدارس برای استقبال بیشتر نوجوانان است. بعد از این مسابقات داخلی تهران، رقابت‌های پومسه را داشتیم که کیفی و با 13 ورزشکار اعزام شدیم و نتیجه نیز نسبت به دوره گذشته که 27 ورزشکار داشتیم بهتر بود.

ساعی در خصوص تاریخ‌سازی تیم بانوان در قهرمانی آسیا تاکید کرد: در مسابقات قهرمانی آسیا برای اولین بار تیم بانوان ما بر سکوی قهرمانی قرار گرفت و این اتفاق در خاک کره‌جنوبی بسیار بزرگ بود. کادرفنی ما بسیار زحمت کشیدند و اتفاقی را رقم زدند که تا به حال اتفاق نیفتاده بود. در مسابقات پومسه قهرمانی آسیا نیز سوم شدیم و در نونهالان جهان نیز در بخش دختران به مقام قهرمانی و در پسران، نایب قهرمان شدیم. در نوجوانان نیز تیم 5 نفره‌ای از 10 وزن اعزام کردیم که موفق به کسب 4 مدال طلا شدیم که نتیجه عالی  بود و تیم دختران نیز به مقام قهرمانی رسید. بعد از آن تیم امید یا دوم خود به تورنمنت آزاد کره‌جنوبی اعزام شد که نتیجه خوبی در این مسابقات سنگین کسب کردیم. بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی رویداد بعدی بود که با 8 ورزشکار در آقایان و 7 ورزشکار در بانوان شرکت کردیم و نتیجه تیم 15 نفره ما از کشتی نیز بهتر بود و هر دو تیم ما قهرمان شدند و 13 مدال کسب کردیم.

وی افزود: در مسابقات نونهالان آسیا نیز 12 طلا،3 نقره و یک برنز کسب کردیم و هر دو تیم ما قهرمان شدند و در نوجوانان نیز در هر دو بخش قهرمان شدیم که نتیجه خیره کننده‌ای بود و به گفته ناظر مسابقات امکان انتخاب بازیکنی بهتر از نمایندگان ایران در جمع بهترین‌ها وجود نداشت.

ساعی در خصوص رقابت مربیان تیم ملی برای هدایت این تیم در مسابقات جهانی گفت: یکی از دلایل موفقیت تیم‌های ما ایجاد رقابت بود و در نوجوانان و نونهالان دو کادر برای دو رویداد گذاشتیم. در بزرگسالان نیز شرایط به همین گونه بود و با توجه به تعدد مسابقات امکان اعزام یک تیم نبود و کمیته فنی تصمیم گرفت 2 تیم با 2 کادرفنی را به مسابقات اعزام کنیم. این فرصت را به بازیکنان مدال‌آور قهرمانی نوجوانان دادیم که با حضور در انتخابی به قهرمانی نوجوانان آسیا نیز اعزام شوند. 4 بازیکن پسر ما که در جهانی نوجوانان مدال طلا گرفته بودند در آسیا نیز طلا گرفتند و آنها را به تیم بزرگسالان دعوت کردیم تا خود را محک بزنند.

وی در خصوص زمان برگزاری رقابت‌های انتخابی تیم ملی تکواندو تصریح کرد:  2 مهر انتخابی بزرگسالان است و مدال‌آوران‌ نوجوانان نیز به تیم ملی دعوت می‌شوند و در انتخابی شرکت می‌کنند. بچه‌های نوجوانان اگر در انتخابی موفق نشوند در تیم امید قرار می‌گیرند و آنها را رها نخواهیم کرد. تیم امید و بچه‌های مستعد را حفظ می‌کنیم و تا جایی که می‌توانیم در تورنمنت‌های نزدیک ایران شرکت خواهیم کرد تا آنها امتیازات خود را حفظ و در رنکینگ باقی بمانند. مسابقات اخیر دست ما را باز کرد و می‌دانیم شاکله تیم‌مان چه کسانی هستند و اولین هدف نیز گرندپری منچستر است و بعد از این مسابقات نیز جلسه برگزار و کادرفنی خود را انتخاب خواهیم کرد. رقابت مربیان تیم ملی خیلی خوب است و انشالله به حاشیه نیز کشیده نمی‌شود و بسحاق نیز مصاحبه خوبی انجام داد.

رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص روند افول تکواندو از المپیک 2004 گفت: در المپیک 2004 بهترین نتیجه تاریخ المپیک را با کسب یک طلا و برنز گرفتیم، اما در 2008 یک طلا گرفتیم. خیلی‌ها فکر می‌کنند در المپیک پکن موفق بودیم، اما نباید فراموش کنیم یک مدال دیگر را از دست دادیم و تنها به خاطر عدم کسب مدال در رشته‌های دیگر این موفقیت دیده شد. در المپیک 2012 نیز به یک مدال نقره رسیدیم و در المپیک 2016 نیز در بخش مردان موفق به کسب مدال نشدیم و در بانوان یک برنز گرفتیم و در نهایت در توکیو به مدال نرسیدیم. از 2004 تا 2020 روند موفقیت‌های ما در المپیک رفته رفته کمرنگ شد و دیگر نتوانستیم مدال بگیریم. شرایط المپیک خیلی فرق می‌کند و ورزشکار باید برای حضور در این میدان حرفه‌ای باشد تا نتیجه بگیرد. در حال حاضر بچه‌های خوب و با پتانسیلی داریم که فقط بی‌تجربه هستند و امیدوار در فرصت باقی مانده به پختگی برسند و تجربیات مربیان نیز خیلی در روند تیم‌های موفق خواهد بود.

ساعی در خصوص مشکلات فدراسیون با شورای برون مرزی گفت: به عنوان رئیس فدراسیون می‌خواهم با کمترین هزینه تیم‌های خود را اعزام کنم و اعزام یک نفر اضافه نیز هزینه دارد. روزانه هزینه هر ورزشکار در اردو یک میلیون است و فقط نزدیک 600 هزار تومان پول غذا را می‌دهیم و هزینه‌های دیگر نیز وجود دارد که به یک میلیون می‌رسد.در ماه‌های گذشته 210 تا 215 نفر را در رده‌های مختلف در اردو داشتیم و کار بسیار سختی را انجام دادیم، اما خدا را شکر نتیجه داد. دکتر چو، رئیس فدراسیون جهانی تکواندو به من گفت، هادی چقدر ورزشکاران ایران عوض و خوب شدند و وقتی شنید در ماه‌های اخیر 215 نفر در اردو بودند، تعجب کرد. دوست دارم با کمترین هزینه تیم اعزام کنیم، اما برخی اوقات حضور یک مربی، بدنساز و ماساژور رنگ مدال را عوض می‌کند.

وی با اشاره به مخالفت شورای برون مرزی با اعزام دو مربی بانوان به گرندپری پاریس تاکید کرد: برای گرندپری پاریس با اعزام یک مربی ما مخالف کردند و این در حالی است که که سه ورزشکار اعزام می‌کنیم و اگر دو ورزشکار ما به صورت همزمان بازی داشته باشند داستان چه خواهد شد. در پاراتکواندو تنها به یک مربی مجوز دادند در کنار تیم چهارنفره حضور داشته باشد و این در حالی است که بچه‌های پارا یکسری مشکلات دارند و باید به آنها کمک شود. بعضی از این بچه‌ها به دلیل معلولیت حتی نمی‌توانند  لباس تنشان و کمربندشان را ببندند. برای گرندپری پاریس با اعزام مهروز ساعی شورای برون مرزی مخالفت کرده است.

وی در خصوص شفاف‌سازی برای همکاری مهماندوست با فدراسیون تکواندو گفت: در ابتدای حضور در فدراسیون، مهماندوست تا سال 2024 قرارداد داشت و تیم ملی نیز در آن مقطع مربی داشت. در حال حاضر حاضر نیز ما مربیانی داریم که بی‌تجربه نیستند. مقانلو در گذشته بهترین مربی دنیا انتخاب شده است. فردا شاید قرارداد کرمی هم تمام شد و بگویم چون قراردادش تمام شد باید از او استفاده و  10 هزار دلار به او حقوق بدهیم. مربیان ما اگر بخواهند در کشور خودشان مربیگری کنند نباید توقع چنین حقوق‌هایی داشته باشند. ارزش مربیان ما بالا است و مهماندوست در هر کشوری مربیگری کند حداقل 10 هزار دلار حقوق خواهد گرفت، اما ما توان پرداخت نداریم. مهماندوست خوشبختانه تمدید کرد  و جای خوشحالی دارد چون مربیان ایرانی نمایندگان ما هستند و حتما حضورشان در جاهایی به ما کمک می‌کنند. کرمی را نیاز داشتیم و مهماندوست را نیز نیاز داریم، اما فقط امکان استفاده از یک سرمربی را داریم و نمی‌توانیم بگویم آنها به کشور دیگر نروند.

ساعی در پاسخ به این سوال که فدراسیون تکواندو در لیست کمک مجلس قرار داشته است، گفت: فدراسیون تکواندو جزو این لیست است و باید 20 میلیارد دریافت کند. یک مبلغی را واریز کردند، اما تا امروز وزارت ورزش هیچ تفاهم‌نامه ای با ما امضا نکرده است و نمی‌دانیم بودجه امسال ما چقدر است. از زمان حضور در فدراسیون فقط دو بار برای جلسات شورای برون مرزی به وزارت ورزش رفتم و دوستان وقت نداشتند ما را ببینند و این تفاهم نامه اعزام نشده است.

ساعی در خصوص عدم تایید صلاحیتش برای انتخابات کمیته ملی المپیک اظهار داشت: تا الان که چیزی اعلام نکرده‌اند. متاسفم این را می‌گویم، قهرمانان المپیک شناسنامه کمیته هستند و اگر در کمیته نیز جایی نداشته باشیم جای تاسف دارد. اگر مشکلی دارم اعلام کنند. مشکل من نداشتن پشتوانه سیاسی بود که من را حمایت کنند و هر چه دارم از خودم  دارم و فکر می‌کنم اگر پشتوانه سیاسی داشتم و حمایت می‌شدم،  اتفاقات دیگری می‌افتاد و شاید سرنوشت انتخابات عوض می‌شد.

رئیس فدراسیون تکواندو در مورد عدم هماهنگی مجمع فدراسیون تکواندو با او و عدم رای به نایب رئیس بانوان فدراسیون تصریح کرد: مهمترین ارکان فدراسیون مجمع است و مطیع مجمع هستم و آنها من را انتخاب کردند. حتما صلاح دیدند این اتفاق نیفتد و گله‌ای ندارم و فقط کارها عقب می‌افتد.

ساعی در خصوص انتخاب دبیر فدراسیون تکواندو گفت: سعی می‌کنیم هر چه زودتر دبیر را مشخص کنیم. زمانی که حسین‌زاده را به عنوان سرپرست انتخاب کردم در حال اعزام به مسابقات ترکیه و صوفیه بودیم و محبور شدم سرپرست انتخاب کنم و حسین‌زاده نیز عضو هیئت رئیسه فدراسیون است.

وی در خصوص گلایه‌های دبیر از  پولادگر و اینکه به نظر می‌رسد او ‌نیز با وزارت ورزش و جوانان مشکل دارد، افزود: ما تا امروز مشکلی نداشتیم و نمی‌دانم اسمش را چه بگذاریم، اما یک جاهایی کم لطفی می‌شود. دیروز تماس گرفتم که مسابقات گرندپری  مهم است و  اگر مشکل اسم خواهر من است او را خط بزنید و ندا زارع را اعزام کنیم. من هر جا نیاز نبوده اعزام نشدم و  کمترین بلیت هواپیما 80 میلیون تومان است. حضور فقط سرمربی تیم ملی در کنار سه بازیکن سخت است و نیاز است یک مربی دیگر حضور داشته باشد تا بازیکن را سرد و گرم کند. دیروز تماس گرفتم که یک نفر دیگر را در کنار سرمربی به عنوان سرپرست و کمک مربی مانند کشورهای اسلامی اعزام کنیم که گفتند خبر می‌دهند اما هنوزخبری نشده است.

ساعی در خصوص دریافت بودجه از وزارت ورزش و جوانان گفت: تا امروز 4 میلیارد تومان پول گرفتیم که از همان بودجه تبصره 14 بوده و وزارت نیز مقداری به ما داده است. تا امروز 32 میلیارد هزینه کردیم و فقط 4 تا 5 میلیارد وزارت ورزش به ما داده است که دقیق آن را نمی‌دانم. کمیته نیز 4 میلیارد می‌خواهد بدهد که در مسابقه اول 4/5 میلیارد پول بلیت دادیم و تازه نیمی را با اتوبوس اعزام کردیم. برای سفر به بلغارستان بررسی کردیم و دیدیم اعزام با هواپیما 800 تا 900  میلیون تومان خرج خواهد داشت. دیدیم که اگر با اتوبوس اعزام کنیم لطمه‌ای به برنامه ورزشکاران نمی‌خورد وگرنه این کار را نمی‌کردیم. اگر هوایی می‌خواستیم به بلغارستان برویم باید با هواپیما به قطر می‌رفتیم و 6 ساعت ترانزیت داشت و با استانبول نیز 6 ساعت می‌شد. خدا را شکر بهترین نتیجه را گرفتیم.

وی درباره توقع مردم از تکواندو درخصوص شانس کسب مدال المپیک تصریح کرد: تیم ما جوان است و بعد از جهانی مسیرمان برای المپیک مشخص می‌شود. بعد از جهانی اگر مدال بگیریم 70 درصد راه کسب سهمیه را رفته‌ایم. کار ما برای کسب مدال المپیک سخت است و اگر ما دوره قبل نتیجه نگرفتیم چون یک تعداد محدود بازیکن داشتیم و در تمام مسابقات اعزام شدند و بچه‌ها در المپیک توان قهرمانی در مسابقات را نداشتند. ما نمی‌توانیم یک بازیکن را در تمام بازی‌ها شرکت دهیم. رنکینگ یک داستان جدا دارد و باید برای کسب سهمیه المپیک یک تیم آنالیز داریم که تک تک اوزان را بررسی می‌کنیم چون کسب سهمیه کار یک تیم فنی است و یا شاید هم به این نتیجه برسیم که تنها برای رقابت‌های قاره‌ای اعزام شویم و 2 سهمیه از آسیا بگیریم.

وی درخصوص شرایط آرمین هادی‌پور گفت: او یک عمل جراحی دیگر انجام داد و برای ریکاوری و فیزیوتراپی در فدراسیون بود و مدتی مرخصی گرفته و مجددا به تیم ما ملحق می‌شود چون آرمین پتانسیل خوبی در وزن 2 است که مورد حمایت مجموعه فدراسیون است.

 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon