۵ درصد طرح جهش مسکن برای تامین مسکن ایثارگران اختصاص مییابد
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: دو هزار میلیارد تومان بدهی در زمینه خدمات درمانی از دولت قبل برای بنیاد شهید و امور ایثارگران باقی مانده است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی ظهر امروز در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان مرکزی با اشاره به اینکه استان مرکزی استان تاریخ ساز است اظهار داشت: استان مرکزی به گردن همه ملت ایران و جامعه بشری به جهت پرورش بزرگ مرد انقلاب امام خمینی(ره) حق دارند چراکه زندگی بدون امام راحل بدون معنا است و نبود امام راحل در زندگی منکن بود سبک زندگی ما را تغییر دهد.
وی افزود: ما مدیون امام راحل و انقلاب اسلام هستیم چراکه امام(ره) فرصتی را ایجاد کرد با مکتب امامان انقلاب آشنا شویم و کسانی که با سازمانهای نفاق همکاری دارند و کسانی که امروزه در صحنههای دفاع از انقلاب اسلامی فعال هستند آشنا شویم و این ابدیت با سعادت را به دست بیاوریم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور عنوان کرد: فضای ایثار و شهادت مکتب فکری است که شهید بی نظیر حاج قاسم سلیمانی مرتب در حال شکرگزاری بود چراکه فرصت شکرگزاری برای دستیابی به مراحل بالاتر را پیدا کرده بود.
قاضیزاده هاشمی عنوان کرد: اگر نیاز است امر اصلاحی انجام شود باید از خودسازی آغاز کرد و ایثارگران باید نیات ایثارگرانه خود را مرور کنند و آنچه که به خاطر آن میدان آمدند را حفظ کنند چراکه در جامعه امروزی توجه به این امر ضروری است.
وی ادامه داد: در مقابل آنچه که فرصت برای حرکت در مسیر خدا بود به جای کلمه سپاس کلمه جبران قرار دادیم و این جبران به مادیات تنزل داده شد و مادیات به معیشت تنزل داده شد و رفته رفته به قوانینی رسیدیم که هم اکنون به تصویب رسیده است و انحرافی در اساس اتفاق افتاد بنابراین در صورتی که میخواهیم نسل آینده پیروان واقعی باشند باید نیت درستی از فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بیان کرد: در حوزه مسکن براساس تفاهمنامه بین بنیاد شهید و امور ایثارگران با استانداری مرکزی 2 هزار مسکن برای ایثارگران استان باید تامین شود که تنها قرارداد 325 مسکن در طرح اقدام ملی با ایثارگران منعقد شدهاست، طبق گزارش در استان مرکزی بسیار عقب هستیم عناوینی که در مدت چهل سال گذشته در حوزه زمین و مسکن به ایثارگران اختصاص یافته کمتر از 30 درصد است و این موضوع محلی است و باید دولت محلی برای تحقق آن کمک کند.
قاضیزاده هاشمی عنوان کرد: مسئله مسکن یکی از مسائل جدی خانوارها است، دولت متعهد شده در چهار سال نخست در راستای رفع مشکل مسکن ایثارگران 5 درصد طرح جهش مسکن که در استانهای کشور را اجرا کند.
وی خاطرنشان کرد: در استان مرکزی 6 هزار و 130 نفر در جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده و از شرایط لازم برای دریافت تسهیلات زمین برخوردار هستند که باید تامین شود همچین در رابطه با مسکن ایثارگران و پروژه نیمه تمام باید مسکن این افراد تامین شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بیان کرد: 648 گلزار شهدا و 5 هزار و 402 مزار شهید در استان مرکزی وجود دارد که 54 گلزار شهید این استان تاکنون ساماندهی نشده است، اعتبارات اختصاص یافته در سفر هیات دولت به استان با هدف ساماندهی گلزار شهدا تخصیص یافته است، بنیاد شهید اعتبارات عمرانی ندارد فقط درقالب مصوبات استانی دارد ودر سفر استانی 10 میلیارد اعتبار برای گلزار شهدا مصوب شده است.
قاضیزاده هاشمی بیان کرد: تعداد 2 هزار و چهار نفر برای شغل ثبت نام کردهاند بر اساس بند ج قانون 87 برنامه ششم دولت موظف به تعیین و تکلیف استخدام فرزندان ایثارگران بوده و در استان مرکزی زمینه جذب 26 نفر فراهم شده که اشتغال به کار نیافتهاند و با همکاری سازمان برنامه و بودجه زمینه اشتغال این افراد فراهم میشود.
وی تصریح کرد: در حوزه تسهیلات مصوبه 10 درصدی که اعتبارات را به میزان 8 برابر افزایش می دهد اگر اعتبارات تسهیلات تخصیص پیدا کند مسئله اشتغال ایثارگران استان مرکزی باید برطرف گردد ولی دو پیش فرض دارد که حتما حمایت شود و به ایثارگران تخصیص پیدا کند و دستگاهها در اولویت قرار دهند تا طرحها مصوب شوند تا از این تسهیلات برخوردار شوند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور خاطرنشان کرد: برخی از افراد به آموزشهای فنی و حرفهای نیاز دارند، یک تفکر اشتباه وجود دارد که اشتغال به کار دولتی اختصاص پیدا کرده است ولی در حال حاضر امکان کار دولتی وجود نداردبنابراین افراد باید به سازمان فنی و حرفهای هدایت شوند تا در بخش خصوصی فعال به کارگیری شوند.
قاضیزاده هاشمی ادامه داد: در استان مرکزی 310 نفر از ایثارگران تبدیل وضعیت شدهاند هرچند نهایی نشده است و باید پیگیری شود، بنیاد شهید و امور ایثارگران دستگاه گزارش دهنده بوده و ابزار برخورد با دستگاهها را برای تبدیل وضعیت ایثارگران ندارد وتنها میتواند گزارش نهادهایی که به این مصوبه عمل نمیکنند را گزارش میدهد.
وی عنوان کرد: در بحث ماده 48 بعد از جاری شدن قانون جامعه ایثارگران لغو شده است و جایگزین آن ماده 21 قانون ایثارگران شده است همچین در طرج سپاس با 4 هزار و 298 نفر از ایثارگران دیدار شده که شامل نیمی از ایثارگران کشور است که دیدار انجام شده در این طرح با 11 هزار و3 خانواده شهید نیز توسط مسئولان دیدار شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: حوزه درمان حوزه پرهزینهای برای بنیاد شهید و امور ایثارگران است و طبق بودجه سنواتی تنها 49 درصد از خدمات رامیتوان ارائه کرد که خدمات دندانپزشکی به جامعه ایثارگری تعلق نمیگیرد و متعلق به افراد خاص ودر سقف خاص است، این حوزه 10 هزار میلیارد تومان برای این نهاد بار مالی به همراه دارد در صورتی که بودجه سنواتی این نهاد چهار هزار و 500 میلیارد تومان است.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به اینکه بحث درمان پاشنه آشیل ما است بیان کرد: دو هزار میلیارد تومان بدهی در زمینه خدمات درمانی از دولت قبل برای بنیاد شهید و امور ایثارگران باقی مانده که این نهاد دو راهکار دارد یا سطح خدمات کاهش پیدا کند یا منابع افزایش داشته باشد تا این بدهیها جبران شود.
وی خاطرنشان کرد: اجرای مصوبه جایگزینی فزرندان ایثارگران در دستور کار بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده و این مهم از طریق مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است همچنین طلب بیمه دی از این نهاد یک هزار میلیارد تومان از دولت قبل و یک سال گذشته یک هزار و 500 میلیارد تومان است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور ضمن قدردانی از رسانههای استان گفت: هم اکنون جنگ رسانه، جنگ تبیین و برطرف کردن شبهات است، نتیجه ترویج فرهنگ ایثار وشهادت یک وظیفه عمومی است، رسانهها در خط مقدم جنگ رسانهای دشمن علیه کشور قرار داشته و این نهادها نقش مهمی در خنثی سازی این توطئه دشمن برعهده دارند.
قاضیزاده هاشمی ادامه داد: در خصوص جانبازان زیر 25 درصد که گفته میشود خدمات ارائه دهیم خود شما پیشنهاد ارائه دهید، هم اکنون خدمات اشتغال و مسکن دارند و محسنین نیز تحت پوشش قرار دارند و تنها تقاوتی که در دریافت خدمات با جانبازان بالای 25 درصد دارد در تجهیزات پزشکی است و مسئله واگذاری زمین برای 25 درصدها انجام نشده است.
وی تصریح کرد: از بین 870 هزار نفر ایثارگر کشور که تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارند 80 هزار نفر این افراد تاکنون در طی چهل سال هیچگونه خدماتی در حوزه دریافت خانه، زمین و یا تسهیلات مسکن دریافت نکردهاند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور عنوان کرد: در حال حاضر نسبت به چیزی که در قانون بودجه تصویب شده است 11 هزار میلیارد تومان کسری وجود دارد.
انتهای پیام/711/