تکیه تسنیم|مهمترین ویژگی اصحاب امام حسین(ع) در کربلا چه بود؟
حجت الاسلاموالمسلمین حسین مومنی در برنامه «تکیه تسنیم» به مهمترین ویژگی اصحاب امام حسین(ع) در کربلا اشاره کرد و به توصیه لقمان حکیم به فرزندش پرداخت.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلاموالمسلمین حسین مومنی مدرس حوزه علمیه و کارشناس مذهبی در برنامه «تکیه تسنیم»، با اشاره به نصیحت لقمان حکیم به فرزندش اظهار داشت: «لقمان به فرزندش گفت: در تحصیل ادب کوشش کن؛ چراکه ارثیست که برای انسان میماند، رفیقی است شکستناپذیر، گوهریست از بس گرانبها، و مردم هم انسان مودب را دوست دارند.»
وی در توصیهای به جوانان گفت که «جوانان عزیز در برابر پدر و مادر ادب کنید چرا که این ادب باعث رشد میشود و این موضوع، شما را بالا میبرد.»
این مدرس حوزه علمیه با اشاره واقعه کربلا خاطرنشان کرد: درباره ادب مصادیق فراوانی در کربلا وجود دارد که میتوان به ادب قمر منیر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام در مقابل سیدالشهدا اشاره کرد؛ ایشان زمانی که در حضور حضرت سیدالشهدا(ع) اماننامه آوردند، حتی سر خود را بلند نکرد، جوابی نداد؛ که این نشان دهنده ادب قمر منیر بنی هاشم(ع) است.
حجتالاسلاموالمسلمین مومنی در مثال دیگری به ادب حضرت علی اکبر علیه السلام نسبت به امام حسین(ع) پرداخت و گفت: حضرت علی اکبر علیه السلام دیدن ابی عبدالله چشم خود را بست و مجدداً باز کردند و آیه استرجاع را میخوانند. به پدرشان عرض کرد، پدر جان -چرا- آیه استرجاع را بر زبان جاری میکنی؟ حضرت فرمودند: علی جان لحظهای چشمانم را برهم گذاشتم و دیدم منادی ندا میدهد که این قافله به مرگ نزدیک میشود. حضرت علی اکبر(ع) در کمال ادب به پدر میگوید پدر اگر بمیریم، برحقیم؟ حضرت فرمودند: بله. حضرت علی اکبر(ع) گفتند: پس چه باکی از مرگ.
وی در پایان ادب را در یکی از ویژگیهای برجسته اصحاب امام حسین علیه السلام در کربلا خواند.
انتهای پیام/