ساختمان هلال احمر قزوین از شرایط پدافندی خارج شد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: با توجه به ساخت پل روگذر در کنار ساختمان هلال احمر استان، این ساختمان از شرایط پدافندی خارج شده و باید ساختمان جدیدی برای استقرار جمعیت هلالاحمر در نظر گرفته شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ، نشست معاون عمرانی استانداری قزوین شامگاه یکشنبه با مدیر عامل و شورای معاونان هلال احمر استان قزوین در سالن جلسات ستاد هلال احمر برگزار و درباره مسائل و فعالیتهای امدادرسانی و بشردوستانه این نهاد بحث و تبادل نظر شد.
در این نشست مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان قزوین با اشاره به اقدامات و فعالیتهای انجامگرفته از سوی این نهاد اظهار داشت: یکی از مشکلات پیش روی جمعیت هلالاحمر استان قزوین ساختمان ماست که با توجه به احداث پل روگذر در کنار آن از شرایط پدافندی خارج شده و باید ساختمان جدیدی برای استقرار جمعیت هلالاحمر در نظر گرفته شود.
حسن آصفی افزود: با توجه به اینکه بخش امداد و نجات هلالاحمر نقش بزرگی در مدیریت بحران حوادث و سوانح جادهای دارد، باید امکانات و اعتبار لازم در اختیار این بخش قرار داده شود و به ویژه همکاران ما بتوانند در تصادفات جادهای منجر به آتشسوزی خودرو نسبت به اطفای حریق بهسرعت اقدام کنند که در این بخش با کمبود جدی لوازم تخصصی روبهرو هستیم.
وی با اشاره به راهاندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی و امدادی هلالاحمر در نقاط مختلف استان قزوین ادامه داد: تعداد این بانک تجهیزات باید در همه جای استان قزوین گسترده شود و باید در کنار هر بانک تجهیزات یک خانه هلال هم داشته باشیم تا نیروهای آموزشدیده محلی بتوانند با استفاده از بانک تجهیزات پزشکی نسبت به مداوای سانحهدیدگان اقدام کنند.
آصفی تصریح کرد: با توجه به نقش مهم نیروهای افتخاری و جوانان هلالاحمر باید به ازای خدمات داوطلبانه آنها مزیتهای قانونی برای شاغل شدن برای این جوانان در نظر بگیریم تا انگیزه حضور افتخاری و داوطلبانه در جمعیت هلالاحمر بیشتر شود که در این زمینه باید هم در بعد استانی و هم در بعد ملی پیگیریهایی از سوی مسئولان انجام شود.
معاون عمرانی استانداری قزوین در این نشست با بیان اینکه فعالیتی که جمعیت هلالاحمر انجام میدهد، ذاتاً ارزشمند است، اظهار داشت: هلالاحمر در ارائه خدمات به هموطنان تلاش میکند به بهترین شکل این کار را انجام دهد و نوع کار جمعیت هلال احمر ذاتاً مقدس است.
مهدی رجحانی اضافه کرد: در چند حادثه و بحرانی که در چند ماهه اخیر تجربه کردیم، نکتهای که مشاهده شد این بود که در فرهنگ مواجهه با بحرانها دچار کمبود هستیم و از ادبیات مشترکی برخوردار نیستیم.
وی آموزش را برای مواجهه با بحرانها بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: باید توجه ویژهای به این موضوع داشته باشیم و به عموم مردم هم باید تمام آموزشهای لازم از جمله آموزشهای پیشگیری از بحران و امداد و نجات داده شود تا بتوانیم در زمینه مقابله با بحرانها و حوادث به سطحی از آگاهی برسیم که بتوانیم در جهت کاهش آسیبهای ناشی از حوادث پیش برویم.
رجحانی ساخت و تجهیز خانههای هلال را یک ضرورت غیرقابل انکار برشمرد و ادامه داد: فعالیت خانههای هلال و تقویت آن منجر به تقویت و توانمندسازی افراد و ارتقای سطح آگاهی عمومی جامعه و افزایش آمادگی جوامع محلی در برابر سوانح و بلایای طبیعی میشود و در همین راستا در جهت رفع موانعی هستیم که در راه تأسیس این خانههای هلال وجود دارد. در این راه از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد تا خانههای هلال در تمام نقاط در استان برپا شود.
وی با ذکر اینکه پیشگیری برای کاهش مخاطرات ناشی از حوادث و بلایای طبیعی موضوع بسیارمهمی است، تصریح کرد: با آمادگی و ارائه آموزشهای لازم و همچنین اجرای مانورهای آمادگی میتوانیم در بحرانها به مراتب مؤثرتر عمل کزده و خسارات ناشی از بحران را به حداقل برسانیم و حتی بحران را به فرصت تبدیل کنیم.
انتهای پیام/ن