۴۸۸ طرح اشتغالزایی استان خراسان جنوبی از سوی بانکها برگشت خورد

488 طرح اشتغالزایی استان خراسان جنوبی از سوی بانکها برگشت خورد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: تاکنون ۴۸۸ طرح اشتغالزایی تسهیلات بند "الف" تبصره ۱۸  این استان از سوی برخی بانکها برگشت خورده است.

به گزارش   خبرگزاری تسنیم از بیرجند؛ جواد اشرفی عصر امروز با اعلام این خبر در کمیته استانی بند "الف" تبصره 18 قانون بودجه استان از جذب 82 درصد تسهیلات بند "الف" تبصره 18 متعلق به سال 1400 در استان خبر داد و اظهار داشت: تلاش ما این است که تا پایان شهریور ماه جذب حداکثری را داشته باشیم.

وی گفت: دو هزار و 886 طرح به مبلغ 2 هزار و 227 میلیارد تومان و با اشتغالزایی 9 هزار و 800 نفر به دبیرخانه و کمیته استانی ارسال شده و مورد بررسی قرار گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون از این مقدار، تسهیلات مربوط به هزار و 104 طرح به مبلغ 602 میلیارد تومان پرداخت شده، تصریح کرد: کل تسهیلات اختصاص یافته به استان مبلغ 744 میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: تاکنون 82 درصد این مبلغ جذب شده و خراسان جنوبی به این لحاظ در مقایسه با دیگر استان‌های کشور رتبه بسیار خوبی دارد.

اشرفی با اشاره به اینکه تاکنون 488 طرح اشتغالزایی به دلیل برخی موانع برگشت داده شده، بیان کرد: سلیقه‌ای عمل کردن شعب برخی بانک‌ها در اخذ تضامین و وثایق، طولانی بودن روند بررسی پرونده‌ها توسط برخی بانک‌ها و عدم پرداخت تسهیلات توسط برخی بانک‌ها به دلیل رتبه اعتباری پایین متقاضیان و الزام مجریان طرح به داشتن بیمه تأمین اجتماعی از جمله موانع پیش‌روی تسهیلات بند "الف" تبصره 18 در استان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با ذکر این نکته که 740 طرح در مرحله انعقاد قرارداد می باشد، خاطر نشان کرد: درخواست ما از بانک‌ها این است که همه تلاش خود را برای پرداخت این تسهیلات به کارگیرند.

وی با تأکید بر اینکه بانک‌های خصوصی باید با پرداخت تسهیلات به سرمایه گذاران در خدمت توسعه استان باشند، عنوان کرد: در صورت عدم همراهی بانک ها در این زمینه از ابزار محدودیتی در اختیار مجموعه اداری استان استفاده خواهیم کرد.

اشرفی همچنین در خصوص رتبه بندی نسبت پرداختی به حجم تخصیص تسهیلات توسط بانک‌های عامل هم گفت: بانک صنعت و معدن با 124 درصد، صندوق کارآفرینی امید با 88 درصد، بانک کشاورزی با 71 درصد و بانک توسعه تعاون با 69 درصد در این زمینه به ترتیب بیشترین حجم پرداخت تسهیلات مربوطه را داشته‌اند.

وی با تأکید بر اینکه همه باید در راستای توسعه اقتصادی استان گام برداریم، اضافه کرد: درخواست ما از بانک‌های عامل این است که بیش از گذشته در زمینه پرداخت تسهیلات مساعدت داشته باشند تا با پرداخت تسهیلات روند سرمایه گذاری در استان شتاب گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی  بیان کرد: در خصوص پیگیری مشکلات پیش روی روند پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، همراهی لازم صورت خواهد گرفت.

در این کمیته روند پرداخت تسهیلات بند "الف" تبصره 18 قانون بودجه استان متعلق به سال 1400 مورد بررسی قرار گرفت و مدیران بانک‌ های عامل و دستگاه‌ های اجرایی در خصوص عدم اختصاص و جذب تسهیلات مربوطه، توضیحات لازم را ارائه کردند.

انتهای پیام/250/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon