مخبر: احیاء جهاد سازندگی یکی از ضرورتهای کشور است
معاون اول رئیسجمهور گفت: یکی از پیامدها و آثار مثبت احیاء جهاد سازندگی این است که خدمت رسانی به جامعه به دست مردم و به خصوص جوانان انجام می شود که به نوعی ترویج فرهنگ اسلامی – ایرانی خواهد بود.
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در جلسه احیاء جهاد سازندگی، ضمن تقدیر از حضور گسترده و پرشمار مردم در اجتماع روز گذشته، بر لزوم تسریع در احیاء و آغاز به کار مجدد جهاد سازندگی تأکید کرد و اظهار داشت: یکی از پیامدها و آثار مثبت احیاء جهاد سازندگی این است که خدمت رسانی به جامعه به دست مردم و به خصوص جوانان انجام می شود که به نوعی ترویج فرهنگ اسلامی – ایرانی خواهد بود.
معاون اول رییس جمهور افزود: اگر فعالیت جهاد سازندگی متوقف نمی شد و این نهضت همچنان در کشور کارش را ادامه میداد، دغدغه اصلی جوانان کشور خدمت به مردم و آبادانی کشور بود.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه با اتکاء به هر یک از ظرفیت ها و موهبت های الهی کشور می توان درآمدهای بسیار زیادی حاصل کرد، توجه به اقتصاد دریا را یکی از نیازها و ضرورت های کشور برشمرد و گفت: اقتصاد دریامحور از وسعت و گستردگی فراوانی برخوردار است که تنها بخش کوچکی از آن موضوع آبزی پروری است.
مخبر با تأکید بر اینکه باید برای اجرای طرح های تولیدی و اشتغالزا از منابع مردمی استفاده شود، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات امروز کشور نقدینگی فراوان است که آسیب هایی را به همراه داشته و اگر بتوانیم این نقدینگی را به سمت طرح های تولیدی نظیر آبزی پروری و تولید مسکن هدایت کنیم، اثرات مثبت و سازنده ای در زمینه سرمایه گذاری، تولید ثروت و اشتغالزایی در کشور خواهد داشت.
معاون اول رییس جمهور از اعضای حاضر در جلسه خواست تمرکز جدی بر طرح های تولیدی و به خصوص طرح های اشتغالزا نظیر تولید مسکن داشته باشند و گفت: اشتغالزایی و تولید مسکن از برنامه ها و رویکردهای جدی دولت است و اگر جهاد سازندگی با جدیت در این زمینه ورود کند، دولت اعتبارات مورد نیاز آنها را متناسب با ظرفیت اجرایی که دارند تأمین خواهد کرد.
در این جلسه معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ضمن ارائه گزارش از آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص احیای جهاد سازندگی، گفت: راه اندازی نهضت مردمی نقش آفرین در موضوعات اساسی کشور، شناسایی مسایل و شناسایی شبکه مردمی از جمله اقداماتی است که در دستور کار خواهیم داشت.
وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی های خوبی برای هدایت ظرفیت های مردمی به سمت تولید اشتغال آفرین، تولید مسکن، امنیت غذایی، تولید دانش بنیان، بهبود زنجیره ارزش، احیاء واحدهای تولیدی و تولید محتوای اجتماعی انجام شده است.
در ادامه این جلسه گزارشی از برنامه ریزی های صورت گرفته جهت توسعه صنعت پرورش ماهی در قفس ارائه و در خصوص تأمین مالی طرح برای فاز نخست یعنی تولید دو هزار تن ماهی و همچنین اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم آن بحث و تبادل نظر شد.
انتهای پیام/