بخش مردمی قرآنی مورد بی‌مهری دستگاه‌های اجرایی قرار دارد


بخش مردمی قرآنی مورد بی‌مهری دستگاه‌های اجرایی قرار دارد

رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور با تاکید بر اینکه بخش مردمی قرآنی مورد بی‌مهری دستگاه‌های اجرایی کشور قرار دارند، گفت: سپردن امور به مردم در حوزه های قرآنی نتایج مطلوبی دارد و مسئولان باید به این مهم توجه کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مرتضی طلائی در مراسم گردهمایی مدیران عامل تشکل‌های قرآنی کشور که به میزانی شیراز در حال برگزاری است، با بیان اینکه حدود 3 هزار مؤسسه قرآنی و هفت هزار خانه قرآنی در کشور داریم که توسط 31 اتحادیه‌ استانی اداره می‌شوند، اظهار داشت: نحوه تدوین سند چشم‌انداز و برنامه‌های راهبردی برای تشکل‌های قرآنی کشور به صورتی که قابل اجرا باشد در نشست فصلی مورد توجه ما قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه بخش مردمی قرآنی مورد بی‌مهری دستگاه‌های اجرایی کشور قرار دارند و سال گذشته یک ریال بودجه به موسسات قرآنی مردمی تعلق نگرفت، افزود: سپردن امور به مردم در حوزه های قرآنی نتایج مطلوبی دارد و مسئولان باید به این مهم توجه کنند.

طلایی اظهار کرد: متاسفانه علی‌رغم پیگیری‌ها یک سال است نتوانسته‌ایم با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار داشته باشیم و امیدواریم با برگزاری این مجمع بتوانیم با برنامه‌های علمی و مدیریت‌های نوین مورد توجه دستگاه‌های کشور قرار بگیریم.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور گفت: یک دوم بودجه قرآنی کشور باید به بخش مردمی اختصاص یابد و در کنار بخش دولتی باید بخش مردمی نیز مورد توجه قرار بگیرد که از دولت انقلابی و ولایت مدار این موضوع را خواستاریم زیرا زبان قرآن بهترین موضوعات فردی و اجتماعی را در کشور تبیین می کند.

طلائی ضمن ابراز رضایت از فعالیت‌های قرآنی در فارس گفت: استان فارس از استان‌های فعال کشور و از موتورهای محرکه فعالیت‌ها و تشکل‌های قرآنی به شمار می‌رود.

محمدحسین اسلامی مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآنی فارس نیز با بیان اینکه این گردهمایی در جهت بررسی و رفع مشکلات اتحادیه‌های قرآنی سراسر کشور با ارائه راهکار‌ها و پیشنهادات لازم برگزار شده است، اظهار داشت: برخی از مشکلات نیاز به تغییر قانون دارد که به عنوان پیشنهاد به دولت و مجلس داده می‌شود.

اسلامی با تصریح بر اینکه امیدواریم مطالبات تشکل‌های قرآنی استان‌ها به گوش مسئولان برسد، خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی بزرگترین مشکل مجموعه‌های حاکمیتی و دولتی عدم توجه به مجموعه‌های قرآنی است و این یک معضل در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه  موضوعی که مظلویت قرآن را در جامعه بیشتر می‌کند، این است که متاسفانه در مسائل کلان کشور قرآن به‌عنوان اولویت اول دیده نمی‌شود ، گفت: اگر مسئولان حاکمیتی بدانند که موضوع قرآنی می‌تواند بعنوان یک اولویت درجه یک قرار بگیرد بعضی از مشکلات و حتی آسیب‌های اجتماعی برطرف می‌شود.

اسلامی در ادامه به مبحث بیمه و مالیات که از دیگر مشکلات مجموعه‌های قرآنی و مربیان است سخن گفت و افزود: امیدواریم مسئولان مربوطه نسبت به این دو موضوع اهتمام ویژه‌ای داشته باشند چرا که با اراده قابل حل شدن است.

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآنی فارس با اشاره به فعالیت 90 موسسه قرآنی در سطح استان، 42 موسسه در شیراز و 375 خانه قرآنی، بیان کرد: نسبت به وسعت و جغرافیای استان فارس تعداد 180 موسسه قرآنی در استان کمبود داریم.

اسلامی با تاکید بر اینکه بزرگترین کار فرهنگی که در جامعه  بایستی انجام شود، "سبک زندگی قرآنی" است، اظهار کرد: توجه جدی و کارشناسی به افراد نخبه قرآنی در سند مهندسی فرهنگی استان فارس نشده است و دلیل شکاف مسئله قرآنی در این موضوع جدی است و نیازمند بازنگری است، البته نگاه شورای فرهنگ عمومی استان به مراتب قبل بهتر است و توجه بیشتری شده است.

انتهای پیام/424

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران