وجود بیش از ۷ هزار امامزاده دارای شجرهنامه در سطح کشور
مشاور تولیت آستان قدس رضوی در امور روحانیت با بیان اینکه امامزادگان قطبهای فرهنگی در کشور هستند، گفت: بیش از هفت هزار امامزاده دارای شجرهنامه در کشور وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجتالاسلام عباس فرازینیا صبح امروز در بازدید از امامزاده سعدالله روستای شاهرخت با بیان اینکه امامزادگان قطبهای فرهنگی در کشور هستند، اظهار داشت: پرچم امامزادگان تا قیامت برافراشته است و امت تشییع خود را مرید زائر، خادم و مبلغ راه این شجره طیبه میداند.
وی با بیان اینکه امروز شیعیان با 2 شاخصه شناخته شدهاند، گفت: یک شاخصه عزاداری امام حسین(ع) بوده که اوج آن عاشورا است و دوم زیارت معصومین و امامزادگان که اوج آن در اربعین نمایان میشود.
مشاور تولیت آستان قدس رضوی در امور روحانیت شرکت مردم ایران در مراسم اربعین و برپایی موکبها را امری پسندیده دانست که برابر با ثواب زیارت امام حسین(ع) است، ادامه داد: زیارت شخصیتهای صالح از سنتهای دیرینه دینی است و ثواب زیارتی امام حسین(ع) را دارد.
وی با اشاره به وجود بیش از هفت هزار امامزاده دارای شجره نامه در کشور گفت: حرم و بارگاه این امامزادگان قطب فرهنگی است و اکثر آنان مجاهد در راه خدا و اسلام بودند که به ایران سفر کردند این امامزادگان یا برای جهاد آمادهاند که برخی در کوههای باقران بیرجند و عدهای در کاشان به شهادت رسیدند یا برای زیارت امام رضا(ع) به ایران سفر کردند و در بین مسیر به شهادت رسیدند.
فرازینیا اظهار داشت: برخی امامزادگان همچون امامزاده حسین بن موسی کاظم(ع) طبس، بیبی زینب خاتون(س) در سربیشه و غیره دانشمندان مبارز و مروجان احکام بودند که بر علیه فعالیتهای سیاسی و منحرف بنیعباس برای تبلیغ فرهنگ اهلبیت(ع) و فقه شیعه به ایران سفر کردند و جان دادند.
مشاور تولیت آستان قدس رضوی در امور روحانیت با اشاره به اینکه بنا به وصیت اکثر این امامزادگان قبرشان در بالای کوه واقع شده گفت: این وصیت از آن حیث هست که امامزادگان پرچم باشند.
وی اظهار داشت: تحقیق در زندگی پر فراز و نشیب امامزادگان به ما میآموزد که تفکر دین و مذهب با خط و نشان آنها باید هماهنگ شود لذا حرم مطهر امامزادگان در کشور تبدیل به قطبهای فرهنگی شده، این حرمها هم دانشگاه است و هم پناهگاه و هم درمانگاه، بنابراین جلساتی که در این آستانهای مقدس برگزار میشود ارزشمند هستند.
فرازینیا با اشاره به مشکلات مادی و معنوی که در زندگی امروزه مردم به آن دچار هستند گفت: زیارت بقاع متبرکه و اقامه نماز در این اماکن مقدس بسیار در ایجاد آرامش روحی و روانی افراد موثر است از این بارگاههای معنوی مردم انرژی و توان مضاعف میگیرند و این یک ظرفیت ارزشمند است.
فرازینیا با تاکید مجدد بر اینکه حرمهای مطهر امامزادگان حکم درمانگاه برای زائران دارد افزود: وقتی افراد دچار درد و رنجی میشوند که علم پزشکی توان درمان ندارد یا هزینه درمان برای فرد میسر نیست پناه به این امامزادگان میبرند و به اذن خداوند شفای بیماریها را میگیرند.
وی با بیان اینکه گره گشایی از شیعیان یکی از کرامات امامزادگان است گفت: در زمان تولیت آیتالله رئیسی ماموریت تشکیل کمیسیون بررسی امور شفایافتگان در حرم امام رضا(ع) داده شد که راهاندازی این کمیسیون و تا هفته قبل اربعین با حضور نمایندگان حراست، خادمین کشیک، تیم پزشکی 317 پرونده در حرم مطهر امام رضا(ع) نهایی شده است.
مشاور تولیت آستان قدس رضوی افزود: خاصیت این حرمها این چنین است که باید این ظرفیتهای فرهنگی را قدر دانست.
وی وجود بارگاه امامزاده سعدالله شاهرخت را یک پناهگاه برای مرزنشینان و مرزبانان دانست و افزود: باید دانست همین نذورات و خیراتی که به صورت سنتی به نام ائمه در این مکان مقدس خیرات میشود بلاها را از مردم دفع میکند.
فرازینیا افزود: مردم به واسطه وجود همین امامزادگان در فتنههای آخرالزمان بیمه میشوند و از شر دشمنان داخلی و خارجی مصون هستند.
انتهای پیام/254