انتقاد از عدم راه‌اندازی مسیرهای خط اتوبوس و مینی‌بوس مدارس در پایتخت


انتقاد از عدم راه‌اندازی مسیرهای خط اتوبوس و مینی‌بوس مدارس در پایتخت

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: باید گزارشی از علل عدم راه‌ا‌ندازی مسیرهای خط اتوبوس و مینی‌بوس مدرسه (مطابق ماده یازدهم مصوبه برنامه عملیاتی ایمنی حمل و نقل دانش‌آموزان) اعلام شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زهرا شمس‌احسان صبح امروز در جریان نود و دومین جلسه شورا شهر تهران، در تذکری درباره عدم تشکیل ستاد بازگشایی مدارس با حضور معاونت‌های شهرداری تهران اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه شروع سال تحصیلی جدید هستیم هماهنگی‌های لازم در راستای استفاده حداکثری از حمل‌و‌نقل عمومی و نیمه عمومی و کاهش تولید سفر خودروهای شخصی از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی اضافه کرد: متاسفانه گزارش‌های متعددی از بلاتکلیفی والدین در ثبت‌نام سرویس مدارس در اثر عدم هماهنگی بین سازمانی در زمان‌بندی اعلام شده صورت گرفته است.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در اجرای مصوباتی نظیر آیین‌نامه اجرایی حمل‌و‌نقل دانش‌آموزان مدارس تصویب نامه کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست هیئت دولت و مصوبات شورای اسلامی شهر تهران شامل مصوبه بهبود وضعیت حمل‌و‌نقل با بازگشایی مدارس در شرایط کاهش شیوع کرونا و مصوبه برنامه عملیاتی ایمنی حمل و نقل دانش‌آموزان به اعضای شورای اسلامی شهر تهران منتقل شده است، گفت: معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران باید مطابق مفاد مصوبات مذکور، نسبت به تشکیل ستاد بازگشایی مدارس با حضور معاونت‌های مربوطه شهرداری تهران و کلیه دستگاه‌ها و سازمان‌های متصدی ایمنی و ترافیک اقدام کند.

شمس‌احسان ادامه داد: سازمان حمل و نقل ضمن برگزاری جلسات منظم با نظارت بر جریان ترافیک شهر و انجام هرگونه اقدام ضروری و میدانی، تصمیمات اجرایی و عملیاتی لازم را اتخاذ کند تا سال تحصیلی جدید با آرامش بیشتری آغاز شود.

وی خاطرنشان کرد: باید گزارشی از علل عدم اجرایی شدن راه‌اندازی مسیرهای خط اتوبوس و مینی‌بوس مدرسه (مطابق ماده یازدهم مصوبه برنامه عملیاتی ایمنی حمل و نقل دانش‌آموزان) که به کاهش تقاضای سفرهای فعلی کمک شایان توجهی می‌کند به شورای اسلامی شهر تهران ارائه شود.

به گزارش تسنیم، علیرضا نادعلی سخنگو شورای اسلامی شهر تهران در جریان جلسه شورای شهر تهران طی تذکری ضمن تشکر از دستگاه‌های اجرایی که در اجرای مراسم راهپیمایی اربعین نقش داشتند، اظهار کرد: در برگزاری آیین راهپیمایی تمامی دستگاه‌های اجرایی از جمله نیروی انتظامی به خوبی عمل کردند و اگر کمکی صورت نمی‌گرفت عملا هدایت زائران امکان‌پذیر نبود؛ لذا بنده به عنوان یکی از ناظران شورای اسلامی شهر تهران از شهرداری تهران؛ نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌های اجرایی که برگزاری آیین راهپیمایی اربعین را تسهیل کردند تشکر می‌کنم.

