معاون وزیر آموزش و پروش: به دنبال بسته "منزلتی و معیشتی" برای معلمان هستیم


معاون وزیر آموزش و پروش: به دنبال بسته "منزلتی و معیشتی" برای معلمان هستیم

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: بسته منزلتی و معیشتی معلمان را نیز دنبال می‌کنیم که از دغدغه‌های همکاران است و انتظار داریم با همکاری دولت و موسسان در صحن مجلس مصوبه را بگیریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وظیفه خطیری در آموزش و پرورش برای انتقال مفاهیم و ارزش‌های انقلاب، ادبیات هشت سال دفاع مقدس و روزهای مقاومت به نسل حاضر به عهده داریم، اظهار داشت: باید از شخصیت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی الگوبرداری کنیم.

وی با اشاره به کارهای و اقدامات و روش، منش و راه حاج قاسم که تبدیل به مکتب شد، گفت: مکتب حاج قاسم در آموزش و پرورش بررسی شده است و این شهید ‌بزرگوار برای اینکه از روی اخلاص برای خدا و برای مردم کار کرد، ماندگار شد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه باید این الگو و مدل مدیریتی را دنبال کنیم، افزود: در مسیر اهداف سازمانی خودمان برای رسیدن به شاخص‌های مدیریتی باید از این روش‌ها الگوبرداری کنیم.

وی با اشاره به اینکه در وزارت آموزش و پرورش و سازمان مراکز غیردولتی بخش اول وظایف ما مربوط به حوزه مدارس و مراکز غیردولتی است، بیان کرد: نزدیک به 2 میلیون دانش‌آموز زیرپوشش ما در حدود 17 هزار مدرسه مشغول به تحصیلند و نزدیک به 20 هزار مرکز آموزشی اعم از آموزشگاه‌های زبان، کلاس‌های کنکور، تقویتی و ... داریم.

محمودزاده با بیان اینکه دو موضوع در حال رصد است، گفت: نخستین مسئله اینکه در آموزشگاه‌های زبان با همکاری موسسین و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی نظارت کامل داشته باشیم تا متناسب با بوم و فرهنگ و آداب کشور تغییر محتوا در کتاب‌های درسی حوزه آموزشگاهی داشته باشیم، به ویژه در زبان بازنگاری جدی در دستور کار است و کارگروهی تشکیل شده تا متناسب با احکام دینی و فرهنگی خود در این حوزه ورود پیدا کنیم.

وی با اشاره به اینکه در بحث فضای فیزیکی آموزشگاه‌ها برنامه‌ریزی جدی داریم، افزود: تلاش ما بر این است که مراکز غیرمجاز نداشته باشیم تا فرزندان خانواده‌ها با اطمینان کامل در این مراکز حضور یافته و از خدمات آنها بهره‌مند شوند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود در حال حاضر چیزی در حدود هزار آموزشگاه غیرمجاز و حتی بیشتر در آموزش زبان در کشور وجود داشته باشد، ادامه داد: این آموزشگاه‌ها بعضاً در فضای مجازی فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه سامانه‌ای طراحی شده و همه مراکز دارای مجوز برای آموزش افراد زیر 20 سال اطلاعات خود را در سامانه قرار دهند، گفت: درخواست داریم خانواده‌ها به آموزش و پرورش اعتماد کرده و با این نهاد کار کنند تا در بحث آموزشگاه‌های غیرمجاز مشکلی به وجود نیاید.

محمودزاده با بیان اینکه برای حمایت از موسسان مراکز نیز باید تلاش کنیم، ادامه داد: 12.13 درصد دانش آموزان در مراکز غیردولتی تحصیل می‌کنند و آموزش و پرورش امر حاکمیتی است و اگر امری به بخش غیردولتی واگذار می‌شود، باید اعتماد مردم مدنظر باشد.

وی با اشاره به اینکه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در مدارس را مد نظر قرار دادیم و به دنبال برش‌های مدرسه‌ای، منطقه‌ای و استانی هستیم، بیان کرد: با اجرای مهندسی کیفیت و سند تحول در مدارس غیردولتی رویکردهای آموزشی و پرورشی ما مشخص می‌شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه علاقمند هستیم شاخص‌های آموزشی، پرورشی، جشنواره‌ها، المپیادها و ... در سطح کشور زمینه رشد استان‌ها مهیا شود، افزود: متناسب با شاخص‌ها مدارس را رتبه بندی می‌کنیم و حتی به بحث شهریه گره می‌زنیم.

وی با اشاره به اینکه متوسط وضعیت آموزشی مدارس غیردولتی استان کرمان رضایت بخش نیست، گفت: ما شاخص‌ها را اعلام و مدارس را بازرسی و اعلام می‌کنیم و از استان برنامه می‌خواهیم.

محمودزاده با بیان اینکه یکی از برنامه‌های ارتقاء توانمندی معلم‌ها هستند و یکی از برنامه‌های کلیدی، اجرای مهندسی کیفیت در مدارس است، ادامه داد: در حوزه مجوزها نمی‌خواهیم به هر کسی مجوز بدهیم، اعتماد مردم را خدشه‌دار کنیم و مدارس غیردولتی محل آزمون و خطا باشد.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی و استانداردسازی نیروی انسانی را پیگیری می‌‌کنیم و تاکنون آموزش‌های ضمن خدمت برگزار کرده‌ایم، گفت: در بخش مشارکت‌های مردمی، مناطق آزاد تجاری، شوراهای آموزش و پرورش و مدارس هیئت امنایی را داریم.

معاون وزیر آموزش و پروش با بیان اینکه 61 راهکار به موضوع مشارکت آموزش و پرورش در سند تحول پرداخته شده و در دولت سیزدهم، نظام حکمرانی آموزش و پرورش قرار است مدل جدیدی را ارائه کنیم، افزود: در این مدل با استفاده از ظرفیت خیرین، واقفین، گروه‌های جهادی و مردم کار را دنبال کنیم.

وی با اشاره به اینکه احیاء ظرفیت‌های نهفته و تاریخی وقف در ایران را دنبال می‌کنیم، بیان کرد: واسپاری تعدادی از مدارس دولتی به گروه‌های جهادی از مصادیق مردمی سازی است و تقویت کیفی و توسعه کمی مدارس غیردولتی را دنبال می‌کنیم و تفاهمنامه‌ای با مناطق آزاد تجاری داریم که همکاری در زمینه سخت افزار و نرم افزار خواهیم داشت.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه شورای آموزش و پرورش به عنوان قرارگاه اجرای سند تحول بنیادین باید ایفای نقش بکند، گفت: ظرفیت‌های بلااستفاده آموزش و پرورش در استان‌ها باید تغییر کاربری یافته و با ارزش افزوده بیشتر به فروش برسد زیرا ساختمان‌های بلاتکلیف و نیمه ساخته زیادی داریم.

وی با اشاره به اینکه یک دو قانون در دست تغییر داریم که یکی بازنگری در شوراهای آموزش و پرورش است و قاعده‌گذاری و نظارت محلی را تقویت می‌کند، افزود: نظام جامع مشارکت را برای مردمی سازی در دست طراحی داریم که قانونمند خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه قانون تاسیس مدارس غیردولتی را در دست بازنگری داریم، ادامه داد: بسته منزلتی و معیشتی معلمان را نیز دنبال می‌کنیم که از دغدغه‌های همکاران است و انتظار داریم با همکاری دولت و موسسان در صحن مجلس مصوبه را بگیریم؛ قرار است معلمان دوره ابتدایی 25 ساعته بیمه کامل بشوند.

وی با اشاره به اینکه در دوران کرونا روزهای خوبی نداشتیم و کاهش پوشش تحصیلی، تهدید سلامتی دانش آموزان، آسیب‌های روحی و روانی دانش آموزان، کاهش یادگیری و ... را داشتیم، گفت: در آستانه بازگشایی مدارس هستیم و وزارت آموزش و پرورش در حال پیگیری مسائل مبتلا به استان‌ها است.

معاون وزیر آموزش و پروش با بیان اینکه 31 شهریورماه حضور کلاس اولی‌ها، جشن شکوفه‌ها و دوم مهرماه حضور دانش آموزان در همه دوره‌های تحصیلی را خواهیم داشت و به نظر می‌رسد مشکلی در بازگشایی مدارس نداشته باشیم، افزود: رتبه استان کرمان در جذب دانش آموز در مدارس غیردولتی رتبه پنجم و بالاتر از متوسط کشور است.

انتهای پیام/511/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon