موفقیت یک شرکت دانش‌بنیان در ساخت تجهیزات انفجاری معادن

موفقیت یک شرکت دانش‌بنیان در ساخت تجهیزات انفجاری معادن

یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه دستگاه‌های انفجار الکتریکی در معادن، تجهیزاتی ساخته است که بیش از ۹۸ درصد تجهیزات انفجاری ایران‌ساخت را شامل می‌شود.

سید افضل مهری‌نژاد؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه دستگاه‌های انفجار الکتریکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: این شرکت 30 سال است که در حوزه تولید انواع دستگاه‌های انفجار در زمینه انفجار معدن و کارهای عمرانی هستیم و با این کار از ورود دستگاه‌های وارداتی جلوگیری کرده‌ایم.

وی گفت: یکی از محصولات شاخص این شرکت فناور، دستگاه‌های وایرلس است که باعث ایمنی انفجار برای کاربر معدن می‌شود و روش‌هایی را ابداع کردیم که صرفه‌جویی در مواد منفجره و بحث حفاری را داریم و تا 25 درصد نیز در مواد منفجره صرفه‌جویی کرده‌ایم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: ما با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نمایشگاه‌های مختلف از جمله نمایشگاه کرکوک شرکت کردیم که همان نمایشگاه باعث شد که چندین پروژه را در سلیمانیه عراق گرفتیم.

وی تصریح کرد: آموزش ایمنی و آموزش کاربری مواد منفجره در ایران از جمله دیگر فعالیت‌هایی است که در این شرکت دانش‌بنیان انجام می‌شود. ما همیشه نیاز به حمایت مصرف‌کننده داریم و حمایت‌های نهادهای دیگر از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی همیشه همراه ما بوده است.

به گزارش تسنیم، این شرکت دانش‌بنیان از سال 1372 در زمینه تولید انواع دستگاه‌های انفجار جهت استخراج ماده معدنی و امور عمرانی و نظامی، آموزش آتشباری و روش‌های صرفه‌جویی اقتصادی در عملیات انفجار فعالیت دارد. عمده دستگاه‌های انفجار (98 درصد) در ایران ساخت این شرکت دانش‌بنیان است.

این شرکت دانش‌بنیان یکی از ده‌ها شرکت حاضر در پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان است که در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برپا شده است. این نمایشگاه از دیروز آغاز شده و تا فردا 31 شهریور ماه 1401 در محل مصلی امام خمینی(ره) ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon