ماجرای مداحی "شهید صیدی" که به نجوای گردان‌ها تبدیل شد + فیلم

ماجرای مداحی "شهید صیدی" که به نجوای گردان‌ها تبدیل شد + فیلم

رزمنده دوران دفاع مقدس و پیرغلام سیدالشهدا(ع) در استان مرکزی ماجرای مداحی "شهید صیدی" از سرداران شهید شاخص استان مرکزی می‌گوید که زمزمه رزمندگان استان مرکزی در لشگر ۱۷ علی‌بن ابیطالب(ع) شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیماز اراک، مراسم عزاداری دهه آخر ماه صفر از اربعین تا شهادت امام رضا(ع) از شعائر الهی است که همگان باید آن را عظیم بدارند و این مراسم همراه با معرفت و درک عظمت آن برگزار شود، موضوعی که بارها رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره آن به تبیین و رهنمودهای ارزشمندی پرداختند و هرروز اهمیت ترویج شعائر دینی را بیش از گذشته احساس می‌کنیم.

موضوعی که در ایام اربعین و پیاده‌روی اربعین حسینی شاهد همه‌گیری روز افزون آن هستیم و مردم با حضور خود در عزاداری و پیاده‌روی اربعین تلاش دارند تا شعائر و معارف دینی و حسینی را زنده نگه داشته و به گوش مردم در نقاط مختلف دنیا برسانند.

خبرگزاری تسنیماستان مرکزی نیز در ایام پایانی ماه صفر که همزمان با ایام هفته غرورآفرین دفاع مقدس شده با راه اندازی موکب عزاداری میزبان مداحان و پیرغلامان اهل بیت(ع) بود تا از زبان این پیشکسوتان و ریش سفیدان درباره عزای حسینی در طول دوران انقلاب اسلامی در استان مرکزی روایتی از دلدادگی مردم در ایام مختلف به ویژه دوران دفاع مقدس را داشته باشد.

" مرتضی محسنی" از رزمندگان و پیرغلامان و مداحان شناخته شده اراکی است که سال‌ها در حوزه‌های تبلیغی و دینی فعالیت داشته است که در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به عزاداری‌های دوران دفاع مقدس در جبهه ها اظهار داشت: اگر بخواهیم به وجه حماسی مداحی‌ها در دوران دفاع مقدس را مروری کنیم به نواهایی می‌رسیم که حاج صادق آهنگران و کویتی پور و نیز آن دم معروف "کربلا کربلا ما داریم می‌آییم" بچه های شیراز می‌رسیم.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس عموما همان دم‌های معروفی که در شهرها سرداده می‌شد در دوران دفاع مقدس تکرار می‌شد البته حال و هوای آن روز بسیار عرفانی‌تر بود.

محسنی با اشاره به مداحی‌های خاطره‌انگیز لشکر 17 علی بن ابیطالب(ع) و رزمندگان استان مرکزی گفت: کم کم که جلو رفتیم یک وجه جدید از مداحی سنتی و حماسی شکل گرفت که این وجه را در گردان علی بن ابیطالب و این مداحی "قال رسول الله حسین نورعینی" شهیدوالامقام یعقوب صیدی می‌دیدیم که در بین سایر رزمندگان هم تسری پیدا کرده بود.

وی ادامه داد: این مداحی را حاج رضا پوراحمد از رزمندگان و مداحان اهل بیت در لشکر 17 علی بن ابیطالب خواند و به نجوای گردان‌ها تبدیل شده بود وبه مرور همه گیر شد و شهید صیدی که علاقه خاصی به سیدالشهدا(ع) در گردان مدام تکرار می‌کرد، فرقی نداشت راه آهن یا جبهه این دم نغمه این شهید و همراهی شهدا بود که تکرار می‌شد.

محسنی عنوان کرد: این پیراهن سیاه عزا همان وصیت شهداست که امروز برای سیدالشهدا(ع) برتن می‌کنیم و در جبهه لباس خاکی بسیجی و سبز پاسداری بود که برای حفظ مکتب عاشورا به خون پاک شهدا و رزمندگان ما آغشته می‌شد.

گفت‌و‌گوی ویدئوی خبرگزاری تسنیم استان مرکزی با "مرتضی محسنی" از ایثارگران و پیرغلامان استان مرکزی در زیر می‌آید:

انتهای پیام/711/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران