به‌دنبال عدالت آموزشی در بخش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی هستیم


به‌دنبال عدالت آموزشی در بخش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی هستیم

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی گفت: در جایی با فقر آموزشی و جای دیگر با ازدیاد و تکثیر روبه‌رو هستیم که در این راستا مهم‌ترین هدف فنی و حرفه‌ای برقراری تعادل است.

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، هدف اصلی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تربیت نیروی کار مورد نیاز بخش‌های مختلف جامعه و افزایش توانایی‌های دانش، مهارت و قدرت درک افراد و انجام مطلوب‌تر کار در محدوده وظایف شغلی است.

 آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به سبب انعطاف پذیری نشأت گرفته از خصیصه‌های بازار کار و اوضاع اقتصادی کشور و نیز به دلیل آموزش و ایجاد مهارت‌های لازم در افراد برای توانایی در احراز مشاغل، نقش به‌سزایی در اشتغال دارد، آموزش فنی و حرفه‌ای می‌تواند از طریق دانش‌افزایی، باعث افزایش فرصت‌های بازار شده و سطح تقاضای کارآفرینی را ارتقای بخشد.

حمیدرضا رستمی، سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: ظرفیت‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای در برخی مراکز مغفول باقی مانده به طوری که در جایی با فقر آموزشی و جای دیگر با ازدیاد و تکثیر روبه‌رو هستیم که در این راستا مهم‌ترین هدف فنی و حرفه‌ای برقراری تعادل است.

وی افزود: باید نیروهای انسانی، تجهیزات و ادوات از تمرکز در مرکز استان به سمت مراکز دورتر و کمتر برخوردار سوق داده شوند که این موضوع با بحث مهندسی نیروی انسانی دنبال می‌شود و ترجیحا مراکز فنی و حرفه‌ای باید نیروی انسانی خود را حتی در دورترین مرکز حفظ و در نهایت تقویت کند.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی عنوان کرد: توزیع تجهیزات و سخت‌افزاری موجود باید به صورت عادلانه در مراکز انجام شود تا تمام اقشار استان مرکزی بتوانند از ظرفیت آموزش مهارتی استفاده کنند.

رستمی با بیان اینکه یکی از مخاطبان ما در حوزه‌ آموزشی ساکنان روستاها هستند گفت: باید بحث آموزش روستایی توسعه پیدا کند در این راستا نیاز است در روستاها مهاجرت معکوس رخ دهد چرا که ظرفیت بسیار خوبی در بعضی از روستاها برای ایجاد اشتغال وجود دارد.

ضرورت توسعه زیرساخت‌های آموزشی در روستاهای استان مرکزی

وی با اشاره به اینکه سرویس‌دهی به روستاها از جهت بعد مسافت دشوار است ادامه داد: با توجه به اینکه در روستاها مکانی به نام مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای وجود ندارد باید به کمک دهیاری، بخشداری و ظرفیت بسیج برای روستاییان مکانی جهت آموزش در نظر گرفته شود هر چند این هماهنگی دشوار است ولی تمام تلاش بر این است که این کار انجام شود.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی تصریح کرد: ساکنین روستاها باید به سمت فعالیت در حوزه اقتصادی خود سوق داده شوند، شغل روستاییان کشاورزی است و ما قصد نداریم شغل کشاورز را تغییر دهیم، ولی از طریق آموزش شغل کشاورزی به عنوان شغل پایدار برای فرد شود یا در حد امکان با تکنولوژی‌های روز انجام شود و یا از طریق آموزش در حوزه کشاورزی خود فرد سرویس و نگهداری ماشین‌های کشاورزی را انجام دهد.

رستمی با اشاره به رونق هر چه بیشتر اشتغال خانگی در حوزه زنان روستایی خاطرنشان کرد: این کار در برنامه فنی ‎‌و حرفه‌ای وجود دارد همچنین جلساتی در این زمینه با فرماندار برگزار می‌شود در این راستا باید از ظرفیت حاکمیت فرماندارها، بخشدارها و دهیارها استفاده شود، چرا که باید عدالت مهارتی در ارائه خدمات به همه اقشار که در هر قسمتی از استان ساکن هستند انجام شود.

انتهای پیام/711/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon