برنامههای دهه پایانی ماه صفر در مشهد به صورت ملی مورد توجه قرار گیرد
معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به حضور سالانه میلیون ها زائر برای زیارت بارگاه منور رضوی در مشهد مقدس گفت: باید در برنامه های دهه پایانی ماه صفر و مناسبت های خاص زیارتی در این شهر به صورت ملی به آن توجه شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، عباس شیر اوژن صبح امروز در نخستین نشست کمیسیون تخصصی درمان بیماران خارجی در شورای ملی زیارت که با حضور حجت الاسلام و المسلمین حجت گنابادی نژاد، سرپرست معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد اظهارداشت: باید از ظرفیت نهادهای ملی و سازمان های بالا دستی برای کمک به شورای ملی زیارت و توسعه فرهنگ زیارت و همچنین گسترش زیر ساخت های درمان گردشگران سلامت که برای زیارت و سلامت به مشهد سفر می کنند، بهره برد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با بیان اینکه در برنامه های ویژه همچون دهه پایانی ماه صفر باید نگاه ملی به شهر مشهد باشد و اعتبارات ملی به آن اختصاص یابدافزود: این دانشگاه به جمعیت ثابت سه میلیون و پانصد هزار نفر و حضور سالانه 30 میلیون زائر داخلی و شش یا هفت میلیون زائر خارجی خدمت ارایه می کند از همین رو باید در برنامه های ملی شرایط مشهد به صورت ویژه دیده شود.
محمد علی کیانی خاطرنشان کرد: خدمات درمانی اورژانسی برای این جمعیت اجتناب ناپذیر است از همین رو بیشتر از یک اتوبوس امبولانس و یک فروند بالگرد برای خدمت رسانی مورد نیاز است.
وی بیان کرد: در کمیته تخصصی زیارت و کمیته درمان گردشگران سلامت، توجه به اختصاص اعتبارات لازم برای هزینه های این برنامه در مشهد ضروری است.
سرپرست معاونت فرهنگی و مدیریت امور زائران استانداری با اشاره به اینکه خدمت رسانی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بسیاری از عرصه ها از جمله گردشگری سلامت، مدیریت بیماری کرونا و برنامه ریزی دهه آخر ماه صفر کاملا جهادی است، گفت: توجه ویژه به سرباری جمیت مشهد باید در برنامه های کشوری دیده شود.
حجت الاسلام گنابادی نژاد خاطر نشان کرد: در حوزه مدیریت و ساماندهی شرکت های گردشگری سلامت اقدانات خوبی در این دانشگاه صورت گرفته است که جای قدردانی دارد.
جواد خوش شکن، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گزارشی از اقدامات این حوزه ارایه کرد و تصمیم بر آن شد که مصوبات شورای ملی زیارت و پیشنهاد کارگروه به عنوان برنامه ابلاغ شود.
یادآور می شود؛ تعیین اعضای کمیته تخصصی درمان بیماران خارجی ذیل شورای ملی زیارت است و پیشنهادات این کمیته برای طرح در شورای ملی زیارت بود.
انتهای پیام/282/ن