ناو هواپیمابر آمریکا عازم کره جنوبی شد

ناو هواپیمابر آمریکا عازم کره جنوبی شد

یک فروند ناو هواپیمابر آمریکا برای برگزاری مانور نظامی مشترک با کره جنوبی، عازم آب‌های این کشور شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، ناو هواپیمابر «یو اس اس رونالد ریگان» برای برگزاری نخستین مانور نظامی مشترک با ارتش کره جنوبی پس از حدود 4 سال، عازم آب‌های این کشور شد.

نیروی دریایی کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد در بحبوحه افزایش نگرانی‌ها درباره برنامه‌های هسته‌ای کره شمالی، این ناو هواپیمابر به همراه گروهی از کشتی‌های کوچکتر نیروی دریایی آمریکا روز جمعه هفته جاری وارد بندر بوسان خواهند شد.

قرار است در این رزمایش نیروهای دریایی دو کشور آمادگی نظامی خود را تقویت کرده و بر عزم راسخ خود برای برقراری صلح و ثبات در شبه جزیره کره تاکید کنند.

این در حالی است که اوایل ماه جاری کره شمالی با تصویب قانونی استفاده این کشور از حمله پیشدستانه هسته‌ای را مجاز اعلام کرد.

این قانون که به تصویب مجلس اعلای خلق کره رسیده است به پیونگ یانگ اجازه می‌دهد که به‌صورت خودکار و فوری هنگامی که یک کشور خارجی تهدیدی فوری برای کره شمالی باشد، برای نابود کردن نیروهای دشمن اقدام به حمله هسته‌ای پیشگیرانه کند.

این قانون عملا وضعیت این کشور به عنوان کشور دارنده سلاح هسته‌ای را به نقطه بی‌بازگشت رسانده است.

پیشتر و در ژوئیه امسال، کیم جونگ اون رئیس کره شمالی گفته بود که پیونگ یانگ آماده بسیج توانایی هسته ای در هر نبردی با آمریکا و کره جنوبی است.

این در حالی است که آمریکا و کره جنوبی حدود یک ماه پیش بزرگترین رزمایش نظامی مشترک هوایی زمینی خود را در بحبوحه تنش‌ها با کره شمالی برگزار کردند.

مقامات کره جنوبی اعلام کردند این رزمایش به صورت سالانه برگزار می شود و امسال به نام« سپر آزادی اولچ ها» نامگذاری شده است.

یون سوک یول رئیس جمهور کره جنوبی در این باره اظهار کرد هدف از این رزمایش‌ها تقویت و افزایش آمادگی کشور برای هماهنگی با الگوهای در حال تغییر جنگ‌ها و نیز مبارزه با حملات سایبری علیه تاسیسات کلیدی همچون کارخانه‌های تولید تراشه و تامین کنندگان اصلی است.

وی در نشست کابینه دولت اظهار کرد حفظ صلح در شبه جزیره کره بر مبنای موقعیت امنیتی نفوذ ناپذیر ما استوار است و ما می خواهیم با برگزاری این تمرینات نظامی براساس سناریوهای واقعی، این موقعیت را تقویت کنیم.

این در حالی است که یون سوک یول رئیس جمهور کره جنوبی هنگام به قدرت رسیدن، وعده بهبود روابط با ژاپن و تعمیق مناسبات با ایالات متحده را داد تا بتواند با انجام و گسترش مانورهای مشترک با کره شمالی بهتر مقابله کند.

مذاکرات هسته‌ای و دیپلماتیک میان واشنگتن و پیونگ یانگ از سال 2019 بر سر گستره معافیت کره شمالی از تحریم‌های غرب و امتیازهای متقابلی که این کشور دریافت خواهد کرد، به حال تعلیق درآمده است.    

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon