۱۱ هزار میلیارد تومان برای اشتغال روستاییان اختصاص می یابد
کارگروه ملی اجرای قانون اشتغال پایدار روستایی و عشایری پس از یک سال تشکیل و مقرر شد بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان منابع از محل بازپرداخت تسهیلات و باقیمانده تعهدات بانک ها و صندوق توسعه ملی به موضوع اشتغال روستاییان و عشایر کشور اختصاص یابد.
به گزاش خبرگزاری تسنیم سید امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اظهار داشت: با اذن مقام معظم رهبری یک و نیم میلیارد دلار در سال 97 ذیل قانون اشتغال پایدار روستایی اجازه برداشت از صندوق توسعه ملی داده شد که مجموعا با سهم آورده ی بانکهای عامل بیش از 21 هزار میلیارد تومان به روستاییان اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه تاکنون حدود 15 هزار میلیارد تومان از منابع به روستاییان اختصاص یافته است تصریح کرد: هم اکنون بیش از 5 هزار میلیارد تومان از محل بازپرداخت تسهیلات داده شده و 4 هزار میلیارد تومان از محل اصل منابع در اختیار بانکهای عامل قرار دارد که مقرر شد هرچه سریعتر از طریق سامانه کارا در اختیار روستاییان قرار گیرد.
وی افزود: بیش از 53 میلیون دلار از مبلغ اذن گرفته شده از مقام معظم رهبری هنوز توسط صندوق توسعه ملی اختصاص نیافته که در کارگروه مقرر شد این مبلغ هرچه سریعتر اختصاص یابد که با احتساب سهم بانکها پیش بینی می شود بیش از 2500 میلیارد تومان از این محل به اشتغال روستاییان اختصاص یابد.
دبیر شورای عالی جهاد سازندگی تصریح کرد: پیش بینی می شود با اختصاص این 11 هزار میلیارد تومان ظرف مدت یک سال، بیش از 11 هزار طرح با حدودا 55 هزار شغل مستقیم در روستاهای کشور ایجاد شود.
مدنی تاکید کرد: طبق دستور معاون اول محترم رییس جمهور اولویت اختصاص منابع در دوره جدید اتمام طرحهای نیمه تمام، احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل و طرحهای دانش بنیان خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به منطقه محروم احمد فداله و دستور برای حل مشکلات مردم این منطقه و پیگیری ویژه آن توسط معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: طی کارگروهی که تشکیل شد مقررشد در منطقه محروم احمد فداله 55 کیلومتر راه کشیده شود و در خصوص برق رسانی به 30 روستا و و آبرسانی به 45 روستا تصمیمات خوبی گرفته شد که بیش از 8 هزار نفر از روستائیان و عشایر کشورمان بهره مند خواهند شد.
در جلسه کارگروه ملی اشتغال پایدار روستایی، بیرانوند معاون اشتغال وزارت تعاون نیز در این نشست گزارشی از نحوه اجرای طرح در مدت 4 سال گذشته ارایه کرد و گفت : هم اکنون تفاهم نامه با بانکهای عامل جهت اختصاص بازپرداخت تسهیلات به امضا رسیده است و لازم است بانکها با تسهیل شرایط، فرایند اعطای وام و ضمانت های لازم را تسهیل نمایند.
نماینده سازمان و بودجه کشور هم با اشاره به نظارت های این سازمان بر اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی گفت: برآوردهای ما نشان می دهد بیش از 70 درصد منابع به درستی و بدون انحراف در موضوع اشتغال روستاییان و عشایر کشور هزینه و سرمایه گذاری شده است.
همچنین مدیران عامل بانکهای کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید در این جلسه گزارشی از عملکرد بانکهای تحت مدیریت خود ارایه کردند.
انتهای پیام/