وی در ادامه گفت: همچنین دو نفر از همکاران ما که در مراسم اربعین امسال مشغول خدمت‌رسانی به زائران بودند را متاسفانه از دست دادیم؛ برادرانم محمد مهدی صبوری و همچنین حمزه حمداللهی که از همکارانم در شهرداری تهران بودند که در خدمت‌رسانی به زائران مراسم آیین راهپیمایی اربعین نقش داشتند به رحمت خدا رفتند که متاسفانه این موضوع در رسانه کمتر دیده شد.

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اتفاقات اخیر شهر تهران گفت: همچنین در چند روز اخیر برای یکی از دختران این سرزمین اتفاق ناگواری رخ داد و باعث ناراحتی و اندوه برای بسیاری از مردم عزیز کشورمان شد؛ از سوی دیگر برخی از دشمنان نظام منتظر چنین اتفاقاتی بودند تا به آیین و دین و حکومت سلامی تعرض کنند.

نادعلی افزود: اتفاقات اخیر در تهران نشان می‌دهد که از کجا خط می‌گیرد و مشخص است؛ اما دشمنان اسلام بدانند حجاب حکم خداست و حکم امام خمینی(ره) است و ما ملت امام حسین(ع) هستیم و وحدت ملی وجود دارد.

وی اضافه کرد: اگر کسی اشتباهی کرده باشد مسئولان پیگیری خواهند کرد و برخی از حرف‌های وحدت‌شکن پرهیز کنند.

به گزارش تسنیم، نرجس سلیمانی نیز در جریان جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به درگذشت مهسا امینی گفت: از دست رفتن جان شیرین مهمان شهرمان را صمیمانه به خانواده امینی تسلیت گفته و برای ایشان به نیابت از شهروندان تهرانی صبر جمیل از خداوند منان خواستارم، در عین حال منتظر گزارش نهایی کلیه دستگاه‌های ذیربط برای درک صحیح و دقیق علل اصلی ماجرای پیش آمده‌ایم.

وی در ادامه با اشاره به تذکری در خصوص لزوم احداث تونل مشترک تاسیسات شهری توسط شهرداری تهران برای منطقه 22 گفت: منطقه 22 در حال توسعه شهری است، و با توجه به اینکه بیش از ربع قرن از تصویب قانون احداث تونل مشترک شهری و تصویب آیین‌نامه اجرایی آن مصوب 1384 و اصلاح آیین‌نامه اجرایی در سال 1385 گذشته و با عنایت به ماده 9 اصلاحیه آیین‌نامه اجرایی قانون یاد شده درباره واگذاری امور فنی در این مورد از دفاتر فنی استانداری‌ها به شهرداری‌ها توسط شورای عالی اداری ضرورت دارد که شهرداری تهران به جهت احداث تونل مشترک تاسیسات شهری در منطقه 22 به عنوان منطقه در حال توسعه شهری در دستور پیگیری و اجرا قرار بدهد، نکته‌ای که باید در این باره در نظر گرفته بشود این است که طبق قانون (قانون احداث تونل مشترک) هزینه آن از طریق وزارت کشور تامین خواهد شد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: پیرو حضور شهردار در صحن شورا و ارائه گزارش براساس گزارش های ایشان که نصب تابلوی روزشمار برای آغاز و اتمام پروژه‌ها به طور عمومی، اقتصادی نبوده و با توجه به تعداد پروژه‌ها به لحاظ مالی مقدور نیست، لذا پیشنهاد می‌شود 22 گذر یا میدان اصلی و دارای قدمت در مناطق 22 گانه شهرداری به پیشنهاد شهرداران مناطق به عنوان محل نصب تابلوی پروژه‌های در جریان در هر منطقه مشخص شده و 22 تابلو با ظرفیت معرفی 10 پروژه برتر هر منطقه مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: این مهم دو نکته مثبت در بر دارد که سرانجام هر پرونده و برنامه پیشرفت آن می‌تواند مورد مطالعه شهروندان و رسانه‌ها قرار بگیرد و همچنین سبب ایجاد رقابت در اجرای پروژه‌ها و سرعت انجام آنها در مناطق می‌شود.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon