حجتالاسلام ماندگاری: حفظ بیتالمال و ولایتمداری از ویژگیهای شهیدکاوه بود
کارشناس مسائل مذهبی گفت: ساده زیستی شهید کاوه زبانزد بود و دقت در بیتالمال، ساده زیستی، قاطعیت و ولایتمداری از مهمترین ویژگیهای کاوه بود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند؛ حجتالاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری شامگاه یکشنبه در یادواره شهید محمود کاوه که در حسینیه جماران بیرجند برگزار شد اظهار داشت: ساده زیستی شهید کاوه زبانزد بود و دقت در بیتالمال، ساده زیستی، قاطعیت و ولایتمداری از مهمترین ویژگیهای کاوه بود که برگرفته از نگاه توحیدی است و اگر ما هم نگاه توحیدی داشته باشیم میتوانیم مثل شهید کاوه باشیم.
وی با بیان اینکه سردار شهید محمود کاوه رمز نگاه توحیدی را از امام حسین(ع) آموخت و رهرو این مسیر بود، ادامه داد: شهدا پروژههای قابل تکرار هستند پس کسانی که نگاه توحیدی دارند میتوانند در این مسیر قرار بگیرند.
ماندگاری اظهار داشت: 36 سال پیش در چنین ایامی کاوه پرواز کرد اما راهش همانند راه اربابش که 1400 سال پیش به شهادت رسید ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه این دنیا جای سختی و امتحان است و جای خوشگذرانی نیست امام حسین(ع) رمز نگاه توحیدی را به ما داد و کاوه شاهد این مکتب است تصریح کرد: انجام واجبات، خدمت به مخلوقات و ترک محرمات سخت است اما خداوند با سختی انسان را رشد میدهد.
کارشناس مذهبی تصریح کرد: اگر پرسیدند چرا پای جمهوری اسلامی ایستادید چکار دارید به یمن و غزه و فلسطین بروید مذاکره کنید، بگویید خداوند در قرآن فرموده " شما در سختی قرار گرفتید و من میخواهم در سختی به شما رستگاری عطا کنم".
وی با بیان اینکه اگر نگاه توحیدی در جامعه باشد رستگار خواهیم شد اظهار داشت: محمود کاوه با همه سختیها از نماز شب غافل نشد چون نگاه توحیدی داشت و این نگاه از کاوه یک اسوه ساخته است چون در سختیها سختی را نمیبیند بلکه پاداش را میبیند.
ماندگاری افزود: صدام و بعثیها برای سر کاوه جایزه گذاشتند اما همه آنها نابود شدند و مجلس کاوه امروز محل رهروان شهدا شده است.
استاد حوزه و دانشگاه بااشاره به اینکه حقوق شهید کاوه 2 هزار و 200 تومان بود که از همان میزان هم بخشی را صرف جبهه میکرد که برگرفته از نگاه توحیدی بود ادامه داد: سختترین روزهای جنگ و نفاق را شهدا پشت سر گذاشتند تا به پاداش رسیدند و سختی را برای شیرینی قیامت تحمل کردند.
وی اظهار داشت: حل مشکلات مملکت و جوانان ما آموزش در مکتب امام حسین(ع) است تا از سختیها فرار نکنیم و سختی خدمت، ایثار و فداکاری را تحمل کنیم و به آیه " اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسراً " برسیم.
حجت الاسلام ماندگاری بیان کرد: امروز دشمن نمک به زخم خانواده شهدا میپاشد اما روی زخم زینب(س) هم نمک پاشیدند اما چون حضرت، عسر و یسر را به خوبی درک کرده گفت "جز زیبایی چیزی ندیدم".
در ادامه یادواره از کتاب آخرین تماس تاریخ شفاهی جانباز 70 درصد دفاع مقدس حاج غلامرضا قنبری توسط مسئولان و خانواده شهید کاوه در جمع مردم رونمایی شد.
دیدار استاندار خراسان جنوبی با مادر شهید کاوه
جوادقناعت استاندار خراسانجنوبی امشب با مادر و خواهران گرانقدر شهید محمود کاوه در بیرجند دیدار کرد. این دیدار با حضور نماینده مردم شهرستان های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه انصار الرضا (ع) استان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ، فرماندار بیرجند و جمعی از مدیران انجام شد.
جوادقناعت قبل از حضور در یادواره شهید محمود کاوه، در محل مجتمع غدیر با مادر و خواهران بزرگوار این شهید گرانقدر دیدار کرد.
شهید محمود کاوه، متولد یکم خردادماه 1340 است که در بدو تشکیل سپاه به عضویت سپاه مشهد درآمد. کاوه یکی از جوانترین فرماندهانی است که هدایت جنگ ایران و عراق را به عهده گرفتند.
روزی که جنگ آغاز شد او یک جوان 19 ساله بود اما 3 سال بعد فرماندهی تیپ 155 ویژه شهدا را بر عهده گرفت، تیپی که از کلیدیترین یگانهای سپاه بود و به واسطه موفقیت ها و انجام عملیات خارقالعاده با فرماندهی شهید کاوه، به لشکر ویژه ارتقا یابد.
آزادسازی سد بوکان و جاده 47 کیلومتری آن، آزادسازی جاده صائیندژ به تکاب، آزادسازی محور استراتژیک پیرانشهر به سردشت که به عنوان مرکزیت و نقطه ثقل عناصر ضد انقلاب بهشمار میآمد و منجر به انهدام مرکز رادیوئی آنها و فتح ارتفاعات مهم مرزی منطقه «آلواتان» و آزادسازی زندان «دوله تو» و کشته شدن بیش از 750 نفر از این عناصر شد، از جمله نبردهای تهاجمیای بود که توسط محمود کاوه و همرزمان او در تیپ ویژه شهدا طرحریزی و به اجرا گذاشته شد.
محمود کاوه در 11 شهریور ماه 1365 و در حین عملیات کربلای2 به فیض شهادت نایل آمد.
انتهای پیام/250/ن