ضرب و شتم روحانی شیعه در زندان آل خلیفه

ضرب و شتم روحانی شیعه در زندان آل خلیفه

نیروهای رژیم آل خلیفه شیخ عبدالجلیل المقداد را در زندان مورد ضرب و شتم قرار دادند و به دنبال این امر شیخ عیسی قاسم و محافل مختلف بحرین و جهان عرب اقدام این رژیم را محکوم کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم و به نقل از العهد، شیخ عبدالجلیل المقداد پس از مخالفت با امضای بیانیه‌ای مبنی بر خودداری از انجام درمان در بیمارستان، توسط زندانبانان زندان «جو» بحرین  مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین یک فایل صوتی از شیخ المقداد منتشر کرد و در آن مشخص شد که قرار بود شیخ المقداد برای درمان به خارج از زندان منتقل شود؛ اما پلیس به او خبر داد که پزشک نیامده است و خواستار بازگرداندن او به زندان شد. نیروهای رژیم  آل خلیفه از او خواستند که مخالفتش با روند درمانی خود را امضا کند اما وقتی با مخالفت او مواجه شدند، 4  نفر از زندانبانان به او حمله کردند و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها شیخ عبدالجلیل المقداد نیز مورد اهانت‌های ناپسندی  قرار گرفت.

ساعاتی پس از ادعای وزارت کشوربحرین مبنی بر اینکه شیخ المقداد مورد ضرب و شتم قرار نگرفته، وی در یک فایل صوتی حمله به خود را فاش کرد و گفت که نمی‌توان این حمله که شامل انتقام، تعدی و ظلم است  را تحمل کرد.

المقداد  در این فایل صوتی اعلام کرد که  4 تا 5 نفر به او حمله کردند و اگر مداخله برخی از عناصر پلیس نبود، حتما خبرهایی می‌رسید.

 وی افزود: قرار بود برای معالجه پیش پزشک برود اما آنها به او  گفتند که پزشک نیامده است سپس آنها از او خواستند که در برابر دوربین‌ها بگوید که از درمان امتناع می‌کند.

این روحانی شیعه بحرینی تاکید کرد:از اهمال کاری پزشکی عمدی رنج می برد که ممکن است جانش را تهدید کند، زیرا که سالهاست از درد شدید در سر رنج می برد و نه تشخیص داده شده و نه درمان شده است. علاوه بر این دیسک کمر و ورم در پاهایش نیز او را اذیت می کند و اوضاع جسمانی‌اش روز به روز وخیم‌تر می‌شود.

در همین راستا شیخ « عیسی قاسم» رهبر معنوی انقلاب بحرین  با صدور بیانیه‌ای این  عمل رژیم آل خلیفه را محکوم کرد.

شیخ عیسی قاسم  از مردم و شخصیت‌های اسلامی خواست تا اقدام آل خلیفه در خصوص توهین به زندانیان را محکوم کنند و گفت: حمله به شیخ عبدالجلیل المقداد که از شخصیت‌های ناب اسلامی است، مردانگی نیست و تعدی به او تعدی به اسلام و میهن است.

وی در ادامه افزود: بی توجهی مردم به  شیخ المقداد ، غفلت از خود است و  مردانگی نیست که مردی مانند این شیخ  این چنین قربانی شود. محکومیت مستمر توهین به زندانیان سیاسی، آزار و اذیت روحی و جسمی و سلب حقوق آنان، صدای مردمی است که نباید روزی خاموش شود.

به نوبه خود «احمد الوداعی» فعال حقوق بشر، در حساب توییتر خود هشدار داد که شیخ المقداد از سهل انگاری پزشکی عمدی رنج می‌برد که ممکن است جان او را تهدید کند، ، زیرا که سالهاست از درد شدید در سر رنج می برد و نه تشخیص داده شده و نه درمان شده است. علاوه بر این دیسک کمر و ورم در پاهایش نیز او را اذیت می کند و اوضاع جسمانی‌اش روز به روز وخیم‌تر می‌شود.

«شیخ زهیر عاشور» زندانی آزادی بیان نیز حمله به شیخ عبدالجلیل المقداد را محکوم و اعلام کرد که این شیخ بحرینی بین مرگ و زنداکی است و دفاع از وی مسئولیتی شرعی است.

بحرینی‌ها نیز  با انجام تظاهراتی  در برخی مناطق حمله رژیم آل خلیفه به شیخ المقداد را محکوم کردند.

بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز در محکومیت اقدام آل خلیفه هشتگ « شیخ عبدالجلیل المقداد» را راه‌اندازی کردند و خواستار آزادی وی شدند.

شایان ذکر است که بحرین در دهه گذشته حدود 15 هزار نفر را به دلیل عقاید سیاسی بازداشت کرده و به این ترتیب به اولین کشور عربی با بیشترین تعداد زندانی در سال‌های گذشته تبدیل شده است که حدود 4500 بازداشت شده سیاسی در شرایط بغرنجی به سر می‌برند.

زندانیان سیاسی در بحرین تحت شکنجه و آزار و اذیت قرار دادند که رژیم آل خلیفه هر صدای مخالفی را از خلال بازداشت، شکنجه و اعدام خاموش می‌کند.

بحرین از سال 2011 درگیر موج بیداری اسلامی است. مردم این کشور برای مقابله با اقدامات مستبدانه و وابسته آل خلیفه دست به اعتراض زدند اما نتیجه این روند دستگیری، زندان، شکنجه و اعدام برای آزادی خواهانی بود که همچنان در صحنه نبرد حضور دارند. رژیم آل خلیفه همچنین صدها نفر را سلب تابعیت کرده است.

طبق منطق قبیله‌ای نظام سیاسی در بحرین و نیز بر اساس واقعیت‌ها و آمار و ارقام، شهروندان شیعه که یکی از مؤلفه‌های اصلی جامعه بحرین هستند، در معرض تبعیض سیستماتیک و محرومیت از جانب رژیم آل خلیفه قرار گرفته‌اند.

شرایط نامناسب زندان‌های بحرین با توجه به شیوع بیماری بین بازداشت شدگان و فراهم نکردن مراقبت پزشکی کافی از آنها و مشکل ازدحام جمعیت باعث فوت تعدادی از آنها شده است. در نوامبر 2015، حدود 2500 زندانی در زندان «جو» ثبت شد که تنها 2 پزشک ، یک نفر برای هر شیفت داشتند.

این مرکز حقوق بشری به اعتراف زندانیان تحت شکنجه‌های شدید جسمی و روحی نیز اشاره کرد.

مسئولان زندان‌های بحرین از هرگونه اقدامات سرکوبگرانه علیه بازداشت شدگان سیاسی استفاده و بدون توجه به شیوع بیماری‌های مسری در زندان‌های این کشور، بازداشت شدگان سالم را در سلول زندانیان بیمار زندانی می‌کنند.

مقامات بحرینی به آزار و اذیت و وحشت سیستماتیک بازداشت شدگان آزادی بیان در زندان « جو» ادامه می‌دهند همانطور که اخیرا 15 زندانی سیاسی به مکان نامعلومی منتقل شدند. هزار زندانی در زندان‌های آل خلیفه قربانی شکنجه هستند و شکنجه در بحرین یک سیاست سازماندهی شده برای گرفتن اعتراف است.

گروه‌های مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده‌ و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شده‌اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon