ماجرای نماز بی‌رکوع صدام در مسجد قصرشیرین

ماجرای نماز بی‌رکوع صدام در مسجد قصرشیرین

قصرشیرین در استان کرمانشاه نخستین شهری بود که مورد حمله رژیم بعث عراق قرار گرفت و صدام نماز بی‌رکوع خود را در مسجد این شهر اقامه کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، در آغازین روزهای جنگ تحمیلی عراق علیه ایران رژیم بعثی عراق تمام توان خود را به کار گرفت که حمله‌ای تمام عیار به خاک ایران داشته باشد و به زعم خود در مدت یک هفته ایران را به اشغال خود درآورد و شهرستان قصرشیرین یکی از نخستین نقاطی از کشور اسلامی بود که مورد تهاجم صدامیان متجاوز قرار گرفت.

«توجه توجه پیامی که هم اکنون می‌شنوید اعلام خطر یا وضعیت قرمز است»؛ این پیام برای مردم استان کرمانشاه بسیار آشنا و یادآور روزهای بمباران و آتش و خون است که توسط رژیم بعث بر ایران تحمیل شد؛ هشت سال جنگ تحمیلی که ایران را در مقابل بیشتر کشورهای قدرتمند دنیا قرار داده بود.

صدام با بمباران قصرشیرین شروع کننده جنگ بود اما تمام کننده آن نبود در حالی که خیال خام فتح یک هفته‌ای ایران را در سر داشت.

نخستین شهری که در دومین جنگ طولانی قرن یعنی هشت سال دفاع مقدس به اشغال درآمد قصرشیرین بود؛ قصرشیرین از غربی‌ترین نقاط ایران است که جنگ تحمیلی در آن آغاز شد و با تعقیب منافقان تا مرز این شهرستان در آن به پایان رسید.

قصرشیرین حتی قبل از آغاز رسمی جنگ نیز شهید تقدیم کرده است و اکنون مزار شهدایی در این شهر وجود دارد که تاریخ شهادتشان مربوط به 6 ماه قبل از شروع رسمی جنگ است.

رزمندگان و مردم بومی منطقه که لحظات ابتدایی جنگ را لمس کرده‌اند می‌گویند لشکر صدام مستقیم از جاده آسفالت و اصلی در حال حرکت به سمت قصرشیرین می‌آمدند و مردم شهر نیز چون آن‌ها را نمی‌شناختند با تصور اینکه نیروهای ایرانی هستند با شعار «الله ‌اکبر الله اکبر خمینی رهبر» به استقبالشان رفتند و صدامیان نیز مردم را به رگبار بستند.

مهاجمان قصرشیرین را با خاک یکسان کردند اما فکرش را هم نمی‌کردند که یک وجب از خاک آن نصیبشان نخواهد شد.

تنها نقطه‌‌ای در شهر که تخریب نشد مسجد مهدیه بود زیرا صدام پایش را در آن گذاشته بود و نماز معروف بی رکوع خود را خوانده بود. لشکریان صدام با خدا هم سر جنگ داشتند زیرا به خانه خدا در شهر هم تیراندازی کردند به طوری که آثار آن هنوز هم وجود دارد.

در نهایت رزمندگان اسلام به پشتوانه اسلام و قوای نظامی شهر را دوباره پس گرفتند و پرچم ایران را برافراشتند و حالا بعد از گذشت سال‌ها تنها صدای امنیت و آرامش از این منطقه مرزی به گوش می‌رسد.

استان کرمانشاه در هشت سال دفاع مقدس 9800 شهید شامل 946 زن و 800 کودک و نوجوان کمتر از 15 سال سن را تقدیم انقلاب کرده و 16 هزار و 200 شهید مهاجر نیز از سایر استان‌ها در این استان به شهادت رسیده‌اند.

این استان در دوران دفاع مقدس وحدت را در صحه نبرد و رقابت برای خانفشانی به عینیت رساند و برادران اهل سنت در جنگ 1456 شهید تقدیم انقلاب کردند.

154 جانباز شیمیایی در این استان به جای مانده و از نظر تعداد جانبازان زن رتبه نخست کشور و شهدای زن رتبه دوم کشور را دارد و از نظر تعداد شهدای زنی که در جبهه جنگ به شهادت رسیدند نیز رتبه نخست کشور مربوط به استان کرمانشاه است.

کرمانشاه 1750 آزاده سرافراز دارد که سال‌های زیادی را در زندان‌های مخوف صدام شکنجه شدند اما از آرمان‌های خود دست برنداشتند و بالاترین آمار شهدای آزاده که در زندان‌های عراق یا بعد از اسارت به شهادت رسیدند مربوط به استان کرمانشاه است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران