راهاندازی ۱۷۰ واحد غیرفعال استان قم در دستور کار است
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم: احیای واحدهای راکد یکی ازبرنامههای ثابت شهرک است، امااز استقرار دولت سیزدهم باجدیت بیشتری همراه است، شناسایی واحدهای راکددر دستور کار قرار گرفت وحدود ۱۷۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری غیرفعال شناسایی شدند
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، روحالله ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگاران، با گرامیداشت هفته دولت، در خصوص رسالت شرکت شهرکهای صنعتی استان قم اظهار کرد: شهرکهای صنعتی در سال 1376 در استان قم زیرمجموعه وزارت صمت راهاندازی شد و تا سال 83 فعالیت آن عمدتاً آمادهسازی برای استقرار واحد صنعتی در قالب انجام پروژههای عمرانی بود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم افزود:از سال 83 مأموریت جدیدی به مجموعه در بحث صنایع کوچک و متوسط واگذار شد و سازمان صنایع کوچک که در سال 42 تأسیسشده بود، در سال 83 با شهرک صنعتی ایران ادغام شد و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و بهتبع آن مسئولیت سازمان به استانها واگذار شد.
به گفته وی، در خدمات نرمافزاری بحثهای آموزش و عارضهیابی و برگزاری تورهای صنعتی و حضور در نمایشگاههای داخلی و بینالمللی و هرگونه خدماتی که منجر به افزایش فروش و صادرات بازاریابی شود، را دنبال میکنیم.
ابراهیمی بیان کرد: واحدهای کوچک و متوسط در دنیا تعاریف مختلفی براساس نیروی اشتغال و سرمایهگذاری دارد و در کشور ما براساس اشتغال تعریف میشود که عمدتاً در شهرکهای صنعتی مستقر هستند.
وی با اشاره به افتتاح واحد صنعتی در هفته دولت عنوان کرد: فعالیت شرکتهای صنعتی در حوزه عمرانی مستمر و محصول اصلی ما تولید زمین صنعتی برای استقرار واحدهای صنعتی است، در حوزه زیرساخت 200 هکتار زمین صنعتی آمادهسازی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم خاطرنشان کرد: مهمترین پروژه استان که در سال گذشته کلید خورد و کمتر از یک سال آینده به بهرهبرداری میرسد، انتقال خط پساب از تصفیهخانه شهری به شهرکهای صنعتی حاشیه قم -تهران است که بهعنوان یکی از منابع پایدار نیاز آبی برخی از واحدهای صنعتی و فضای سبز شهرکها را تأمین میکند.
وی گفت: یکی از مشکلات کشور ما بحث اقلیم خشک و بیابانی و کاهش نزولات جوی و محدودیت منابع آب است و یکی از راهکارهای پایدار برای واحدهای صنعتی تأمین آب استفاده از پساب و تصفیه مجدد است که با این پروژه به سرانجام میرسد.
ابراهیمی افزود: مهمترین رسالت ما ایجاد و تولید زمین صنعتی و فلسفه ایجاد شهرکهای صنعتی تجمیع صنایع و حفظ محیطزیست و کاهش هزینههای تولید است، در شهرکهای صنعتی همه این خدمات اعم از آب، برق، گاز، شبکه تلفن و شبکه معابر را تا درب واحد صنعتی متقبل میشویم.
وی در مورداستفاده از فناوری نوین دنیا در صنایع نیز ابراز کرد: در این خصوص دو منظر وجود دارد یکی شهرک صنعتی در استفاده از فناوری و دیگری واحدهای صنعتی در بحث آموزش و عارضهیابی است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم عنوان کرد: از ابتدای امسال برای کاهش مراجعات و تحقق درخواست اربابرجوع در کمترین زمان به سمت واگذاری الکترونیکی رفتهایم، دراینباره زیرساختها فراهمشده و در فاز دوم همه خدمات شهرک صنعتی از طریق بستر وب ارائه میشود و نیازی به حضور و مراجعه فیزیکی اربابرجوع نیست.
وی تصریح کرد: بخشی از خدمات حضوری اجتنابناپذیر است اما در زمینه واگذاری زمین و دریافت انشعابات و مجوز احداث و پایان کار و نقلوانتقال و تغییر نام در قالب خدمات الکترونیکی انجام میشود.
ابراهیمی اظهار کرد: واحدهای صنعتی نیز ظرفیتی در استان به لحاظ فناوری اطلاعات در حوزه آی تی دارند که شهرکی به این نام ایجادشده و واگذاریها با اولویت شرکتهای دانش بنیان در حوزه آی سی تی و فناوری اطلاعات انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: در راستای استفاده واحدهای صنعتی از این ظرفیت یکی از رسالتهای معاونت صنایع کوچک عارضهیابی و نیاز فناورانه و استفاده از ابزارهای نوین برای واحدهای صنعتی است، در حوزههای مختلف مدیریت و مالی و استقرار سیستمهای مدیریتی به ارائه مشاوره میپردازیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم در ادامه گفت: احیای واحدهای راکد یکی از برنامههای ثابت شهرک است، اما از استقرار دولت سیزدهم با جدیت بیشتری همراه است، از ابتدای سال شناسایی واحدهای راکد در دستور کار قرار گرفت و حدود 170 واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری غیرفعال شناسایی شدند.
وی افزود: 2800 واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی مستقر هستند که 2300 واحد دارای پروانه بهرهبرداریاند و 170 مورد غیرفعال شناساییشده و برای فعالسازی هدفگذاری شدهاند.
ابراهیمی بیان کرد: تیمهای مشاورهای در قالب 14 تیم طراحی شده و در جهت مشاوره واحدهای غیرفعال بین تیمها برای عارضهیابی مسائل مالی و مدیریتی تقسیمشده است، عمدهترین مشکل این واحدها تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش است.
وی در مورد آسفالت ورودی شهرکها نیز عنوان کرد: روکش ورودی شهرکهای صنعتی انجامشده و پیمانکار برای کوچههای فرعی انتخابشده و در حال انجام است، ورودی شهرک اخیراً در شورای ترافیک استان مصوب شد و اجازه انجام آسفالت را دادهاند و تا دو ماه آینده بهسازی و آسفالت تأمین میشود.
انتهای پیام/ی