معاون استاندار خراسان جنوبی: مصوبات کارگروه رفع موانع تولید، لازم الاجرا است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، لازم الاجرا است گفت: اگر اجرا نشوند، جنبه حقوقی پیدا کرده و می توان آن را دنبال کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد اشرفی ظهر امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، وظیفه این کارگروه را بررسی مشکلات واحدهای تولیدی استان به صورت تک تک عنوان کرد و اظهار داشت: چنانچه لازم باشد مشکلات به شکل موضوعی و در جلسات جداگانه نیز بررسی میشوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، لازم الاجراست واگر اجرا نشوند، جنبه حقوقی پیدا میکنند، ادامه داد: صاحبان واحدهای تولیدی مشکل دار باید برای بررسی مشکلات خود در این کار گروه، در سامانه تسهیل ثبت نام کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به ابلاغی که برای تأمین اعتبار مربوط به جاده روستای علی آباد تا نمایشگاه بین المللی شده، شرکت توزیع نیروی برق و اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای هر چه زودتر برای ایجاد زیر ساختهای مورد نیاز در این مسیر اقدام کنند.
به گفته وی بعضی از واحدهای تولیدی، در سالهای گذشته به دلایل متعدد تعطیل شدند و با وجود حمایتهای مکرر از قبیل استمهال و تقسیط تسهیلات هنوز هیچ اقدامی انجام ندادهاند و بدهی دارند و تمایلی برای بازگشت به تولید یا فعال کردن واحد خود نیز ندارند.
اشرفی متذکر شد: واحدهایی هم در استان وجود دارد که 10 تا 15 سال پیش با دریافت تسهیلات از بانکها فعالیت خود را آغاز کرده اما به دلایل متعدد بدهیهای بانکی و مطالبات دستگاههای خدمات رسان را پرداخت نمیکنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت حمایت از واحدهایی که قادر به احیا هستند گفت: واحدهایی را که تمایلی به بازگشت به تولید مجدد و فعالیت دوباره ندارند، از طریق مراجع قانونی، تعیین تکلیف خواهند شد.
اشرفی با ذکر این نکته که مشکل هر واحد تولیدی ابتدا در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستانی مورد بررسی قرار میگیرد گفت: مشکلات اگر در حوزه شهرستانی قابل حل نبود، در ستاد استانی و با حضور دستگاههای مربوط بررسی قرار گرفته و برای رفع آنها تصمیم گیری میشود.
وی تصریح کرد: بعد از گذشت چند سال هنوز برخی از مدیران واحدهای تولیدی با ساز و کار ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آشنا نیستند و برای رفع مشکل از این طریق اقدام نمیکنند.
در این جلسه مشکلات مربوط به 7 واحد تولیدی صنعتی سنگبری، جواهر آلات، لبنیات، لوله و اتصالات، کنسانتره آهن و فرآوردههای لبنی و نیز دو واحد خدماتی در حوزههای امور مالیاتی، بانک، تأمین اجتماعی، استاندارد و زیرساختهای برق و جاده توسط صاحبان این واحدها ارائه شد و بعد از پاسخ بانکها و دستگاههای اجرایی در هر زمینه، تصمیمهای لازم برای رفع این مشکلات اتخاذ شد.
انتهای پیام/ 252/ن