در جلسه شورای اسلامی شهرکرد چه گذشت؟

در جلسه شورای اسلامی شهرکرد چه گذشت؟

در یکصد و بیست و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شهرکرد، مباحث آبی و مشکلات و معضلات آبی شهرکرد مورد بحث قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مصطفی حیدری در یکصد و بیست و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شهرکرد که با حضور مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای استان تشکیل شد سوالاتی از قبیل اینکه علت قطعی آب در برخی از محلات شهرکرد چه بود؟ برنامه‌ای برای تأمین آب پایدار شهر دارید؟ مطرح کرد و گفت: شورای اسلامی شهر پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند و شهروندان از ما مطالبه‌گری می‌کنند و طبق قانون مدیران استانی باید پاسخگوی نمایندگان مردم باشند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد خواستار انعکاس مشکلات شهرکرد توسط رسانه‌ها شد و اظهار داشت: رسانه ها می‌توانند با انعکاس مشکلات به مسئولان نقش مهمی در رفع مشکلات ایفا کنند.

حیدری افزود: تونل‌های انتقال آب گلاب، بهشت آباد و کوهرنگ 3 از چهارمحال و بختیاری به استان‌های همجوار زنگ خطر خشکسالی و محیط زیست برای استان است.

وی در پایان گفت: اگر مدیران و مسئولان آبفای و آب‌ منطقه‌ای استان برنامه‌ای برای تامین آب شرب پایدار برای شهر داشته باشند از طرح‌ها استقبال می‌کنیم.

در بحران آب شهرکرد همه مسئولان همراه شدند

محمدرضا بیاتی رئیس کمیسیون شهرسازی، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهرکرد نیز در این جلسه، اظهار داشت: تأمین آب پایدار شهرکرد به کجا انجامید؟ آیا برنامه‌ای برای بروزرسانی تصفیه‌خانه آب شهرکرد دارید و اینکه برای آب پایدار، پدافندی و تصفیه‌خانه در شهرکرد چه برنامه‌ایی شرکت آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای استان دارد؟

یوسف صادقی در ادامه جلسه با بیان اینکه خواسته مردم مطالبه‌گری از همه مسئولان استانی است و شورای شهر صدای مردم برای مطالبه‌گری به حق مردم است، گفت: همه مسئولان استانی در کنار نیروهای آبفای و آب منطقه‌ای استان برای رفع بحران‌آبی در شهرکرد همدل و همراه شدند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد اظهارداشت: درصد قابل توجهی از مردم جهان در شهرهای ساحلی زندگی می‌کنند اما مسئولان کشور ما هر آنچه بود به مناطق صنعتی و مناطق کویری سوق دادند و چالش‌های جدی با بی‌تدبیری برای چند استان و کشور ایجاد کردند.ما میراث‌دار این بحران‌هایی هستیم که از همین زمان شروع شده است. 

صادقی خطاب به متولیان آب استان، سوالاتی از قبیل اینکه آیا طرح جامع آبرسانی برای شهرکرد دارید؟ دستاورد بحران بی‌آبی برای استان ما چگونه بوده است؟ طرح پدافندی آب کوهرنگ به شهرکرد چگونه است؟ و اگر روزی بخاطر رانش زمین، زلزله و... چشمه کوهرنگ خشک چه برنامه‌ای دارید؟ را مطرح کرد.

وی در ادامه سوالات خود تأکید کرد: سهم شهرکرد از طرح آبرسانی بن-بروجن چه میزان است و آیا طرحی برای انتقال آب از سرشاخه‌های کارون به مرکز استان دارید یا خیر؟

مسئولان استان نباید برای آب شرب شهرکرد به آب چشمه کوهرنگ اکتفا کنند

داود نجفی رئیس کمیسیون بودجه، مالی و برنامه ریزی شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه سوالاتی از جمله اینکه شکستگی‌های متعددی از لوله‌ها آب شهری را داریم چه برنامه‌ای برای تعویض و نوسازی شبکه‌های آب در شهرکرد دارید؟ چه برنامه‌ای برای تأمین آب ساختمان‌های بلند مرتبه دارید؟ را مطرح کرد.

فاطمه بیگی نیز با تشکر از زحمات شبانه‌روزی مدیران آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای استان، گفت: مردم چهارمحال و بختیاری با مشکل بی‌آبی مواجه هستند سهم مردم ما نباید اینگونه باشد که استان دارای چشمه‌های معدنی باشد بعد مردم مرکز پایتخت آب ایران از آب رودخانه برای شرب استفاده کنند؟ بعد از گذشت دوهفته هنوز آب برخی محلات گل‌آلود، کدر و دارای املاح است، آیا تدابیری برای آینده انجام دارید؟

رئیس کمیسیون املاک و امور اداری شورای اسلامی شهرکرد افزود: دستاورد از حضور وزیر نیرو در بحران‌آبی شهرکرد برای استان چه بود؟ مسئولان استان نباید به آب چشمه کوهرنگ اکتفا کنند، برای ما نمایندگان مردم قطعی آب و نداشتن تصفیه‌خانه آب شرب مجهز در شهرکرد قابل قبول نیست.

انتهای پیام/7540

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon