توقف عرضه گاز از روسیه تحقق اهداف ذخیره سازی آلمان را به خطر انداخته است


توقف عرضه گاز از روسیه تحقق اهداف ذخیره سازی آلمان را به خطر انداخته است

یک رسانه آلمانی در مطلبی از به خطر افتادن اهداف ذخیره سازی گاز آلمان برای زمستان با توجه به توقف عرضه از روسیه از طریق خط لوله نورد استریم ۱ خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "ان تی وی" آلمان در گزارشی نوشت: اگر روسیه تا آغاز دوره گرمایش عرضه گاز به آلمان را متوقف کند، سطح ذخیره سازی گاز برنامه ریزی شده برای زمستان محدود خواهد شد. در هر صورت، ممکن است در فصل سرد انرژی در این کشور کمیاب شود.

با این همه و با وجود توقف تحویل گاز روسیه از طریق خط لوله نورد استریم 1، اپراتورهای ذخیره‌سازی گاز در آلمان معتقدند که گاز طبیعی همچنان می تواند ذخیره سازی شود. سباستین بلشکه، مدیر عامل انجمن ذخیره سازی انرژیی (INES) گفت: چهارشنبه گذشته، اولین روز قطع عرضه از طرف روسیه، این واقعیت را نشان داده است. وی گفت که در این شرایط کاهش عرضه نتیجه این بود که در آن روز 611 گیگاوات ساعت گاز در سراسر کشور اضافه شد.

بلشکه گفت: من فرض می‌کنم می‌توان ذخیره‌سازی را در این سطح حفظ کرد، به طوری که در چند روز آینده به هدف ذخیره سازی 85 درصدی رسید. وی در عین حال گفت که اگر با این حال، توقف کامل عرضه گاز روسیه تا ماه نوامبر ادامه یابد، دستیابی به هدف 95 درصدی نیاز به تلاش زیادی دارد.

طبق مقررات جدید، انبارهای ذخیره سازی در آلمان باید تا اول نوامبر حداقل 95 درصد پر شود. دولت فدرال آلمان می خواهد از اقدامات مختلفی استفاده کند تا اطمینان حاصل شود که مخازن ذخیره گاز در ابتدای دوره گرمایش به این سطح می رسند. به این ترتیب این کشور باید در برابر توقف کامل تحویل روسیه در زمستان آمادگی بهتری داشته باشد.

حجم گاز با 95 درصد تقریباً با مصرف سراسری دو ماه ژانویه و فوریه 2022 مطابقت دارد. آلمان اکنون بیشترین گاز طبیعی را از نروژ، هلند و بلژیک دریافت می کند. بر اساس اطلاعات آژانس شبکه فدرال آلمان، حدود 2900 گیگاوات ساعت گاز طبیعی از این کشورها در روز پنجشنبه به آلمان سرازیر شده است.

در این شرایط اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان هم مخالف انصراف کامل گاز از روسیه است.

علیرغم جنگ اوکراین و منابع غیرقابل اطمینان، اولاف شولتز صدراعظم نمی خواهد به طور کامل از گاز روسیه صرف نظر کند. وی اخیرا در یک گفت‌وگوی عمومی گفت: ما به تنهایی این کار را انجام نمی‌دهیم، فکر نمی‌کنم این اقدام مسئولانه‌ای باشد. به گفته وی با این حال، آلمان به قدری آماده است که اگر روسیه خود جریان گاز را متوقف کند، می تواند با آن مقابله کند.

صدر اعظم آلمان همچنین گفت: چشم پوشی کامل از گاز روسیه وضعیت آلمان را به طور غیر ضروری دشوار می کند. با این وجود، دولت فدرال باید به طور مداوم جایگزین هایی را ایجاد کند. این شامل، برای مثال، واردات گاز مایع ، اما همچنین همکاری با کشورهای جنوب اروپا مانند اسپانیا، پرتغال و فرانسه است.

رسانه ها روز چهارشنبه نهم شهریور ماه خبر دادند روسیه ارسال گاز به اروپا از طریق خط لوله نورد استریم 1 را قطع کرد. رویترز هشدار داد اقدام روسیه در قطع صدور گاز از طریق این خط لوله به اروپا تشدید نبرد اقتصادی بین مسکو و بروکسل، افزایش چشم‌انداز رکود و جیره‌بندی انرژی در برخی از ثروتمندترین کشورهای اروپایی را سبب خواهد شد.

شرکت گاز‌پروم اعلام کرده توقف صدور گاز از طریق نورد استریم به اروپا به دلیل عملیات تعمیر و نگهداری صورت گرفته است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت