خرید تجهیزات هنرستان‌های اصفهان برای سال تحصیلی جدید


خرید تجهیزات هنرستان‌های اصفهان برای سال تحصیلی جدید

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان گفت: با توجه به نیاز مدارس و مناطق مختلف، تعداد زیادی از تجهیزات خاص هنرستانی را به مرور خریداری کردیم و اکنون در حال توزیع است.

مجید نسیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، در ارتباط با بازسازی و نوسازی مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید اظهار داشت: امسال به همت مجموعه خیران و اعتبارات دولتی در هفته دولت و قبل از مهرماه 70 پروژه را با 349 کلاس درس آماده کرده و به دانش‌آموزان استان تحویل می‌دهیم؛ تعدادی از آنها در هفته دولت تحویل داده شده است، بخشی از این پروژه‌ها کاملا دولتی و بخش دیگر مشارکتی و مردمی هستند.

وی در ارتباط با تامین تجهیزات مورد نیاز مدارس عنوان کرد: در کنار آن رقمی معادل 170 میلیارد اعتبار برای تجهیزات در بخش‌های مختلف داشتیم که شامل بخش‌های هنرستانی، کلاسی، هوشمندسازی و کیت‌های آموزشی بوده و تمام آنها خریداری شده است؛ بخشی از تجهیزات توزیع شده و بخش دیگر تا قبل از مهرماه توزیع می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان با اشاره به تهیه تجهیرات خاص مورد نیاز هنرستان‌ها بیان کرد: به همت رئیس سازمان نوسازی مدارس در سال 1400 اعتبار خاصی برای خرید تجهیزات هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای تخصیص پیدا کرد و در کل کشور توزیع شد؛ برای استان اصفهان حدود 23 میلیارد اعتبار ویژه پیش‌بینی شد و با توجه به نیاز مدارس و مناطق مختلف، تعداد زیادی از تجهیزات خاص هنرستانی را به مرور خریداری کردیم و اکنون در حال توزیع است.

نسیمی ادامه داد: اینها تجهیزات و قطعات خاصی هستند که در کارگاه‌ها برای آموزش هنرآموزان مورد نیاز بوده و خریداری شده است.

وی در ارتباط با احداث و نوسازی مدارس در مناطق محروم استان اصفهان تصریح کرد: در رابطه با مناطق محروم در سال گذشته اعتبار خاصی در حدود 212 میلیارد داشتیم که با تخصیص 50 درصدی برای ساخت، تکمیل و توسعه فضاهای آموزشی مخصوص مناطق محروم اختصاص پیدا کرد و حدود 35 پروژه را در این قالب از پروژه‌های نیمه تمام یا در مناطق فاقد پروژه تعریف و شروع کردیم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان افزود: بخشی از این پروژه‌ها تکمیل و تحویل داده شد و بخش دیگر برای تکمیل نیازمند اعتبار است؛ پیش‌بینی کردیم که در سال 1401 نیز این ردیف اعتبارات ادامه پیدا کند و پروژه‌ها تکمیل و تحویل مناطق محروم داده شود.

وی با بیان اینکه نیازهای استان اصفهان در حوزه احداث و بازسازی مدارس در دو بخش دنبال می‌شود، گفت: بخشی مدارس و فضاهای فرسوده هستند که باید به مرور بازسازی و تحویل شوند؛ در حدود 10 هزار و 344 کلاس درس با قدمت بالای 40 سال در استان وجود دارد و از این میزان حدود سه هزار کلاس درس فرسوده هستند و باید در اولین فرصت بازسازی شوند.

نسیمی افزود: تعدادی از این کلاس‌های فرسوده با مشارکت خیران و اعتبارات دولتی در حال بازسازی است و بخشی هم باید در برنامه قرار بگیرد و به دنبال آن هستیم که با اعتبارات خیران و دولت با حفظ اولویت این کار را انجام دهیم.

وی عنوان کرد: در کنار آن در بخشی از مناطق و شهرک‌های جدیدالاحداث و دارای سکونت‌های جدید نیازمند احداث فضاهای آموزشی هستند؛ این نیاز استان نیز در حال بررسی است و به مرور ارزیابی و شناسایی نقاطی که جمعیت جدید در آن ساکن شده و به فضای آموزشی نیاز دارند انجام می‌شود، از ظرفیت ماده 18 قانون شوراها نیز استفاده می‌کنیم تا با حضور خود عوامل دخیل در این موضوع یا از اعتبارات مشارکت‌های مردمی و دولتی احداث مدارس صورت گیرد.

مسئولان پیگیر حل مشکل مالکیت مدرسه شهید حلبیان باشند

وی با اشاره به وضعیت مدرسه شهید حلبیان بیان کرد: این مدرسه از لحاظ قدمت و فرسودگی به شرایطی رسیده بود که امکان استفاده دانش‌آموزان از آن وجود نداشت و دستور تخلیه آن داده شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان با بیان اینکه مالکیت کل فضای آن مدرسه متعلق به آموزش و پرورش نیست، گفت: مسئولان برای حل این مشکل باید پیگیری‌های لازم را انجام دهند چراکه ما وقتی می‌توانیم اعتبارات دولتی را در جایی هزینه کنیم که مالکیت آن برای دولت و آموزش و پرورش باشد.

وی در ارتباط با نقش سازمان میراث فرهنگی در بازسازی مدرسه حلبیان عنوان کرد: بخشی از این مدرسه ثبت میراث شده و برای بهسازی و بازسازی آن نیاز به مشاوران متخصص در این زمینه است و میراث فرهنگی باید در این حوزه اقدام کند؛ ظاهرا در سال‌های قبل این کار انجام و در بخشی مطالعات و کارهای اجرایی صورت گرفته اما با توجه به مشکل عدم تامین اعتبار این موضوع متوقف شده است اما باید دوباره پیگیری شود‌.

نسیمی تصریح کرد: بخش دیگری از ساختمان آثار میراث نیست اما با توجه به قدمت آن برای کاربری غیر از آموزشی همچون پژوهش‌سرا نیاز به مقاوم‌سازی دارد ولی به خاطر مشکل مالکیت امکان انجام این کار برای ما وجود ندارد.

وی تاکید کرد: ابتدا باید مشکل مالکیت این مدرسه حل شود و سپس به دنبال تامین اعتبارات در این خصوص باشیم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان در ارتباط با جایگزینی این مدرسه برای دانش‌آموزان گفت: با توجه به اینکه این فضای آموزشی باید حذف می‌شد، در اعتبارت تخریب و بازسازی برای جایگزین آن در فضایی دیگر مدرسه‌ای با همان نام شهید حلبیان ساختیم و آن فضا احیا شده و در حال تکمیل است.

انتهای پیام/174

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon