مردم مناطق کمبرخوردار چهارمحال و بختیاری بدون هزینه تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری گفت: بدون دریافت هزینه از مردم مناطق کم برخوردار این استان، افراد تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.
علیرضا اصغرزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد ، اظهار داشت: بیش از 60 درصد مردم استان چهارمحال و بختیاری با جمعیتی حدود 610 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند، با پوشش مناطق کمبرخوردار استان که حدود 50 هزار نفر بودند و مادران باردار فاقد بیمه به صورت رایگان نسبت به سال گذشته پیشرفت خوبی در بیمه افراد داشتیم، در واقع بدون دریافت هزینه از مردم مناطق کم برخوردار، افراد تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.
وی افزود: از این 610 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت، تعدادی بیمه سلامت روستایی و تعدادی نیز بیمه شهری هستند. در بیمه روستایی، افراد تحت پوشش بیمه آن منطقه هستند و در صورت لزوم به پزشک متخصص ارجاع داده میشوند و در سیستم شهری افراد تحت پوشش میتوانند خدمات دریافت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در جهت طرح جوانی جمعیت دولت سیزدهم با حمایت مجلس انقلابی حدود 5 میلیون و 600 هزار نفر مردم کشور را که تحت پوشش بیمه نبودند به صورت خودکار بیمه شدند. مادران باردار تحت پوشش بیمه قرار میگیرند تا زمانی که فزرند آنها دو ساله شود و فرزندان متولد شده نیز تا 5 سالگی تحت پوشش بیمه رایگان هستند.
وی با اشاره به زنان نابارور، گفت: قانون حمایت از ناباروران تصویب و ابلاغ شد، در همین راستا بیمه سلامت استان قراردادهایی با مراکز ناباروری سطح استان همچون مرکز حضرت زهرا(س) شهرکرد بسته است و هر کسی در زمینه ناباروری به مطبها و مراکز مربوطه مراجعه کند، 90 درصد هزینهها پرداخت میشود. برخی هم به استانهای دیگر مراجعه میکنند و حتی اگر آن مرکز طرف قرارداد نباشد باز هم هزینهها پرداخت میشود.
اصغرزاده مطرح کرد: از اول سال جاری بیمه سلامت استان حدود یک میلیارد تومان هزینه درمان ناباروری داشته است که هزینههای سه هزار مورد پرداخت شده است و عملا حدود 180 نفر نابارور در سطح استان تحت پوشش هستند. نکته قابل توجه اینکه هزینه داروها طبق راهنمای بالینی که وزارت خانه مشخص کرده صورت میگیرد و اگر دارویی خارج از این راهنما باشد که تحت پوشش بیمه نباشد طبق قوانین، بیمه توانایی پرداخت هزینه آن را ندارد.
وی تصریح کرد: هزینه بیماران خاص همچون اماس، دیالیز، پیوند کلیه، تالاسمی و غیره اگر مربوط به همین بیماریها باشد هزینهها صد در صد در بستری و سرپایی رایگان است که حدود هزار و 278 بیمار خاص در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد. در رابطه با بیماران صعبالعلاج هزینههای درمان آنها در بستری 90 به ده و در سرپایی 70 به 30 است که در حال حاضر دولت، سازمان وزارت بهداشت و درمان و بیمه سلامت به دنبال کار بر روی دستورالعملی هستند تا بتوانند هزینههای بیشتری را پوشش دهند.
اصغرزاده در پایان خاطرنشان کرد: نظارتهای لازم صورت میگیرد اما باتوجه به اینکه مردم از نزدیک در جریان قضایا هستند و مشکلات را لمس میکنند اگر مشکلی دیدند و شکایتی بود به تلفن 1666 اطلاع دهند چرا که به نظارت مردم برای پیشبرد بهتر کارها نیاز است.
انتهای پیام/7540/ح